Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 51 52 53 54 55 56 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

SangekiNoYoru

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 12:39 pm

Raticiel
Kaplanka Meteorytu
FeaRan
o ludzie, ale zescie zaszaleli przez te nieszczesne Tokio Hotel.. sweatdrop od razu ze jestem bezgustna i lipna..wiecie, mi sie ten zespol milo kojarzy, bo kojarzy mi sie z b. milym pobytem u kolezanki, kiedy to dla posmiania sie ogladalysmy VIVE..powiem wam, ze Shrei byla najmroczniejszym teledyskiem na tym kanale blaugh btw, czy Shrei to zle zrobiona i beznadziejna piosenka? mi sie podoba. takie male wtracenie i sprostowanie, odnosnie mojego przypadku, co do tolerancji to nie mam sily powtarzac tego samego caly czas..ale powiem jedno: tylko w Polsce nietolerancja zaszla az tak daleko i na tak duza skale..jesli tak dalej pojdzie, to w zyciu nie wejdziemy do Europy w sensie mentalnym..

No coz, moim zdaniem Schrei to... nie chce uzywac inwektyw. Zrobiona jest dobrze, bo zrobiona pod "buncikowa" mlodziez(jak to mawiaja Adwokat i Del), zrobiona tak, by nie trzeba bylo przy tym myslec. Najbardziej zalamal mnie teledysk, ktorego komentowac nie bede... koncowka jest juz totalnie zalosna... A piosenka jest beznadziejna, jak i caly ten jednosezonowy zespolik.
Jesli Ci sie podoba - okej, mi to nie przeszkadza, ale mojego zdania na ich temat nic nie zmieni.
ja nic nie mam do tej ichniej piosenki, ale prawdziwe jaja beda jesli ten uroczy chlopczyk przejdzie mutacje... rofl menadzer chyba popelni samobojstwo (i gravi mi sie przypomnialo)
niestety, ten chlopiec jest juz po mutacji.. gonk szkoda, moze by cos z niego bylo..

achhh..Radiohead..doszlam do wniosku, ze podoba mi sie 1/3 ich tworczosci ^^'
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 4:55 am

O, o, oooo!! Czyzbym na samym poczatku topika przeczytala wspaniala nazwe... KoRn... Tak, to KoRn 4laugh !! Uwielbiam ten zespol ^^ mam posciagane ich wszystkie plyty, a najbardziej lubie "Take A Look In The Mirror".... ooohhh.... aczkolwiek, lubie sluchac takze innych typow muzyki ^^, nie zbluzgajcie mnie, ale uwielbiam kawalek Beatles'ow "Twist And Shout" rofl . Suuuupciooo, nie gardze rowniez zespolem Gorillaz (och, oczywiscie "Demon Days" wymiata wink ) Slucham wiele, wiele innych typow muzyki, niemam jednego ulubionego, slucham to co mi wpadnie w ucho biggrin , stare piosenki (tak jak wczesniej podalam) takze mieszcza sie w mojej liscie smile .

Ps. Przepraszam za wszelkie niedogodnosci, ale jak tylko przeczytalam, ze ktos ma wspanialy gust i wybiera tylko porzadne kawalki, to juz palce ciagnely mnie do klawiatury!!

Micharu_Chan

Ann_Miho

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 12:41 pm

hmm a ja dzis jadac sobie autobusem usłyszałam "Lucę" w wykonaniu Suzanne Vega i tak jakos zawiało wiosna (nadal nie weim dlaczego question ) i teraz wlasciwie ciagle leci mi to w glowce no i dzis jeszcze wyszło słonneczko wiec miałam zupełnie wiosne whee
PostPosted: Fri Mar 03, 2006 6:04 am

Och, jak ja bym chciala zeby byla juz wiosna... mam dosc tej szarej zimy!! Jest straszna, pozniej bedzie jeszcze gorzej, zrobi sie chlapa, a wtedy zacznie sie calkowite dno (i to doslownie wink )...
Lecz nie zbaczajmy z tematu, jesli chodzi o Tokio Hotel, to jak dla mnie jest szajs... Ale podobno jak wystepowal w niemczech Blog27 to je wyzywali i w ogole od idiotek, debilek iii... i gorzej 4laugh !! W tym ich "popieram" biggrin

Micharu_Chan

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 1:25 am

NatkaPL
Och, jak ja bym chciala zeby byla juz wiosna... mam dosc tej szarej zimy!! Jest straszna, pozniej bedzie jeszcze gorzej, zrobi sie chlapa, a wtedy zacznie sie calkowite dno (i to doslownie wink )...
Lecz nie zbaczajmy z tematu, jesli chodzi o Tokio Hotel, to jak dla mnie jest szajs... Ale podobno jak wystepowal w niemczech Blog27 to je wyzywali i w ogole od idiotek, debilek iii... i gorzej 4laugh !! W tym ich "popieram" biggrin
Blog 27 ____ ___'' a MAMO ile one maja lat, a na ile je robia =_= szkoda slow xp
PostPosted: Sun Mar 05, 2006 12:00 am

Rin_Youkai
NatkaPL
Blog 27 ____ ___'' a MAMO ile one maja lat, a na ile je robia =_= szkoda slow xp
szkoda slo w ogole na to co one chca osiagnac i ich podejscie talk2hand pirate scream ZA-LO-SNE talk2hand

Vykk

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Mar 05, 2006 9:43 am

Vykk
Rin_Youkai
NatkaPL
szkoda slo w ogole na to co one chca osiagnac i ich podejscie talk2hand pirate scream ZA-LO-SNE talk2hand
Przy nich Tokio Hotel sie wyrabia nawet XDDDD
PostPosted: Sun Mar 05, 2006 12:56 pm

[ Message temporarily off-line ]

RUFUS.ABBYSINIAN

Ntsumi_Aya

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 10:08 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Mar 11, 2006 2:29 pm

pytanie ekscentryczne i dziwne ale pytam seiro xd
kto pierwszy grajac muzyke metalowa gatunkowo tudziez rockowa naklonil ludzi do masowego morderstwa XD??

nie pytac dlaczego pytam odpowiadac razz P domokun blaugh pirate

Vykk

Micharu_Chan

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 12:55 am

Hehehe... rzeczywiscie to troche dziwne pytanie, i niewiem skad ci sie mogla taka mysl do glowy sie nasunac xd !! Ale wg mnie, to zaden zespol Rockowy lub Metalowy nie naklonil ludzi do masowego zabijania whee ... Bo tylko ludzie "niepelnosprytni" sluchajac takiej muzyki moga zajsc tak daleko... A ty (chyba biggrin ) do nich nie nalezysz!!

Noooo... nieee sweatdrop (??)- bez urazy, ja lubie tak tylko cos "gupiego" palnac ;]
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 5:28 am

Vykk
kto pierwszy grajac muzyke metalowa gatunkowo tudziez rockowa naklonil ludzi do masowego morderstwa XD??

obawiam sie ze to bede ja jesli kiedys urzeczywistnie swe marzenie i nagram wlasny krazek i ludzie tego posluchaja to nie wytrzymaja i zaczna skakac z okien xd

Raticiel

pafnuc

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 5:34 am

Katie Melua [Piece by Piece #06] Spider's Web [3:58]

bitchez!! pirate
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 6:31 am

pafnuc
Katie Melua [Piece by Piece #06] Spider's Web [3:58]

bitchez!! pirate
hehe Katie rls, bardzo podoba sie memu tacie, mnie tez, Nine Million Bicycles jest wspaniale 3nodding heart

Raticiel

Vykk

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 12:12 pm

Raticiel
Vykk

obawiam sie ze to bede ja jesli kiedys urzeczywistnie swe marzenie i nagram wlasny krazek i ludzie tego posluchaja to nie wytrzymaja i zaczna skakac z okien xd
nie no ludzie juz tego dokonali wkonu ludzie juz sie zabijali po przesluchaniu roznych piosenek albo podczas koncertow tylko chodzi mi o to kto mial zaszczyt bycia pierwszym xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 51 52 53 54 55 56 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games