|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:39 am
ja chce wode z kranu, parowki i o chorobach jelit xd ehehe, spoko, to przeciez da sie jutro wszystko zalatwic 3nodding bardzo chetnie sie wybiore na jakies ciekawe wyklady, poki jeszcze sa wakacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:41 am
wilkus ja chce wode z kranu, parowki i o chorobach jelit xd ehehe, spoko, to przeciez da sie jutro wszystko zalatwic 3nodding bardzo chetnie sie wybiore na jakies ciekawe wyklady, poki jeszcze sa wakacje super whee tearz jeszcze wygrzebalam w dziale sztuka: 'nie tylko seppuku. samobojstwa w japonii' sweatdrop to (tak dla odmiany blaugh ) w poniedzialek biore cala gazetke z wykladami i powybieramy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:45 am
to tez mi sie podoba xd spoko... mze by sie dalo kogos na takie cos wyrwac... ninja widzialas ostatnie Jarkoprace...? gonk rozwalil mnie. znowu. Jarkogaleria na digarcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:50 am
niech on sie do matury uczy a nie bedzie szpanowal xp no prosze zdobylas sie na krytyczny komentarz, gratuluje rofl a i tak Twoje kometarze w wiekszosci jako pierwsze sie pojawiaja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:54 am
pierwsze sa na dole xd ja dzisiaj komentowalam, bo wczesniej mi sie nie chcialo... ninja taaaa... wlasnie sie matematyki uczy... chcialabym miec takie poczucie odpowiedzialnosci... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:03 am
poczucie odpowiedzialnosci... mi tez by sie przydalo... chociaz odrobina... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:05 am
hehee, cos w tym jest xd mwahhahahhahaa, napisalam tamto cholerstwo *dumna z siebie* teraz moge zaczac rysunek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:14 am
wilkus hehee, cos w tym jest xd mwahhahahhahaa, napisalam tamto cholerstwo *dumna z siebie* teraz moge zaczac rysunek 3nodding w sensie regulamin?!? *klania sie w pas w wyraz szacunku* zara ide oblukac mrgreen rysunek rysunek... ilez Ty masz obowiazkow wink a do tego jeszcze ja Cie bede meczyc o przepisanie Sama Wiesz Czego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:18 am
i rozumiem, ze tez na dzisiaj? gonk ta, niby nic nie robie, a nie mam czasu. skandal... sweatdrop ozby. na szczescie tym razem calkiem normalny rysunek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:34 am
nie no spoko, nie musi byc na dzisiaj, poczekam 3nodding kurcze tez mam ochote na jakies tworcze zajecie ale nie moge sie zdecydowac na nic... problem w tym, ze nic mi nie wychodzi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:35 am
to z kolei jest moja ucieczka od dola... to tak, jak wczesniej chemia, i jak sie skonczylo? xd co Ci niby nie wychodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:44 am
rysowanie, pisanie, granie (w sensie tworzenie, bo odtworzyc czyjes cztery akordy to zadna satysfakcja... stare )... chcialam ostatnio porysowac i reke mam jak kolek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:47 am
mi pisanie tez nie idie. mam 3 strony zeszytowe i mnie trafia. nie pdoba misie to, co pisze. znowu wyjdzie z tego jakies chore romansidlo z podtekstami. ze niby powazne. dupa. jeden wielki s**t... a rysuje caly czas, zeby Mistrz ze mnei dumny byl xd [bardzo mi sie chcialo smiac, jak hcial przegladac moja teczke i mu powiedzialam, ze nic prawie nie ma, bo robilam porzadek xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:55 am
hehehe, spoko mrgreen
a co do opowiadania masz we mnie wierna fanke i kazde romansidlo przezcytam z wielka checia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:56 am
milo to slyszec. xd sek w tym , ze chcialabym napisac cos, przy czym trzeba pomyslec chociaz chwile rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|