|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:02 am
Nie wiem czemu, ale nigdy nie czytałam Harrego Pottera ani nie oglądałam ekranizacji tych książek. Jakoś tak... nie podobało mi się to. Wszyscy chodzili po szkole i gadali o książkach, o filmach, a ja tak stałam, słuchałam tego z wszechogarniającą mnie żenadą w oczach whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:03 am
Twoje swiete prawo, ozby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:52 pm
Nadol ostatnio czytałem "momo" TRAGEDIA exclaim exclaim exclaim ale teraz biore sie za Pottera wiec bedzie lepiej smile 'Momo' byla calkiem fajna smile przeczytalam jak mialam moze.. 8lat? 7?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:58 pm
a ja właśnie myknęłam 2 czesc sagi Opowieści z rodu Otori - "Na posłaniu z trawy" Lian Hearn fajne fajne, nie powiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 9:09 am
Ja skonczyłam "Czarodziejską Górę" Manna. Dyskurs filozoficzny na plus...i ciekawe ujęcie różnych koncepcji czasu. Teraz zabieram sie za biografię Muncha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 9:58 am
ja skończyłam właśnie Potterka(którego zresztą b.lubię, następna część będzie 20-któregoś lipca),mam do przeczytanie jakieś dziwne książki od koleżanek,a potem po raz kolejny Władca Pierścieni^^ już się nie mogę doczekać^^ Mrówek-jak myślisz: wziąć na wyjazd tą samą książkę co zawsze?? może w końcu zdołam przeczyatć XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 10:12 am
a ja mam zamiar znowu przeczytać "Wyznania Gejszy" >3 zarąbista książka :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 11:21 am
a ja skończyłam zbiór opowiadań "Świat jest pełen chętnych suk" i wbrew tytułowi, książka jest boska. Szczególnie 3 ostatnie opowiadania - czytałam z zapartym tchem. GORĄCO POLECAM!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 11:29 am
ZebraDeath a ja skończyłam zbiór opowiadań "Świat jest pełen chętnych suk" i wbrew tytułowi, książka jest boska. Szczególnie 3 ostatnie opowiadania - czytałam z zapartym tchem. GORĄCO POLECAM!!! Słyszałam o tej książce...Czyje to jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 11:29 am
troszkę klasyki: Jane Austen "Perswazje" heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 6:01 am
Ewa Nowak 'Kiedyś na pewno'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 6:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 7:42 am
Yumea ZebraDeath a ja skończyłam zbiór opowiadań "Świat jest pełen chętnych suk" i wbrew tytułowi, książka jest boska. Szczególnie 3 ostatnie opowiadania - czytałam z zapartym tchem. GORĄCO POLECAM!!! Słyszałam o tej książce...Czyje to jest? Jacka Piekary.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 12:49 pm
Demon i panna Prym. Paulo Coehlo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:54 am
wicked que.en Demon i panna Prym. Paulo Coehlo heart cały czas staram się dorwać znowu tą książkę. czytałam,bardzo się mi podobała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|