Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
PPC MARKETPLACE Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 10 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PPC marketplace
  +1
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jan 17, 2008 10:33 am

łooooo, niezle xd calkiem ladna sumka, jakby nie patrzyl.
moze i ja powinnam wmiedzyczasie cos ugrac.. czemu mi sie nie chce gonk
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 12:40 pm

Ja mam ugrane, ale nie wiem, czy to wszystko teraz sprzedać czy poczekac, az ugram wszystkie tokeny.

Yajo

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 12:49 pm

wilkus
łooooo, niezle xd calkiem ladna sumka, jakby nie patrzyl.
moze i ja powinnam wmiedzyczasie cos ugrac.. czemu mi sie nie chce gonk

Ja ci powiem czemu... bo to jest cholernie nudne xd
Mówi ci to człowiek, który gra w to badziewie ok. godziny dziennie xd

Yajo
Ja mam ugrane, ale nie wiem, czy to wszystko teraz sprzedać czy poczekac, az ugram wszystkie tokeny.

Jeżeli chcesz sprzedać same tickety, to z doświadczenia wilkusa wynika, że i tak musisz podzielić tickety na małe "porcje", żeby je szybko sprzedać na markecie. Możesz też uzbierać na jakiś item i później go sprzedać. Mi jeszcze zostało 1k do uzbierania i kupię ten uniform za 15 k biggrin
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 1:24 pm

Mi tam nie zalezy na szymbkim sprzedaniu. A powyżej jakiej liczby trzeba już te tikety dzielić? Bo jakoś nie wyłapałam tego ;d Ja mam dopiero jakieś 4,5k i nie chce mi się za bardzo zbierać na jakiegoś itema z prajca i dżoja, wolę sprzedać i mieć kasę na to, na co w danej chwili zbieram.

Yajo

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 2:37 am

Yajo
Mi tam nie zalezy na szymbkim sprzedaniu. A powyżej jakiej liczby trzeba już te tikety dzielić? Bo jakoś nie wyłapałam tego ;d Ja mam dopiero jakieś 4,5k i nie chce mi się za bardzo zbierać na jakiegoś itema z prajca i dżoja, wolę sprzedać i mieć kasę na to, na co w danej chwili zbieram.

Na marketplace jest bardzo dużo ofert po 200-300 ticketów, ale przy takich dużych ilościach jakie posiadasz takie dzielenie jest bez sensu. Ja bym proponował spróbować podzielić po 1k. Jak się sprzeda, to można spróbować sprzedawać większe ilości w jednym sale'u. Napisz tu jak już coś sprzedasz i po ile, ok? biggrin
PostPosted: Fri Jan 18, 2008 3:13 pm

Wątpię, abym sama tego doczekała xd
Mam do ogrania jakieś 3,5k tokenów, a grywam z rzadka naprawdę, więc może za pare lat jak bede jeszcze dostawać tokeny z dch i bedę ich miała 4,5k i wygram sobie jakieś 10k ticketów, to się nie będe bawić, tylko od razu rzucę całość i na pewno zostaną kupione po 2 tygodnaich w mniej więcej ostatniej godzinie sprzedaży jak to zwykle bywa dramallama

Yajo

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sat Jan 19, 2008 2:57 am

Yajo
Mam do ogrania jakieś 3,5k tokenów, a grywam z rzadka naprawdę, więc może za pare lat jak bede jeszcze dostawać tokeny z dch i bedę ich miała 4,5k i wygram sobie jakieś 10k ticketów, to się nie będe bawić, tylko od razu rzucę całość i na pewno zostaną kupione po 2 tygodnaich w mniej więcej ostatniej godzinie sprzedaży jak to zwykle bywa dramallama

A ja już sprzedałem gold mountain vest'a za 34 k whee

"Your item Gold Mountain Blue Vest and Shirt was successfully sold to loulee n_n for 34399 gold.

A 2% transaction fee was deducted from the sale price. The calculated fee is 687 gold. "

btw. pieprzone podatki stressed
PostPosted: Sat Jan 19, 2008 6:00 am

ichabot

jak Ty to psychicznie znosisz ? gonk

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sat Jan 19, 2008 9:51 am

wilkus
ichabot

jak Ty to psychicznie znosisz ? gonk

Jestem już dosyć dobrze wyćwiczony, także wystarczy mi tylko zerknąć na liczbę, a reszta robi się prawie automatycznie xd
A w międzyczasie słucham muzyki i piszę na forum cool
(dlatego ostatnio dosyć dużo muzyki ściągam ninja )
PostPosted: Sat Jan 19, 2008 10:02 am

karciany berserk o.O
ja chyba jednak wole rysowac xd

wilkus
Crew

Yajo

PostPosted: Sun Jan 20, 2008 3:59 pm

ichabot
Yajo

"Your item Gold Mountain Blue Vest and Shirt was successfully sold to loulee n_n for 34399 gold.

A 2% transaction fee was deducted from the sale price. The calculated fee is 687 gold. "

Ożby xp Takie naprawdę droższe itemy to się opłaca sprzedawać na forum, założyć temat i po kilku minutach już poszło się kochać za opłatą dramallama
PostPosted: Sun Jan 20, 2008 11:55 pm

Yajo
ichabot
Yajo

Ożby xp Takie naprawdę droższe itemy to się opłaca sprzedawać na forum, założyć temat i po kilku minutach już poszło się kochać za opłatą dramallama

ech?

dziki_wieprz

zmora13

PostPosted: Mon Jan 21, 2008 9:48 am

Tutaj Zielony -> http://www.gaiaonline.com/forum/mini-shops/f.79 - się zakłada temat, ze się coś sprzedaje i się tylko czeka na oferty.
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 6:01 am

Yajo
ichabot
Yajo

Nie pomyślałem sweatdrop
Dobry pomysł. Już niedługo będę miał okazję go wypróbować. Znowu mam 11k ticketów. Brakuje mi jeszcze 4k do kolejnego vesta xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Fri Jan 25, 2008 1:38 pm

nie chce ktos moze kupic Winter Fox Mink'a ode mnie? ninja oczywiscie taniej niz na markecie stoja xd (o jakies 400-500g mniej..)
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 10 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces