|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:14 pm
i to bylo dobre posuniecie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:16 pm
_b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ widzialam Was dzisiaj na gronie...urocza parka mrgreen muahahaha ze w sensie ja i wilkus? mrgreen Ty i Twoj Slawus...chyba dobze przeczytalam...? Wilkusa widuje czesto na zywo xd a dziekac, dziekac, pozwalam ci sie dodac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:16 pm
o czym wy tak w ogóle tu rozmawiacie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:17 pm
_b_u_r_a_k_ i to bylo dobre posuniecie whee *khykhy* to slowo jest zue xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:17 pm
_b_u_r_a_k_ i to bylo dobre posuniecie whee kazde posuniecie jest dobre - bez skojarzen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:18 pm
baby-kid o czym wy tak w ogóle tu rozmawiacie? sweatdrop o tematyce nie dla dzieci - proreacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:20 pm
nie chcialam Cie dodawac, ale skoro sobie teko zyczysz...
pani Mod..trzeba przerobic na +16, albo nowy topic, jak sie dalej tak bedziemy rozwijac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:20 pm
wilkus jasne, jasne. jakos nei podoba mi sie wizja spania z facetem, jak po 2giej stronie lezy inna kobieta. w tym momencie zwalilismy Banana z lozka xd a mi sie strasznie podoba 4laugh nie mam tez nic przciw 2 kobitkom to co birzemy buraka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:21 pm
_b_u_r_a_k_ nie chcialam Cie dodawac, ale skoro sobie teko zyczysz... pani Mod..trzeba przerobic na +16, albo nowy topic, jak sie dalej tak bedziemy rozwijac rofl jak nie cesz to nie musisz dyć, ja tylko mowie ze nie pobije. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:21 pm
a co na to ten najbardziej zainteresowany xd w kupie razniej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:22 pm
Baranina _b_u_r_a_k_ nie chcialam Cie dodawac, ale skoro sobie teko zyczysz... pani Mod..trzeba przerobic na +16, albo nowy topic, jak sie dalej tak bedziemy rozwijac rofl jak nie cesz to nie musisz dyć, ja tylko mowie ze nie pobije. xp o dzieki Ci laskawco ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:26 pm
nie ma tak xd jestem bardzo powaznym i pozadnym czlowiekiem i nie wyznaje bigamii. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:29 pm
_b_u_r_a_k_ a co na to ten najbardziej zainteresowany xd w kupie razniej mrgreen e... zasadniczo o jeszcze nie wiem xd w kupie zawsze jest cieplej mrgreen w konu sie maia: "wejdz w g**no po uszy tam cie i mroz nie ruszy" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:32 pm
wilkus nie ma tak xd jestem bardzo powaznym i pozadnym czlowiekiem i nie wyznaje bigamii. xd tez jestem powaqznym i pozadnym czlowiekiem...*mysli* a moze to chodzilo o pozadanym? nie ma roznicy w kazdym razie, brzmi podobnie. a czy ty slub odrazu musiz z nami brac? zaponij, na dziecko nas nie zlapiesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|