|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 7:01 am
Vykk a ja bym powiedzial ze kochacie zakochiwac sie w zajetych facetach razz , badz tych niedostepnych....mam bardoz dobry przyklad np.w Bobie Marley'u xd moze ja bym podała inny przykład ale zgadzam się cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 7:39 am
Iwa__4grozna Vykk a ja bym powiedzial ze kochacie zakochiwac sie w zajetych facetach razz , badz tych niedostepnych....mam bardoz dobry przyklad np.w Bobie Marley'u xd moze ja bym podała inny przykład ale zgadzam się cry to poszukaj niezajetego...[nie]stety ten ostatni argument mnie eliminuje...ale bo to ja jeden jestem na swiecie...? hmmm...no tak jeden ^^' domokun blaugh ale wielu jest blond metal twardzieli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 7:50 am
Vykk Iwa__4grozna Vykk a ja bym powiedzial ze kochacie zakochiwac sie w zajetych facetach razz , badz tych niedostepnych....mam bardoz dobry przyklad np.w Bobie Marley'u xd moze ja bym podała inny przykład ale zgadzam się cry to poszukaj niezajetego...[nie]stety ten ostatni argument mnie eliminuje...ale bo to ja jeden jestem na swiecie...? hmmm...no tak jeden ^^' domokun blaugh ale wielu jest blond metal twardzieli 3nodding człowieku jeszcez znajdź takiego ... cry to jest dopiero prblem .... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 8:36 am
Iwa__4grozna Vykk Iwa__4grozna Vykk a ja bym powiedzial ze kochacie zakochiwac sie w zajetych facetach razz , badz tych niedostepnych....mam bardoz dobry przyklad np.w Bobie Marley'u xd moze ja bym podała inny przykład ale zgadzam się cry to poszukaj niezajetego...[nie]stety ten ostatni argument mnie eliminuje...ale bo to ja jeden jestem na swiecie...? hmmm...no tak jeden ^^' domokun blaugh ale wielu jest blond metal twardzieli 3nodding człowieku jeszcez znajdź takiego ... cry to jest dopiero prblem .... gonk ja nie musze ja jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:01 am
Vykk kobiety to dziwne stworzenia kiedy facet jest samotny to ich nagle brak i tula sie przez swiat powoli a jak juz jakas znajdzie to nagle wszystkie wokol zaczynaja weszyc czasem ze pojawiaja sie jak juz jakas sie przyganie a czasem aby odbic swierza zdobycz....znajdzcie mi blad mojego toku rozumowania blaugh xd rofl masz zabojcza skladnie eek nic nie zrozumialam z tego zdania sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 10:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 1:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 6:27 am
nigdy nie probowalem domokun blaugh pirate ...ale chyba pokazywanie komus ze sie nam podoba nie jest zle oczywiscie w tgranicach zdrowego rozsadku czyli nie wkladac reki w spodnie pytajac stykajac sie nosami:"czy mnie lubisz?" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 6:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 9:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 9:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 9:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 9:41 am
Iwa__4grozna eee tam prędzej czy puźniej los ją w dupe kopnie i tyle xd to juz i tak nie moja sprawa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|