Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hatake Katu

PostPosted: Thu Apr 06, 2006 10:30 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Apr 06, 2006 11:19 am

Iwa__4grozna

eee tam prędzej czy puźniej los ją w dupe kopnie i tyle xd
kiedys kolezanka mi odbila chlopaka.

Jak potem ktos postapil z nia tak samo, wcale nie mialam zbyt duzej satysfakcji. Co mi po tym, ze ona cierpi, jak juz mi zniszczyla zwiazek?

Chlopak wcale nie musi byc ciepla lkucha. Niektore dziewczyny potrafia omotac... blaugh

EvilYuki
Crew

Vykk

PostPosted: Fri Apr 07, 2006 2:33 am

taka maly komentarz a tu nagle rozwiniecie topicu o kilka stron XD

na szczescie zadne z powyzszych komentarzy mnie nie dotyczy rofl blaugh 3nodding ...
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 7:09 am

a ja to dopiero mam problem bo sie zakochalam bez wzajemnosci, a to ci dopiero mrgreen facet na mnie dziala, i inny facet tez na mnie dziala, a tamci tacy sobie trzej jeszcze sa i wszyscy na mnie dzialaja i zaden mnie nie kocha wiec nawet nie ma sensu bawic sie w wybieranie biggrin zreszta milosci i tak nie ma, tzn. jest ale w slowniku xd alez ja glupoty pisze, sheez xd przepraszam, przepraszam... rofl

Raticiel

Iwa__4grozna

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:31 pm

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 11:57 pm

Vykk

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sun Apr 09, 2006 12:03 am

PostPosted: Sun Apr 09, 2006 12:36 am

Vykk

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sun Apr 09, 2006 12:42 am

Vykk
w powyzszej wypowiedzi nie ma slowa nigdy xd a poza tym dac sie odbic a zaczac nowy zwiazek tuz po zakonczeniu poprzedniego to tez roznica blaugh
PS. tu nie ma zadnych insynuacji blaugh ani podtekstow ninja blaugh
ale powiedziles to tak stanowczo ze mozna uznac ze powiedziales "nigdy" wink
ninja nie nie ma zadnych podtekstow ani insynuacji xd ninja
PostPosted: Sun Apr 09, 2006 1:04 am

Twistus
Vykk
w powyzszej wypowiedzi nie ma slowa nigdy xd a poza tym dac sie odbic a zaczac nowy zwiazek tuz po zakonczeniu poprzedniego to tez roznica blaugh
tam naprawde nie ma zadnych podtektow flirtow ani insynujacji pirate ...ja poprostu mam taka nabyta zdolnosc ktorej nie umiem sie wyzbyc i podswiadamie konstruuje wypowiedzi aby nadac im wielowarstwowoasc chociaz mam na mysli jakas konkretna rzecz blaugh

Vykk

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sun Apr 09, 2006 1:09 am

Vykk
Twistus
Vykk
tam naprawde nie ma zadnych podtektow flirtow ani insynujacji pirate ...ja poprostu mam taka nabyta zdolnosc ktorej nie umiem sie wyzbyc i podswiadamie konstruuje wypowiedzi aby nadac im wielowarstwowoasc chociaz mam na mysli jakas konkretna rzcze blaugh
no przeicez przyznalam Ci racje ze nie bylo am podtekstow wink xd *doszukuje ise wjego wypowiedzi podtekstow xd rofl *
a jaka konkretna rzecz miaels na mysli?
PostPosted: Sun Apr 09, 2006 6:38 am

Twistus
Vykk
Twistus
Vykk
tam naprawde nie ma zadnych podtektow flirtow ani insynujacji pirate ...ja poprostu mam taka nabyta zdolnosc ktorej nie umiem sie wyzbyc i podswiadamie konstruuje wypowiedzi aby nadac im wielowarstwowoasc chociaz mam na mysli jakas konkretna rzcze blaugh
no przeicez przyznalam Ci racje ze nie bylo am podtekstow wink xd *doszukuje ise wjego wypowiedzi podtekstow xd rofl *
a jaka konkretna rzecz miaels na mysli?
ze nie zamierzam zdradzac ani zrywac z obecna polowica i nie zamierzam dac sie odbic 3nodding

Vykk

Golara

850 Points
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Apr 09, 2006 8:06 am

hehe ja nie gadam ani o chlopakach... ani o ciuchach... ani o kosmetykach... bo ja mam zycie... chyba domokun rolleyes
PostPosted: Sun Apr 09, 2006 12:45 pm

Golara
hehe ja nie gadam ani o chlopakach... ani o ciuchach... ani o kosmetykach... bo ja mam zycie... chyba domokun rolleyes
chcesz kupic zapasowe?

Autark

Vykk

PostPosted: Sun Apr 09, 2006 1:12 pm

Autark
Golara
chcesz kupic zapasowe?
a moze sztuczna dusze w pigułce tylko 2 kalorie xd wiecej czasu dla siebie 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games