|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 6:09 am
Ann_Miho moja odp brzmi nie i jest to juz prawie udowodnione naukowo rofl twisted . Na wam[pira jak dobrze wiadomo nie wpływa czas tzn jego organizm sie nie starzeje czyli tym samym cały cykl miesiączkowy nie zachodzi z czego wynika opdowiedz nie twisted rofl a ja, w oparciu o literature fantastyczna, powiem, ze tutaj raczej chodzi o zanik narzadow, a tymbardziej rozrodczych, ktore nie sa wampirom do niczego potrzebne. W koncu wampir, to chodzace, puste truchlo, ozywiona nieznana moca, magia itp. I nie klocic sie ze mna, bo mysle, ze pytanie Vykk'a nalezy potraktowac jako zart.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 7:27 am
Ojciec nie chce mi kupic spodnicy... crying I co ja na dupe wloze? Mam isc w koszuli, krawacie, zakiecie i porwanych jeansach? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:11 am
Kagenoyami Ann_Miho moja odp brzmi nie i jest to juz prawie udowodnione naukowo rofl twisted . Na wam[pira jak dobrze wiadomo nie wpływa czas tzn jego organizm sie nie starzeje czyli tym samym cały cykl miesiączkowy nie zachodzi z czego wynika opdowiedz nie twisted rofl a ja, w oparciu o literature fantastyczna, powiem, ze tutaj raczej chodzi o zanik narzadow, a tymbardziej rozrodczych, ktore nie sa wampirom do niczego potrzebne. W koncu wampir, to chodzace, puste truchlo, ozywiona nieznana moca, magia itp. I nie klocic sie ze mna, bo mysle, ze pytanie Vykk'a nalezy potraktowac jako zart. no oczywiscie xd pytanie powstalo podczas ogladania anime karin i jakiegos dawnego fragmentu hentajca gidze jedna wampirzyca miala okres a druga czul laknienie krwi xd xd xd a mnie tam urzekl Wywiad z wampirem gdybym tylko mogl go doczytac do konca;/ tam jest to super opisane pod wzgledem pshychologicznym mrgreen jesli ma ktos pdf'a tej trylogii to prosilbym chociaz o PMka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:12 am
EvilYuki Ojciec nie chce mi kupic spodnicy... crying I co ja na dupe wloze? Mam isc w koszuli, krawacie, zakiecie i porwanych jeansach? crying nie, w majtkach xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:08 am
Kagenoyami I nie klocic sie ze mna, bo mysle, ze pytanie Vykk'a nalezy potraktowac jako zart. a ktos kiedys mnie slyszal powazną?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 1:45 pm
w samych podwiazkach rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 3:48 am
Lorcan_Gon w samych podwiazkach rolleyes Przestan, bo naprawde tak pojde... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 9:13 am
EvilYuki Lorcan_Gon w samych podwiazkach rolleyes Przestan, bo naprawde tak pojde... xp jestem za xd a zdjecie wkleic tutaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:32 am
Vykk jestem za xd a zdjecie wkleic tutaj blaugh i tak by fotke skasowali zanim bys ja zobaczyl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|