Twistus
Vykk
Maly off-top nam sie zrobil...
hmmm mam pytanie do was dziewczyny panie kobiety:
Czy milosc naprawde wymaga zeby wasi wybnrani mieli te cechy czy bez tego nie mozna sie zakchoc w kims bo obgeryza paznokcie albo dlatego ze nigdy nie gral w final fantasy 8? albo nie plakal na tytanicu[to tylko przylklady arrow czasami specjalnie przejaskrawione]Czy nie moze to byc chlopak ktorego po prostu poznacie i sie w nim zakochacie tak"magicznie"[okreslenie nie moje aczkolwiek calkiem trafne] ze pomimo tego ze jego cechy beda sie roznic od idealu to bedziecie go kochac nawewt mocniej niz wasz wysniony wymarzony ideal?
hmmm mam pytanie do was dziewczyny panie kobiety:
Czy milosc naprawde wymaga zeby wasi wybnrani mieli te cechy czy bez tego nie mozna sie zakchoc w kims bo obgeryza paznokcie albo dlatego ze nigdy nie gral w final fantasy 8? albo nie plakal na tytanicu[to tylko przylklady arrow czasami specjalnie przejaskrawione]Czy nie moze to byc chlopak ktorego po prostu poznacie i sie w nim zakochacie tak"magicznie"[okreslenie nie moje aczkolwiek calkiem trafne] ze pomimo tego ze jego cechy beda sie roznic od idealu to bedziecie go kochac nawewt mocniej niz wasz wysniony wymarzony ideal?
udowdniono ze wybieramy partnera ktory odpowiada nam fizycznie raczj niz umyslowo by byl jak najlepszym ojcem dla potomstwa xd
nie ma to jak sprowadzenie milosci do popedow seksualnych xd
Mowie to dlatego ze mlodziutkie dziewuszki(mniej dojrzale) zawsze kochaja sie a to w Leo a to w jakims innym Christensenie albo jeszcze jakims bo to ideal XP jak dla mnei to totalny crap a jak jakas podaje ideal i mowi ze takiego to ona pokocha bez problemu...a tu nagle pojawia sie taki i zadlubie w nosie i juz przestaje byc idealem i tym podobne przypadki dzialajace obusiecznie...
wiec na czym polega to dostosowywanie dzieczyn kobiet dam na roznych etapach wiekowych oraz dojrzewania ....nawet powzyzszy przyklad sprtowadzajacy sie do wybrania jak najlepszego osobnika do przedluzenia gatunku sprowadza sie do schematu ...
czy w yciu i milosci nie ma szans na bezschematowosc?