Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

SangekiNoYoru

PostPosted: Mon Jan 16, 2006 11:58 am

Chalithra_the_drow
..nie jestem 'ograniczona' tylko do jednego stylu muzycznego. ^^
no i tal trzeba!
PostPosted: Mon Jan 16, 2006 2:56 pm

FeaRan
Vattghern

..kocham muzyke z Matrixow i Krolowej potepionych..
mmmm ladnie, ladnie, jest w Krolowej jeden kawalek Deftonesow, ktorych ubostwiam.. heart (tylko ktory to byl..? Vykk, czekam na odswiezenie pamieci XD) z Matrixow muzyka tez jest swietna, energetyczna i wogole miodzio..procz tego P.O.D...

metalu nie slucham, ale ogolnie preferencje muzyczne masz b. fajne :3

nowplaying: Groove Salad z soma.fm..no, chillout, kazdemu sie nalezy odrobina elektronicznego odprezenia ^^
w krolowej potepionych jest to "Change" aka "In the house of flies" a jesli chodzi o matrixa to tam bylo "my own summer" i "lucky you" wink blaugh xd
a co do gustu Vattghern to potwierdzam uwielbienie dla Huntera bo to wg mnie na prawde zespol z klasa i prestizem, to samo moge powiedziec o Black Label Society zespol malo znany w moich kregach ale w niektorych kawalkach naprawde odwalili taka kupe dobrej roboty ze jaqby sie zesrali to ta kupa zajelaby cala Polske
OSTa z kroelowej potepionych uwazam za jedn z najlepszych soundtrackow jakie slyszalem
Korna i samaela i ja lubie ale jakos ostatnio nie uciekam sie do ich nowej tworczosci preferuje raczej starsze a rammstein sie zbytnio skomercjalizowal

obecnie jestem na stopniu przesluchiwaniu OSTa z UNDERWORLD EVOLUTION slucham go juz 3 dzien i mi sie nie znudzil xp xd tak wiec jak dla meni jest on naprawde fajny chociaz kilka kawalkow odstaje troche wink pozatym udalo mi sie odnalezc wkoncu torrenty z KMFDM zespolem ktorego nie potrafie zakwalifikowc do jakiegos stylu ale bardzo mi sie podoba i ciagne po kolei wszystko z ich tworczosci i tworczosci holdowanej czyli MKMDF[tak mnie jest wiadomo ale jesli ktos ma prawdziwsze dane prosze o sprostowanie]

Vykk

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 4:26 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 5:02 am

[ Message temporarily off-line ]

Vykk

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 5:17 am

Wiem ze Drak nie przepada za tym okresleniem a i ja go nie uzywam. Hunter to Hunter.Wazne ze nagrywa TAAAAKIE piosenki. Niedlugo bede miala angielska T.E.L.I. biggrin biggrin biggrin whee Nie ma jak dobrze zorganizowany "Mroczny brat". A co do Follow the leader to masz swieta racje, strasze brzmienia jednak daja ten Kornowy klimat. I dzieki za link biggrin
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 6:25 am

Vattghern
Wiem ze Drak nie przepada za tym okresleniem a i ja go nie uzywam. Hunter to Hunter.Wazne ze nagrywa TAAAAKIE piosenki. Niedlugo bede miala angielska T.E.L.I. biggrin biggrin biggrin whee Nie ma jak dobrze zorganizowany "Mroczny brat". A co do Follow the leader to masz swieta racje, strasze brzmienia jednak daja ten Kornowy klimat. I dzieki za link biggrin
odwdzieczysz sie anglojezycznym T.E.L.I. blaugh

Vykk

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 6:32 am

...SOAD RULES! ninja (...Nie, ja sie wcale nie powtarzam!)
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 9:46 am

Vykk, jasne. Masz link, stamtad moze da sie sciagnac zajawki 3 piosenek

http://www.hunter.art.pl

jesli nie byles to zapraszam, jesli sie nie da, to moge Ci przeslac te ktore mam

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

Vykk

PostPosted: Wed Jan 18, 2006 1:27 am

Vattghern
Vykk, jasne. Masz link, stamtad moze da sie sciagnac zajawki 3 piosenek

http://www.hunter.art.pl

jesli nie byles to zapraszam, jesli sie nie da, to moge Ci przeslac te ktore mam
odwiedzam regularnie blaugh miedzyinnymi w nadziei na koncert xd ale tam sa tylko sample a samplem sie nie zadowole chocby dlatego ze to nie caly utwor xd a tymbardziej nie cala plyta blaugh ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma sweatdrop domokun stressed
PostPosted: Sat Jan 21, 2006 1:32 am

ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma Popieram. No nic. W najblizszym czasie odbije do niego. Klopot tylko w odlegosci (prawie 2 konce Wawy) i w tym, ze teraz na dworzu jest jakies - 25 stopni, wiec dziekuje

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

SangekiNoYoru

PostPosted: Sat Jan 21, 2006 5:32 am

a probowaliscie przez torrenty sciagac? :> BitTorrent, Azureus itd..^^'

co do soundtracku do Underworlda..dzis rano wrocilam z nocy filmowej, byly m. in. obie czesci, no i..muzyka jest zaiste swietna :3 coz, krotka wypowiedz, acz tresciwa XP
PostPosted: Sat Jan 21, 2006 8:10 am

No tak, w koncu dzis wszedl do kin Underworld Evolution. Wybiore sie, nie ma bata!!!!!!!!

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

Vykk

PostPosted: Sun Jan 22, 2006 4:49 am

FeaRan
a probowaliscie przez torrenty sciagac? :> BitTorrent, Azureus itd..^^'

co do soundtracku do Underworlda..dzis rano wrocilam z nocy filmowej, byly m. in. obie czesci, no i..muzyka jest zaiste swietna :3 coz, krotka wypowiedz, acz tresciwa XP
sek w tym ze huntera nie ma na torrentach bo mam 5 stronek i na zadnej nic nie ma ;/
co do OSTow z Uderwold'ow to jako osobna skladanka ladnie sie komponuje bo w filmach sa tylko framgenty podkreslajace akcje wink
PostPosted: Sun Jan 22, 2006 5:30 am

Vykk, Huntera nie znajdziesz na zadnej stronie, wiec sie nie mecz;]

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

Vykk

PostPosted: Sun Jan 22, 2006 6:27 am

Vattghern
Vykk, Huntera nie znajdziesz na zadnej stronie, wiec sie nie mecz;]
wiem razz P szybko sie nauczylem blaugh i to jakis czas temu ale co mi szkodzi raz na pol roku wpisac na stronce slowo hunter a noz bedzie jakis torrent razz ... ale z Polska wesja nie bylo tyle problemow jeden bilet 10minutowy 34,99 i w ten sposob posiadlem T.E.L.I. z podpisami 3nodding warto bylo 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 48 49 50 51 52 53 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games