|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 5:59 am
Ha bírod készlettel vennék 15 darab Jingle Bell Earrings-et. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 6:04 am
Van tényleg egy rakat szárított fűszoknyám és kalapom, várom az érdeklődőket. Dried Grass Skirt - 125 gold Dried Grass Hat - 50 gold Ha valaki szeretne egyet, de nem aranyban akar fizetni én nyitott vagyok egyéb megoldásokra is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 6:18 am
bibortetu Ha bírod készlettel vennék 15 darab Jingle Bell Earrings-et. mrgreen Készlettel együtt? Tehát, 15 darab komlett szett kellene? eek Annyim nincs. Egyelőre, meg sem válnék tőlük... sokat fog majd ez érni pár hónap múlva. Egyet-egyet szivesen adok, te teljes szettet nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 6:29 am
Nyah jó, akkor veszek egy Jingle Bell Earrings, Spirited 2k7 Puff Vest. Küldöm a tradet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 6:59 am
wahmbulance Ez az ajánlatom! Szerintem, nagyon megéri. wahmbulance 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:05 am
Nekem is van 12 db csalim, amit hetek óta nem vesznek meg. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:16 am
Akkor, én mit szóljak a 729 darab csalimhoz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:32 am
Régebben volt nekem több mint 2000 crumpled paperbag-em, bezzeg azt könnyű volt elpasszolni jó pénzért. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:33 am
Áhh!!! Az nekem is kellett volna... sweatdrop crying ű
Ja! Kell az extre ajándék? Mert akkor nekiállok megcsinálni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:41 am
Nem köszi ne fáradj! Egyébként 2 teljes napomba került annyi crumpled paperbag-et összeszedni, szörnyű volt, de megérte, mert kb 7500 aranyat kaptam érte, hozzácsaptam a maradék aranyam és vettem egy collectables-t, persze akkoriban többet kaptam érte. Most már a ticket-ek se érnek annyit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:45 am
Nem kell a pucér Shaoran ajándékba? Szegény, nagyon szomorú lesz... rofl
Két napig? eek Nekem, egy idő után mindig leáll. Nem tölti be a következő térképet. Ezért nem is szenvedek vele. Megy, egyedül uncsi. Ha van valaki, azzal dumálni kell, az meg azért nem jó... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:53 am
Na jó nem szeretném, ha Shaoran is olyan depi legyen mint Hearmy. Kérem az ajándék Shaorant. blaugh Igen nekem is leállt egy tucatszor, de mindig vissza mentem. mrgreen Az elhagyatott városokban caplattam az avimat, jobbnál jobb szemetet keresve.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 8:04 am
És a virágok? Meg a bogarak? Azokat nem szedted?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|