|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2012 8:49 am
Malreni Gabessz Ma találtam egy "új" számot (pontosabban eddig lusta voltam megnézni a címét...) nagyon tetszik mind a szöveg, mind a zene miatt. Marilyn Manson - CryptochidRise Lord Vader... twisted Khmm... szóval... igen. Ez nekem is egy nagy kedvencem. Amúgy a számnak van official videója is. Tudom biggrin De most csak gyorsan meg akartam osztani és az első linket másoltma be xd Érdekes, minden nap hallgatok Mansont és nem tudok beleunni. Szinte mindig találok valami "újat". biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2012 2:49 pm
Minden ami 2NE1~.  Főleg Don't stop the music, Let's go party és Lonely. emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2012 3:09 pm
Uwww, mit találtam~. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 2:42 pm
Malreni Szégyen, hogy nem EZ jutott eszedbe először... Ó, ez a dal is Akiko? biggrin Hát most már ezt is tudom. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2012 1:39 am
Molylepke Malreni Szégyen, hogy nem EZ jutott eszedbe először... Ó, ez a dal is Akiko? biggrin Hát most már ezt is tudom. xd ...És EZ is 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2012 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2012 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2012 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2012 12:58 pm
Daft Punk - One More Time+ mostanában újból elkezdtem Eleven Holdat és a gépemen újból felfedezett albumokat hallgatni (Shadow of the Colossus OST, Fahrenheit OST, Nina Simone, Yael Naim...).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2012 1:52 pm
Ez a száma vhogy nem az igazi...valami kifogyott belőle ami a többibe még jutott neutral iyleneket már képesvagyok akár a szám felénél elunni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2012 3:23 pm
Lucia Borgia Ez a száma vhogy nem az igazi...valami kifogyott belőle ami a többibe még jutott neutral iyleneket már képesvagyok akár a szám felénél elunni xd Hogy megértsd a szám jelentését, az egész albumot kell nézned. A Holy Wood album számai összefüggenek valahol, mélyen, így egy rész vizsgálata az egész szempontjából irreleváns. Ha a részt nézzük, akkor valóban, ez a szám nem sikerült olyan lendületesre, mint a többi, vagy például a méltán híres vagy hírhedt Nobodies. Ja, és éljen a Sátán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2012 5:31 pm
Lucia Borgia Ez a száma vhogy nem az igazi...valami kifogyott belőle ami a többibe még jutott neutral iyleneket már képesvagyok akár a szám felénél elunni xd Tényleg csak az aktualitás miatt linkeltem be. Megvannak tőle a saját kedvenceim, és azok pörhősebbek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2012 4:59 pm
Nem tudom mi van velem... Most nagyon kikészültem ettől. Nem először hallom, de kiskoromban ugye nem értettem a szövegét... Nem bírom abbahagyni a hallgatását. Queen - Friends will be friends
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|