Megnéztük a Hobbit második részét és beleszerelmesedtem a végén lévő zenébeemotion_kirakira
Posted: Mon Jan 13, 2014 6:57 am
Yuki Naoto
Megnéztük a Hobbit második részét és beleszerelmesedtem a végén lévő zenébeemotion_kirakira
Nekem nem tetszett, az első karakteresebb volt, ez a második végén nekem nagyon popzene feeling. "Nesze, nektek, itt egy második rész, dögöljetek meg!" Smaug viszont iszonyatos-fergetegesen el lett találva - már az angol szinkronban.
ON-topic: Én napok óta az ASP "Aus der Tiefe" albumát pörgetem, momentán ezt a felvezetőt és az azt követő számot hallgatom. Achtung, német gótikus rock/metál, egyeseknél kiverheti a biztosítékot. (Sorrendben: Willkommen Zurück, Schwarzes Blut -> Album: Aus der Tiefe (Schmetterling-Zyklus III talán?), 2006) Bocs a szar minőségért, nincs jobb fent a youtubeon sajnos. *morcos*
rá kéne venni magamat végre a zenetöri vizsgám zenefelismerés anyagára sweatdrop de addig is ezt (is) hallgatom biggrin
Posted: Tue Jan 14, 2014 3:02 am
DemiMurgos
Nekem nem tetszett, az első karakteresebb volt, ez a második végén nekem nagyon popzene feeling. "Nesze, nektek, itt egy második rész, dögöljetek meg!" Smaug viszont iszonyatos-fergetegesen el lett találva - már az angol szinkronban.
Ú, őszintén szólva, az első filmnek a zenéjére abszolút nem emlékeztem, így rákerestem, és igazat adok Neked. Az első zenéjét el tudom képzelni bármilyen fantasy film zenéjeként, a második zenéje ezzel ellentétben tényleg popzenésebb, azonban szerintem pont ezért is tetszett meg nekem.
A filmhez csak annyit, hogy engem bosszant, hogy 3 részt készítettek belőle
az időhúzásként beletett tünde-törp szerelmi szál totál kiborított, főleg, hogy úgy adták elő, mintha a tünde is odalenne a törpéért, plusz K/Fili (nem emlékszem már melyik) haldoklós jelenetén is felhúztam magam, ami a könyv ismeretében szintén csak időhúzás ez most kicsit durván hangzik, de így is úgy is meg fog halni a háborúban
Ú, őszintén szólva, az első filmnek a zenéjére abszolút nem emlékeztem, így rákerestem, és igazat adok Neked. Az első zenéjét el tudom képzelni bármilyen fantasy film zenéjeként, a második zenéje ezzel ellentétben tényleg popzenésebb, azonban szerintem pont ezért is tetszett meg nekem.
A filmhez csak annyit, hogy engem bosszant, hogy 3 részt készítettek belőle
az időhúzásként beletett tünde-törp szerelmi szál totál kiborított, főleg, hogy úgy adták elő, mintha a tünde is odalenne a törpéért, plusz K/Fili (nem emlékszem már melyik) haldoklós jelenetén is felhúztam magam, ami a könyv ismeretében szintén csak időhúzás ez most kicsit durván hangzik, de így is úgy is meg fog halni a háborúban
Azon én is kiakadtam, főleg, hogy a törp-elf szerelmi szál abszolút megborítja a Gyűrűk Urában elhangzó gyönyörű történetet.(Amikor Gimli a csónakban mesél, hogy milyen búcsúajándékot kapott Galadrieltől: "Egyetlen hajszálat kértem. Ő hármat adott.") A harmadik film igazából teljesen érthetetlen nekem a könyv ismeretében, hogy ebből most hogy akarnak még három órát húzni, de üsse kő...
ON: Igen, még mindig ugyanazt a bandát hallgatom. ASP - Krabat Ha esetleg valaki olvasnivalót keres, ajánlom hozzá a könyvet, Otfried Preußler: Krabatját.Gyönyörű "rém"mese.
Posted: Wed Jan 15, 2014 12:20 am
Most sokkolok mindenkit:
Lady GaGa - ARTPOP (Japan Deluxe Edition) És imádom!
Én manapság a Hollywood Undead-Bullet c. számát hallgatom és imádom! Kicsit olyan fura, kicsit olyan morbid de én ezt szeretem. biggrin És még a The Cab- Temporary Bliss c. számába is bele vagyok zúgva. emotion_kirakira
Valahogy a mai napomra, meg úgy az egész magánéletemre kezd hatással lenni egypár romantikus szám. Most épp ezt hallgatom. Igor Presnyakov feldolgozásában smile
most kezdtem el és annyira megtetszett a gosick endingje , állandóan ezt hallgatom biggrin (többször hallgattam meg mint amennyi részt láttam belőle...)