Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 49 50 51 52 53 54 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Sat Jan 28, 2006 11:41 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
heart

Dopiero raz przesluchane ^^, troche garazowe bzmienie.
PostPosted: Sun Jan 29, 2006 2:59 am

obecnie jestem u kolezanki, nocowalysmy z paczka u niej przez tydzien..ogladalysmy prawie non stop VIVE i wiecie co..zadna pokemonska muzyka juz mi nie straszna, zahartowalam sie jak nigdy..XP

SangekiNoYoru

Silly-Sil

PostPosted: Sun Jan 29, 2006 9:57 pm

FeaRan
obecnie jestem u kolezanki, nocowalysmy z paczka u niej przez tydzien..ogladalysmy prawie non stop VIVE i wiecie co..zadna pokemonska muzyka juz mi nie straszna, zahartowalam sie jak nigdy..XP

To musiało być jednak okropne przeżycie... smile
Gratuluję wytrwałości biggrin
PostPosted: Mon Jan 30, 2006 7:05 am

Silly-Sil
FeaRan

To musiało być jednak okropne przeżycie... smile
Gratuluję wytrwałości biggrin
szczerze..? niektore kawalki mi sie nawet spodobaly ;P

SangekiNoYoru

BeeWolf_san

PostPosted: Mon Jan 30, 2006 8:17 am

scream
PostPosted: Tue Jan 31, 2006 4:34 am

BeeWolf_san
scream
Tokio Hotel rlz!!! scream

SangekiNoYoru

Vykk

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 12:59 pm

FeaRan
BeeWolf_san
scream
talk2hand blagam powiedz ze zartujesz sweatdrop xp neutral
PostPosted: Wed Feb 01, 2006 12:35 am

Vykk
FeaRan
BeeWolf_san
scream

...Ja tez blagam... pirate

RUFUS.ABBYSINIAN

SangekiNoYoru

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 1:46 am

RUFUS.ABBYSINIAN
Vykk
FeaRan
BeeWolf_san
scream

...Ja tez blagam... pirate
oj tam..taka mala odskocznia..takie ***** uwielbienie dla tych dzieciaczkow..XP
PostPosted: Sun Feb 05, 2006 11:36 am

Tokio hotel???????boshhhhhhh........... no nie...
nie to zebym byla nietolerancyjna, ale sorki wieklie... stressed

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

EvilYuki
Crew

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 9:04 am

Wole Tokjo Motel niz Blog27...
PostPosted: Mon Feb 06, 2006 1:02 pm

EvilYuki
Wole Tokjo Motel niz Blog27...
a ja wole wylaczyc telewizor na widok obu plus wioelu innych rzeczy na vivie polskiej xp domokun talk2hand

Vykk

Ann_Miho

PostPosted: Tue Feb 07, 2006 7:34 am

nietolerancyjni jestesci cius cius przynajmniej nie spiewa "ZAOPIEKUJ SIE MNAAAA .... " jak niektorzy xp
PostPosted: Wed Feb 08, 2006 11:35 am

No ta...
A apropo tolerancji to znowu przeczytalam o jej braku co mnie juz z lekka irytuje tak jak kazdy brak toleranji. I zacytuje:
"Maciej Komarczuk, specjalista ds. PR w Club 70.
-Wszystko zalezy u nas od selekcjonera. Mozna wejsc w sportowym obuwiu, jesli jeste w klimacie lat 80. Ale w GLANACH cz WYSOKICH MARTENSACH i spodniach rurkach juz raczej nie, BO WSZYSCY CHCEMY BAWIC SIE W BEZPIECZNEJ ATMOSFERZE."
No, nie zebym ja sie tam lub gdzie indziej wybierala, ale chodzi mi o samo to. Sam ten fakt i w ogole ludzie to sa w tych czasach strasznie nietolerancyjni jak udalo mi sie niestety zauwazyc w wielu przypadkach. Moze ktos powiedziec ze i owszem, kiedys byli jeszcze mniej nietolerancyjni. Moze. Ale czemu na Milosc Boska chodzenie w dresach (bez obrazy) jest rzecza na porzadku dziennym a jak ktos juz zalozy glany to swiat a ludzie. satanista, herertyk, niszczyciel grobow i takie tam. Patrza na ciebie jak na degenerata. Nie rozumiem tej spolecznosci. no oczywiscie nie wszedzie i nie zawsze tak jest, ale czesto.Chlip crying
No nic, jakos trzeba zyc (i skrzetnie wykorzystywac to jakimi nas postrzegaja twisted . Bo to sie jednak czasem przydaje twisted

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

SangekiNoYoru

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 12:45 am

o ludzie, ale zescie zaszaleli przez te nieszczesne Tokio Hotel.. sweatdrop od razu ze jestem bezgustna i lipna..wiecie, mi sie ten zespol milo kojarzy, bo kojarzy mi sie z b. milym pobytem u kolezanki, kiedy to dla posmiania sie ogladalysmy VIVE..powiem wam, ze Shrei byla najmroczniejszym teledyskiem na tym kanale blaugh btw, czy Shrei to zle zrobiona i beznadziejna piosenka? mi sie podoba. takie male wtracenie i sprostowanie, odnosnie mojego przypadku, co do tolerancji to nie mam sily powtarzac tego samego caly czas..ale powiem jedno: tylko w Polsce nietolerancja zaszla az tak daleko i na tak duza skale..jesli tak dalej pojdzie, to w zyciu nie wejdziemy do Europy w sensie mentalnym..
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 49 50 51 52 53 54 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games