Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 57 58 59 60 61 62 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Thu Apr 13, 2006 1:14 pm

Twistus
Vykk
Maly off-top nam sie zrobil...
hmmm mam pytanie do was dziewczyny panie kobiety:
Czy milosc naprawde wymaga zeby wasi wybnrani mieli te cechy czy bez tego nie mozna sie zakchoc w kims bo obgeryza paznokcie albo dlatego ze nigdy nie gral w final fantasy 8? albo nie plakal na tytanicu[to tylko przylklady arrow czasami specjalnie przejaskrawione]Czy nie moze to byc chlopak ktorego po prostu poznacie i sie w nim zakochacie tak"magicznie"[okreslenie nie moje aczkolwiek calkiem trafne] ze pomimo tego ze jego cechy beda sie roznic od idealu to bedziecie go kochac nawewt mocniej niz wasz wysniony wymarzony ideal?
pragne zwrocic uwage na to ze dziewczyny czesto spotykaja sie chlopakiami daleko wybiaegajacymi poza ich typ poprostu to co nam w glowie siedzi czesto koliduje z czysta chemia 3nodding
udowdniono ze wybieramy partnera ktory odpowiada nam fizycznie raczj niz umyslowo by byl jak najlepszym ojcem dla potomstwa xd
nie ma to jak sprowadzenie milosci do popedow seksualnych xd
ujecie zawarte w twym opisie zwraca na "wiekowe" podejscie...nie nie mam na mysli ze jestes stara xd 3nodding wink ...
Mowie to dlatego ze mlodziutkie dziewuszki(mniej dojrzale) zawsze kochaja sie a to w Leo a to w jakims innym Christensenie albo jeszcze jakims bo to ideal XP jak dla mnei to totalny crap a jak jakas podaje ideal i mowi ze takiego to ona pokocha bez problemu...a tu nagle pojawia sie taki i zadlubie w nosie i juz przestaje byc idealem i tym podobne przypadki dzialajace obusiecznie...
wiec na czym polega to dostosowywanie dzieczyn kobiet dam na roznych etapach wiekowych oraz dojrzewania ....nawet powzyzszy przyklad sprtowadzajacy sie do wybrania jak najlepszego osobnika do przedluzenia gatunku sprowadza sie do schematu ...
czy w yciu i milosci nie ma szans na bezschematowosc?
PostPosted: Thu Apr 13, 2006 1:21 pm

Vykk
ujecie zawarte w twym opisie zwraca na "wiekowe" podejscie...nie nie mam na mysli ze jestes stara xd 3nodding wink ...
Mowie to dlatego ze mlodziutkie dziewuszki(mniej dojrzale) zawsze kochaja sie a to w Leo a to w jakims innym Christensenie albo jeszcze jakims bo to ideal XP jak dla mnei to totalny crap a jak jakas podaje ideal i mowi ze takiego to ona pokocha bez problemu...a tu nagle pojawia sie taki i zadlubie w nosie i juz przestaje byc idealem i tym podobne przypadki dzialajace obusiecznie...
wiec na czym polega to dostosowywanie dzieczyn kobiet dam na roznych etapach wiekowych oraz dojrzewania ....nawet powzyzszy przyklad sprtowadzajacy sie do wybrania jak najlepszego osobnika do przedluzenia gatunku sprowadza sie do schematu ...
ale ja jestem juz stara 20 na karku wink jak to powiedzial kolega 20 lat konczysz i do trumny wink
czy jest szansa na bezschematowosc czy ja wiem chyba nie...wszystkie decyzje jakie podejmujemy sa na cos skierowane i nie robimy nic od tak sobie aczkolwiek moge sie mylic nie jestem jakims wszechwiedzacym guru 3nodding

Ryuukei oshii
Crew

Vykk

PostPosted: Thu Apr 13, 2006 2:01 pm

Twistus
Vykk
ale ja jestem juz stara 20 na karku wink jak to powiedzial kolega 20 lat konczysz i do trumny wink
czy jest szansa na bezschematowosc czy ja wiem chyba nie...wszystkie decyzje jakie podejmujemy sa na cos skierowane i nie robimy nic od tak sobie aczkolwiek moge sie mylic nie jestem jakims wszechwiedzacym guru 3nodding
to witaj w klubie bo mnie reka smierci siegnie w lipcu--->o ile zdam mature i dostane sie na studia w przeciwnym razie moze nie zdarzyc XD...najciekawsza w czlowieku jest podswiadomosc i to jak dazy przez zycie poprzez behawioryzm czy probe poznania siebie...w kazdym badz razie schematy ktore narzucacie w powyzszych wypowiedziach sa raczej przyziemne a cos czego oczekujecie raczej nie wiec w jaki sposob jedno moze dopelniac drugie wkoncu jesli sie wierzy w milosc to nie oznacza to ze wierze ze jesli on bedzie taki to na pewno bedzie ten jedyny bo moze byc kilkudziesieciu a i tak zaden nie bedzie Nim...
PostPosted: Thu Apr 13, 2006 2:01 pm

[ Message temporarily off-line ]

Iwa__4grozna

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Fri Apr 14, 2006 8:12 am

Vykk
Maly off-top nam sie zrobil...
hmmm mam pytanie do was dziewczyny panie kobiety:
Czy milosc naprawde wymaga zeby wasi wybnrani mieli te cechy czy bez tego nie mozna sie zakchoc w kims bo obgeryza paznokcie albo dlatego ze nigdy nie gral w final fantasy 8? albo nie plakal na tytanicu[to tylko przylklady arrow czasami specjalnie przejaskrawione]Czy nie moze to byc chlopak ktorego po prostu poznacie i sie w nim zakochacie tak"magicznie"[okreslenie nie moje aczkolwiek calkiem trafne] ze pomimo tego ze jego cechy beda sie roznic od idealu to bedziecie go kochac nawewt mocniej niz wasz wysniony wymarzony ideal?

wiesz ze masz swieta racje?!?!? niby mam taki ideał ale .. chodze z chłopakiem ktory choc nie jest tak zly jak opisałes wink ale nie jest tez ideałem wink a go bardzoi kocham heart BRAWO DLA CIEBIE
PostPosted: Fri Apr 14, 2006 3:02 pm

Sei chan
a idealy nie istnieja
*kaszl* gowno prawda *kaszl*
mrgreen

opcy

Iwa__4grozna

PostPosted: Fri Apr 14, 2006 3:08 pm

opcy
Sei chan
a idealy nie istnieja
mrgreen

bo nie itnieją ... jednynie człowiek jak jest zakochany po uszy to niedostrzega wad jet osoby i wtedy tak myśłi (że ten ktoś jest ideałem)
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 5:07 am

opcy
Sei chan
a idealy nie istnieja
mrgreen

sorasy Opcy... Ty jestes idealny xd
nobady is perfect
my name is nobady twisted

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Ann_Miho

PostPosted: Sat Apr 15, 2006 5:08 am

Iwa__4grozna
bo nie itnieją ... jednynie człowiek jak jest zakochany po uszy to niedostrzega wad jet osoby i wtedy tak myśłi (że ten ktoś jest ideałem)
a potem jak sie zerwie to sie mysli ze sie osleplo, bo nie widzielismy tych wad sweatdrop
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 5:10 am

nie ma idealow.. sweatdrop

y3hl

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 5:41 am

Ann_Miho
Iwa__4grozna
a potem jak sie zerwie to sie mysli ze sie osleplo, bo nie widzielismy tych wad sweatdrop

co racja to racaj wink
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 5:42 am

y3hl
nie ma idealow.. sweatdrop

i dla tego swiat jest taki cool wink mrgreen

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 7:52 am

opcy
Sei chan
a idealy nie istnieja
mrgreen
Przepraszam jedynym istniejacym idealem jestes ty xd xd
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 9:00 am

Sei chan
opcy
Sei chan
a idealy nie istnieja
mrgreen
Przepraszam jedynym istniejacym idealem jestes ty xd xd

rofl roxxujesz dziewczyno rofl

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 12:16 pm

No-chanXD

rofl roxxujesz dziewczyno rofl
xd No wiesz trzeba facetowi czasami powiedziec cos milego bo inaczej sie zamknie w sobie i pujdzie na wewnetrzna emigracje xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 57 58 59 60 61 62 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games