|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 2:04 am
faceci to swinie, stroje sa za drogie a kosmetyki zzeraja naskorek... mrgreen tak na powaznie, fajne sa nowe fryzurki na gai, podobaja mi sie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 9:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 10:24 am
Tu sie calkowicie zgadzam ... sa rewelacyjne ... i kolorki sa swietne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 4:06 am
A ja nienawidze robic zakupow...ani gadac o kosmetykach...a faceta mam swojego, wiec rozmowy na temat innych nie sa mi potrzebne...no chyba, ze sobie z kogos jaja robimy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:23 am
Delein A ja nienawidze robic zakupow...ani gadac o kosmetykach...a faceta mam swojego, wiec rozmowy na temat innych nie sa mi potrzebne...no chyba, ze sobie z kogos jaja robimy rofl ja niby tez mam swojego ale to nie znaczy ze o innych mam zapomniec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 9:26 am
Lirita Tu sie calkowicie zgadzam ... sa rewelacyjne ... i kolorki sa swietne normalnie wszystko jest cudne ale kasy brak na takie rzeczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:13 am
Delein A ja nienawidze robic zakupow...ani gadac o kosmetykach...a faceta mam swojego, wiec rozmowy na temat innych nie sa mi potrzebne...no chyba, ze sobie z kogos jaja robimy rofl zalezy jakie zakupy i jakie mam wlasne zasoby rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 1:17 pm
Raticiel Delein A ja nienawidze robic zakupow...ani gadac o kosmetykach...a faceta mam swojego, wiec rozmowy na temat innych nie sa mi potrzebne...no chyba, ze sobie z kogos jaja robimy rofl zalezy jakie zakupy i jakie mam wlasne zasoby rofl skoro tak to możesz mi kupić czarnego 7 strunowego elektryka najelpiej firmy Gibson naprawde nie obraże się mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|