|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2012 8:55 am
Carbon Heart Minden ami 2NE1~.  Főleg Don't stop the music, Let's go party és Lonely. emotion_kirakira Én még anno a youtube-on találtam rá a Hate you című számukra, most meg a tv-ben hallottam tőlük az Ugly-t, és pár nap múlva a refrénje állandóan a fejeben ment... XD Amúgy ők koreaiak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2012 9:10 am
Tina-chann Carbon Heart Minden ami 2NE1~.  Főleg Don't stop the music, Let's go party és Lonely. emotion_kirakira Én még anno a youtube-on találtam rá a Hate you című számukra, most meg a tv-ben hallottam tőlük az Ugly-t, és pár nap múlva a refrénje állandóan a fejeben ment... XD Amúgy ők koreaiak? azok~ i am the best számuk awww emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 29, 2012 12:15 am
Tina-chann Carbon Heart Minden ami 2NE1~.  Főleg Don't stop the music, Let's go party és Lonely. emotion_kirakira Én még anno a youtube-on találtam rá a Hate you című számukra, most meg a tv-ben hallottam tőlük az Ugly-t, és pár nap múlva a refrénje állandóan a fejeben ment... XD Amúgy ők koreaiak? Igen, koreaiak. 2009-ben debütáltak, de már 2005-ben aktívak voltak. (Ez a nagy cégek műsora, de nem untatlak... >w<) Én először az I am the best-et hallottam TV-ben és és és 2011-ben az egyik csatornán 101-ből 5. lett. *____________*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 29, 2012 8:39 am
Carbon Heart Tina-chann Carbon Heart Minden ami 2NE1~.  Főleg Don't stop the music, Let's go party és Lonely. emotion_kirakira Én még anno a youtube-on találtam rá a Hate you című számukra, most meg a tv-ben hallottam tőlük az Ugly-t, és pár nap múlva a refrénje állandóan a fejeben ment... XD Amúgy ők koreaiak? Igen, koreaiak. 2009-ben debütáltak, de már 2005-ben aktívak voltak. (Ez a nagy cégek műsora, de nem untatlak... >w<) Én először az I am the best-et hallottam TV-ben és és és 2011-ben az egyik csatornán 101-ből 5. lett. *____________* 101-ből ötödikek? : O Az nem semmi! : D Szerintem én is hallottam már valahonnan az I am the best-et, mert nagyon ismerős... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 29, 2012 9:26 am
Tina-chann Carbon Heart Tina-chann Carbon Heart Minden ami 2NE1~.  Főleg Don't stop the music, Let's go party és Lonely. emotion_kirakira Én még anno a youtube-on találtam rá a Hate you című számukra, most meg a tv-ben hallottam tőlük az Ugly-t, és pár nap múlva a refrénje állandóan a fejeben ment... XD Amúgy ők koreaiak? Igen, koreaiak. 2009-ben debütáltak, de már 2005-ben aktívak voltak. (Ez a nagy cégek műsora, de nem untatlak... >w<) Én először az I am the best-et hallottam TV-ben és és és 2011-ben az egyik csatornán 101-ből 5. lett. *____________* 101-ből ötödikek? : O Az nem semmi! : D Szerintem én is hallottam már valahonnan az I am the best-et, mert nagyon ismerős... XPJátszák a Music Channelen. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 29, 2012 9:32 am
Carbon Heart Tina-chann Carbon Heart Tina-chann Carbon Heart Minden ami 2NE1~.  Főleg Don't stop the music, Let's go party és Lonely. emotion_kirakira Én még anno a youtube-on találtam rá a Hate you című számukra, most meg a tv-ben hallottam tőlük az Ugly-t, és pár nap múlva a refrénje állandóan a fejeben ment... XD Amúgy ők koreaiak? Igen, koreaiak. 2009-ben debütáltak, de már 2005-ben aktívak voltak. (Ez a nagy cégek műsora, de nem untatlak... >w<) Én először az I am the best-et hallottam TV-ben és és és 2011-ben az egyik csatornán 101-ből 5. lett. *____________* 101-ből ötödikek? : O Az nem semmi! : D Szerintem én is hallottam már valahonnan az I am the best-et, mert nagyon ismerős... XPJátszák a Music Channelen. biggrin Nagyon ritkán nézetk tv-t mostanában, bár a Music Channelen hallottam az Uglyt... XD Az I am the best-nek máshonnan kell, hogy ismerős legyen... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|