|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 11:25 pm
Och sweatdrop , teraz to ja juz wiem ze jestem "gupia" blondynka 4laugh !! O matko, no niezle whee !! Ale jesli o to chodzi to chyba... niewiem =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:42 am
Micharu_Chan Och sweatdrop , teraz to ja juz wiem ze jestem "gupia" blondynka 4laugh !! O matko, no niezle whee !! Ale jesli o to chodzi to chyba... niewiem =P chcesz o tym porozmawiac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:12 pm
heh :3
m rozkosza slucham sobie Placebo, ich starszych plyt..boskosc XD ostatnio mam ochote na troche lzejsza muzyke
..ale Dir en Grey i tak wymiata o kazdej poze dnia i nocy, 24 h na dobe, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku i do konca zycia mego! 4laugh
kto jedzie na Heinekena? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 4:37 am
FeaRan heh :3 m rozkosza slucham sobie Placebo, ich starszych plyt..boskosc XD ostatnio mam ochote na troche lzejsza muzyke ..ale Dir en Grey i tak wymiata o kazdej poze dnia i nocy, 24 h na dobe, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku i do konca zycia mego! 4laugh kto jedzie na Heinekena? :> Placebo - nowa piosenka, "Twenty years" -oooch, cudko!! i dwie ich stare - "Every Me, Every You" i "Sleeping With Ghosts" Moje uochane utwory tej grupy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 4:57 am
ja z Placebo koffam wsysko, ale piosenka do ktorej mam odwieczny sentyment to "Special Needs", jest piekna... 4laugh DeG forever!!!!! I Pierociaki tesh!!!!! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 1:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 1:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 2:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 6:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 10:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 10:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 10:34 am
Iwa__4grozna nie....ani jedno ani 2 ......... stare ................ ..serio tego nie znacie confused bo my ignoranty jestesmy... oi... mrgreen jakie drugie? ninja Sneaker Pimps [Becoming X #02] Tesko Suicide [3:48]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 1:55 pm
opcy Iwa__4grozna nie....ani jedno ani 2 ......... stare ................ ..serio tego nie znacie confused bo my ignoranty jestesmy... oi... mrgreen jakie drugie? ninja Sneaker Pimps [Becoming X #02] Tesko Suicide [3:48] o czymś takim jak happysad nie słyszeliście?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 1:59 pm
Iwa__4grozna o czymś takim jak happysad nie słyszeliście? a slyszałam ... nawet nie wiedzialam ze oni to spiewaja, jakas wielka ich fnka nie jestem, slucham ich tyle co w radiu slyszalam ... ale przeraszam i przyznaje ... to fajny nawet zespol whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|