|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 5:00 am
BTW, pochwale sie: w marcu jade na wymiane do Niemiec ^______^ ZObacze, czy szwaby sa przystojne ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 6:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 10:14 am
Cholera jassssna... a myslalam, ze poderwe sobie jakiegos przystojnego niemca, a tu popacz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 2:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:55 pm
EvilYuki BTW, pochwale sie: w marcu jade na wymiane do Niemiec ^______^ ZObacze, czy szwaby sa przystojne ;P A gdzie konkretnie jedziesz? Tez sie wybieram, na poczatku marca, zaraz po feriach :3 Leverkusen. Moj niecny plan bedzie polegal na opychaniu sie zelkami i Milka XD
Pzt. ...Jesli plec brzydka szwabska ma taki sam poziom urody jak plec piekna, to no... Zelowe miski wydaja sie byc naprawde dobre. Aczkolwiek ktos wspominal, ze mamy mieszkac z francuzami ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:17 am
Ibris EvilYuki BTW, pochwale sie: w marcu jade na wymiane do Niemiec ^______^ ZObacze, czy szwaby sa przystojne ;P A gdzie konkretnie jedziesz? Tez sie wybieram, na poczatku marca, zaraz po feriach :3 Leverkusen. Moj niecny plan bedzie polegal na opychaniu sie zelkami i Milka XD
Pzt. ...Jesli plec brzydka szwabska ma taki sam poziom urody jak plec piekna, to no... Zelowe miski wydaja sie byc naprawde dobre. Aczkolwiek ktos wspominal, ze mamy mieszkac z francuzami ;>
Chyba popelnilabym rytualne samobojstwo, gdyby mnie dali razem z francuzami. Nie lubie zabojadow. Niemcow tez. I Rosjan. Ale niemiecki mi sie podoba i tu jest paradoks. Wracajac do francuzow - kill em.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:44 am
Ibris EvilYuki BTW, pochwale sie: w marcu jade na wymiane do Niemiec ^______^ ZObacze, czy szwaby sa przystojne ;P A gdzie konkretnie jedziesz? Tez sie wybieram, na poczatku marca, zaraz po feriach :3 Leverkusen. Moj niecny plan bedzie polegal na opychaniu sie zelkami i Milka XD
Jadę do Reine, na przełomie marca i kwietnia XD Hm, na integrowanie się z Milką i zelkami nie wpadlam... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:47 am
novelin Chyba popelnilabym rytualne samobojstwo, gdyby mnie dali razem z francuzami. Nie lubie zabojadow. Niemcow tez. I Rosjan. Ale niemiecki mi sie podoba i tu jest paradoks. Wracajac do francuzow - kill em. najs autfit, siwa szowinistko ^__~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:56 am
O, przypomnialo mi sie, ze w 1/4 jestem niemka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:15 am
novelin Ibris EvilYuki BTW, pochwale sie: w marcu jade na wymiane do Niemiec ^______^ ZObacze, czy szwaby sa przystojne ;P A gdzie konkretnie jedziesz? Tez sie wybieram, na poczatku marca, zaraz po feriach :3 Leverkusen. Moj niecny plan bedzie polegal na opychaniu sie zelkami i Milka XD
Chyba popelnilabym rytualne samobojstwo, gdyby mnie dali razem z francuzami. Nie lubie zabojadow. Niemcow tez. I Rosjan. Ale niemiecki mi sie podoba i tu jest paradoks. Wracajac do francuzow - kill em.ja niemca nienazbytnio lubie jest za sztywny dretwy i wogule jakis taki nieteges...niemcy to samo chociaz kiedys znalem fajna niemke blaugh no wiecie mialo sie kiedys te 12 lat xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 2:08 pm
ostatnio mnie naszlo xd : Czy wampirzyce maja okres question exclaim xd
kto bedzie na tyle odwazny zeby sie wypowiedziec xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 2:42 am
Vykk ostatnio mnie naszlo xd : Czy wampirzyce maja okres question exclaim xd kto bedzie na tyle odwazny zeby sie wypowiedziec xd xd xd Biorac pod uwage ich zachowanie, to psychicznie maja go niemalze codziennie. Wiem z doswiadczenia. A czy sa kobietami? hu nous.. nawet atrybutow brak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:46 am
moja odp brzmi nie i jest to juz prawie udowodnione naukowo rofl twisted . Na wam[pira jak dobrze wiadomo nie wpływa czas tzn jego organizm sie nie starzeje czyli tym samym cały cykl miesiączkowy nie zachodzi z czego wynika opdowiedz nie twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|