|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 5:35 am
Gem_ma stare a huj z tym talk2hand zapamietaj Huj pisze sie przez "ch" arrow CHUJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 12:56 pm
Mirwais Gem_ma stare a huj z tym talk2hand zapamietaj Huj pisze sie przez "ch" arrow CHUJ a huj z tym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 11:17 am
Sle Ty się cHujowo nie znasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:18 pm
wszystko mnie jebie!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 11:23 am
Ja nie jebię. Nie zasłużyłes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 12:26 pm
za to ja jebię Ciebie, za karę. evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:26 pm
Taka dola królewskiego wybranka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 2:59 pm
*JEBUT* Ze ja Cię przepraszam bardzo, co to tam było niby za ostatnie słowo, he? Krowi placu jeden stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 7:52 am
Yajo *JEBUT* Ze ja Cię przepraszam bardzo, co to tam było niby za ostatnie słowo, he? Krowi placu jeden stare Yajo, nie bij go, będzie smaczniejszy... *blink blink* wiesz przecież, że jesteś mój numer 1 na liście i choć ichabot też ma ładny tyłek to Ty masz ładniejszy, nie? *blink blink*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:20 pm
ZebraDeath Yajo *JEBUT* Ze ja Cię przepraszam bardzo, co to tam było niby za ostatnie słowo, he? Krowi placu jeden stare Yajo, nie bij go, będzie smaczniejszy... *blink blink* wiesz przecież, że jesteś mój numer 1 na liście i choć ichabot też ma ładny tyłek to Ty masz ładniejszy, nie? *blink blink* dzięki królowo za komplementa mrgreen ekhem, pisząc o wybranku miałem na myśli yajca. Tak wiem, i tak mi nikt nie uwierzy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:33 pm
zacytuje pewnoa pioseke: ,,Chuj, dupa, kurwa, cipa Chuj, dupa, kurwa, cipa Chuj, dupa, kurwa, cipa Przejebane Przejebane''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 11:22 am
ichabot ZebraDeath Yajo *JEBUT* Ze ja Cię przepraszam bardzo, co to tam było niby za ostatnie słowo, he? Krowi placu jeden stare Yajo, nie bij go, będzie smaczniejszy... *blink blink* wiesz przecież, że jesteś mój numer 1 na liście i choć ichabot też ma ładny tyłek to Ty masz ładniejszy, nie? *blink blink* dzięki królowo za komplementa mrgreen ekhem, pisząc o wybranku miałem na myśli yajca. Tak wiem, i tak mi nikt nie uwierzy xp *blink blink* *tul do pani kapitan* Jak zawsze masz rację kochanie whee Nu, ja nie wierzę, i tak i tak masz przerabane : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|