|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 7:51 am
mhm, mieszkam w mieście.
w mieście- warka domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 10:49 pm
A ja zawsze chciałem mieszkać w mieście "Coca~Cola Town" XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:44 am
A Freycia się odcięła chwilowo od rozmowy,bo jest noob w tych tematach xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:45 am
no nie mów, że nigdy coca coli nie piłaś! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:48 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en NEOZPL Bo Warszawskie Biedronki lubią Coca~Cole xDDDD a wareckie polo cocte... ninja a nie przypadkiem piwo beer? albo papierosy Męskie? nie znam takowych.
a jak już o piwie mowa: mieszkam w warce.
xd sprzedają w biedronce. tak samo jak sok z marchwi "Psycholandia"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 7:53 am
a nie pycholandię przypadkiem? ninja
ja tam marwity jeszcze lubię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 8:16 am
Sorki ,że wam brutalnie przerwę razz ale muszę się czymś pochwalić. Na tegorocznym Ecchiconie 3 robiliśmy scenkę na Ecchi cosplay'u właśnie weszła w kinach youtube'a XD jest tam Ja i Freycia ^^ i inne ludzie ktorych raczej nie znacie razz proszę dobrze ocenić z góry dziekuję :* http://www.youtube.com/watch?v=ciffIgBlaI0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 5:43 am
"pokaż cycki"... taaa, na reaktorach zawsze tak się drą jak jakiś cienki zespół gra.
a co do filmiku: ja tam się nie znam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:07 am
Haha dzieki za opinie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 12:00 am
wicked que.en a nie pycholandię przypadkiem? ninja
ja tam marwity jeszcze lubię kubuś! *jest nazywany tedi w bułgarii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 6:17 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en a nie pycholandię przypadkiem? ninja
ja tam marwity jeszcze lubię kubuś! *jest nazywany tedi w bułgarii* e tam kubuś to ***** to kiedyś wraz z moim wiernym kompanem i czasami króliczkiem doświadczalnym: bartłomiejem, szarym, szarmanem, szarmańskim, szarmanderem, bartkiem, bartusiem, szarusiem, szkopem, żydem, czarnuchem, nygusem, wariatem, burasem.
(do perwersów: nie nie nie nie nie, to tylko kolega.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:06 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en a nie pycholandię przypadkiem? ninja
ja tam marwity jeszcze lubię kubuś! *jest nazywany tedi w bułgarii* e tam kubuś to ***** to kiedyś wraz z moim wiernym kompanem i czasami króliczkiem doświadczalnym: bartłomiejem, szarym, szarmanem, szarmańskim, szarmanderem, bartkiem, bartusiem, szarusiem, szkopem, żydem, czarnuchem, nygusem, wariatem, burasem.
(do perwersów: nie nie nie nie nie, to tylko kolega.) taaa jasne? i co wyszło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:15 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en a nie pycholandię przypadkiem? ninja
(do perwersów: nie nie nie nie nie, to tylko kolega.) taaa jasne? i co wyszło? wyszło, że jes ***** kubuś jes niedobry. marwit! oh. marwit to co innegooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:17 am
A Ja lubię Pysia xDDDD zwłaszcza tego różowego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:21 am
neozpl: nawet nie chcesz wiedzieć jak to dziwnie przyjęłam do świadomości!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|