|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 9:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 9:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 9:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 2:55 am
No-chanXD renge_karen No-chanXD EvilYuki No-chanXD hie hie dzieki smile kolezanka mi zrobiła smile A robi na zamowienie? zapytam smile A ja mam pytajca... Czy wiesz skąd jest ta SD dziewczynka?? Ja wiem ale chchiałam ciebie zapytac.....?oczywiscie ze wiem smile z popotan smile niby nie powinna tego robic ale troche go przerobiła i mi sie podoba smile Nio i co że nie można przerabiac i Tak jest sliczny biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 9:33 am
renge_karen No-chanXD renge_karen No-chanXD EvilYuki No-chanXD hie hie dzieki smile kolezanka mi zrobiła smile A robi na zamowienie? zapytam smile A ja mam pytajca... Czy wiesz skąd jest ta SD dziewczynka?? Ja wiem ale chchiałam ciebie zapytac.....?oczywiscie ze wiem smile z popotan smile niby nie powinna tego robic ale troche go przerobiła i mi sie podoba smile Nio i co że nie można przerabiac i Tak jest sliczny biggrin ^^ smile dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 5:48 am
xd co racja to racja razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:24 am
Ayah_TheMetalMania xd co racja to racja razz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:06 am
* wink pojawia sie i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 1:34 pm
No-chanXD Ayah_TheMetalMania xd co racja to racja razz rofl rzeczywiscie wyjatkowo sliczny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 10:23 pm
Rin_Youkai No-chanXD Ayah_TheMetalMania xd co racja to racja razz rofl rzeczywiscie wyjatkowo sliczny whee 3nodding wielkie dzieki smile 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 2:09 am
ekhem... czy Wy rozmawiacie na temat topiku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 4:42 am
stare przeciez nie bedziemy gadac cały czas o facetach, kosmetykach i strojach .... to raczej bym była nie ja gdybym zaczeła taki temat.... rofl xd rofl Buhahaha A tak pozatym sa to babsko babskie rozmowy czyli o wszystkim i o niczym. jak chcesz gadac o facetach idz na Irca albo na Czaterie mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:02 am
Ayah_TheMetalMania stare przeciez nie bedziemy gadac cały czas o facetach, kosmetykach i strojach .... to raczej bym była nie ja gdybym zaczeła taki temat.... rofl xd rofl Buhahaha A tak pozatym sa to babsko babskie rozmowy czyli o wszystkim i o niczym. jak chcesz gadac o facetach idz na Irca albo na Czaterie mad Jak chcesz gadac na inny temat niz podany w topiku to idz na "HP nocne i dzienne Polakow rozmowy" i najpierw przeczytaj regulamin gildii zamiast sie wymadrzac i pyskowac moderatorom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 5:03 am
Omega Sun Ayah_TheMetalMania stare przeciez nie bedziemy gadac cały czas o facetach, kosmetykach i strojach .... to raczej bym była nie ja gdybym zaczeła taki temat.... rofl xd rofl Buhahaha A tak pozatym sa to babsko babskie rozmowy czyli o wszystkim i o niczym. jak chcesz gadac o facetach idz na Irca albo na Czaterie mad Jak chcesz gadac na inny temat niz podany w topiku to idz na "HP nocne i dzienne Polakow rozmowy" i najpierw przeczytaj regulamin gildii zamiast sie wymadrzac i pyskowac moderatoromczuje lekkie napiecie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|