|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 12:12 pm
Magyaros burgonya főzelék, fasírt golyókkal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 24, 2010 5:55 am
Ma ebédre ettem bablevest és káposztás tésztát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 24, 2010 11:13 am
Xanvie Ma ebédre ettem bablevest és káposztás tésztát. EttÜNK blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 6:15 am
Bundás kenyeret kockasajttal pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 10:41 am
Brünni sertés borda és krumplipüré
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 11:04 am
A magyar kaja az igazi kaja!
(Bár.....pizza, spagetti, halva, dim.sims, oooooooo-> vegamite: az egyetlen igazán jó auzzie kaja.)
Puszika!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 12:03 pm
Bundikenyér nálam is csak délután xD
de a hétvégi Conos éhezés után most disznósajtot (deszeretem<3) eszem, majonézzel rizsszeleten X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 12:08 pm
Az Timmy Bundikenyér nálam is csak délután xD
de a hétvégi Conos éhezés után most disznósajtot (deszeretem<3) eszem, majonézzel rizsszeleten X3 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 12:15 pm
napsugar Az Timmy Bundikenyér nálam is csak délután xD
de a hétvégi Conos éhezés után most disznósajtot (deszeretem<3) eszem, majonézzel rizsszeleten X3 gonk Mibaj? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 12:20 pm
Az Timmy napsugar Az Timmy Bundikenyér nálam is csak délután xD
de a hétvégi Conos éhezés után most disznósajtot (deszeretem<3) eszem, majonézzel rizsszeleten X3 gonk Mibaj? XD én vevő vagyok mindenféle belsőségekre, a hurkától kezdve, a velőig, a zuzát is megeszem (nahjó a pacalt se eszem meg) de a disznósajt is kiüti nálam a biztosítékot xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 12:56 pm
napsugar Az Timmy napsugar Az Timmy Bundikenyér nálam is csak délután xD
de a hétvégi Conos éhezés után most disznósajtot (deszeretem<3) eszem, majonézzel rizsszeleten X3 gonk Mibaj? XD én vevő vagyok mindenféle belsőségekre, a hurkától kezdve, a velőig, a zuzát is megeszem (nahjó a pacalt se eszem meg) de a disznósajt is kiüti nálam a biztosítékot xp fúh nálam (hogy írod) a zuza ilyen... egyszer kóstoltam meg... meg is bántam XP a pacal meg nem is hangzik bizalomgerjesztően....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 1:26 am
Én ilyen belsőség egzotikumokat nem ettem sweatdrop Ha jól emlékszem. Most reggelire "mini-kakóscsiga" volt, anyai készítmény smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 6:09 am
Az Timmy napsugar Az Timmy napsugar Az Timmy Bundikenyér nálam is csak délután xD
de a hétvégi Conos éhezés után most disznósajtot (deszeretem<3) eszem, majonézzel rizsszeleten X3 gonk Mibaj? XD én vevő vagyok mindenféle belsőségekre, a hurkától kezdve, a velőig, a zuzát is megeszem (nahjó a pacalt se eszem meg) de a disznósajt is kiüti nálam a biztosítékot xp fúh nálam (hogy írod) a zuza ilyen... egyszer kóstoltam meg... meg is bántam XP a pacal meg nem is hangzik bizalomgerjesztően.... imádom a zuzapörköltöt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 10:27 am
Rántott gomba, tartár mártás, főt krumplival, Desszert: joghurt (barackos)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|