Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply smietnik / archiwum
(archiwalny) CASTING na Moda Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 13 14 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa:
Revcat
34%
 34%  [ 23 ]
Rin_Youkai
19%
 19%  [ 13 ]
Mirabell
4%
 4%  [ 3 ]
Driada
13%
 13%  [ 9 ]
Lavagetas_heqetai
27%
 27%  [ 18 ]
Total Votes : 66

opcy

PostPosted: Tue Mar 20, 2007 1:37 pm

Autark
(anarchia jest fajna)
czyli w zasadzie nie mialby nic przeciwko temu jakbym wlamal ci sie do domu podpierniczyl co ciekawsz rzeczy.. a potem zjadl wszystko z lodowki i wyrzygal na lozko?
po policje bys zadzwonil?

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 1:45 pm

Omega Sun
Dobra, widze, ze z Wami o niczym nie mozna powaznie pogadac. Pare uwag:

-Autark, przestan juz pajacowac. Wszyscy nie moga byc modami, potrzebujemy osob stanowczych, odpowiedzialnych, ktore beda wiedzialy jak korzystac ze wszystkich opcji moderatorskich i kiedy kogos bez skrupulow wykopac dlatego uwazam, ze mile i slodkie dzieci sie do tej funkcji nie nadaja!

-Nie upatrzylismy sobie z Opcym nikogo. Wczesniej rozmawialismy o tym aby modem byla Yuki no i jest, bo pilnuje swojego subforum. Teraz wybieramy druga osobe

-Nie wiem skad pomysl, ze wybory sa juz przesadzone i moderatorem zostanie napewno Kot. Szanse ma kazdy kandydat, jezeli rozsadnie uzasadni (lub ktos kto go zglasza) dlaczego chce nim byc. Na razie takie uzasadnienie wyslal tylko Revcat i Driada.

-A co do anarchii to jezeli ktos twierdzi, ze to madry system to znaczy, ze nie ma zielonego pojecia o historii panstw i prawa (polecam zapoznanie sie z jakakolwiek ksiazka z tej dziedziny a potem bawienie sie w anarachistow) i tym systemie

...az zaniemowilem... mrgreen

revcat

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 1:56 pm

revcat
Omega Sun
Dobra, widze, ze z Wami o niczym nie mozna powaznie pogadac. Pare uwag:

-Autark, przestan juz pajacowac. Wszyscy nie moga byc modami, potrzebujemy osob stanowczych, odpowiedzialnych, ktore beda wiedzialy jak korzystac ze wszystkich opcji moderatorskich i kiedy kogos bez skrupulow wykopac dlatego uwazam, ze mile i slodkie dzieci sie do tej funkcji nie nadaja!

-Nie upatrzylismy sobie z Opcym nikogo. Wczesniej rozmawialismy o tym aby modem byla Yuki no i jest, bo pilnuje swojego subforum. Teraz wybieramy druga osobe

-Nie wiem skad pomysl, ze wybory sa juz przesadzone i moderatorem zostanie napewno Kot. Szanse ma kazdy kandydat, jezeli rozsadnie uzasadni (lub ktos kto go zglasza) dlaczego chce nim byc. Na razie takie uzasadnienie wyslal tylko Revcat i Driada.

-A co do anarchii to jezeli ktos twierdzi, ze to madry system to znaczy, ze nie ma zielonego pojecia o historii panstw i prawa (polecam zapoznanie sie z jakakolwiek ksiazka z tej dziedziny a potem bawienie sie w anarachistow) i tym systemie

...az zaniemowilem... mrgreen

ja tez razz mamy 50% szans na wygraną razz powodzenia Rev smile
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:03 pm

Driadaa

...zalezy Ci bardzo aby byc modem ?...

revcat

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:14 pm

revcat
Driadaa

wiesz w sumie jeśli jest taka okazja by zostać, to czemu nie warto z niej korzystać?żeby później nie zalować, ze sie nie sprobowało wink , a tak serio to z jednej strony tak a z drugiej wydaje mi się, że świetnie byś sie do tej roli nadawał...moze nawet lepiej niz ja... rolleyes
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:17 pm

Driadaa
revcat
Driadaa

wiesz w sumie jeśli jest taka okazja by zostać, to czemu nie warto z niej korzystać?żeby później nie zalować, ze sie nie sprobowało wink , a tak serio to z jednej strony tak a z drugiej wydaje mi się, że świetnie byś sie do tej roli nadawał...moze nawet lepiej niz ja... rolleyes

...w zyciu niczego nie wolno zalowac...

...a czy ja sie swietnie nadaje to nie wiem...

revcat

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:24 pm

revcat
Driadaa
revcat
Driadaa

...w zyciu niczego nie wolno zalowac...
...a czy ja sie swietnie nadaje to nie wiem...

dlatego spróbowałam smile zawsze możemy wspólnie współpracowac smile jeszcze nawet mam Twoje gg (4194.....-jesli nadal aktualne:p )wiec zawsze łatwiej będzie się dogadać wink
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:30 pm

Driadaa

dlatego spróbowałam smile zawsze możemy wspólnie współpracowac smile jeszcze nawet mam Twoje gg (4194.....-jesli nadal aktualne:p )wiec zawsze łatwiej będzie się dogadać wink

...ouuu prawda na wspolprace zawsze mozna isc...a numer gygy zmienilem...aktualny jest w sigu...oi!

revcat

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:35 pm

revcat
Driadaa

...ouuu prawda na wspolprace zawsze mozna isc...a numer gygy zmienilem...aktualny jest w sigu...oi!

nom, ale jak patrzyłam do tzw"katalogu publicznego" jest Andrzej Kocur razz i mi sie tak skojarzyło wink a Tobie zależy by być modem?
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:38 pm

Driadaa
revcat
Driadaa

nom, ale jak patrzyłam do tzw"katalogu publicznego" jest Andrzej Kocur razz i mi sie tak skojarzyło wink a Tobie zależy by być modem?

...mi zalezy aby byl lad i pozadek... 3nodding

...to stary numer moj...nie uzywam go bo ktos sie podemnie podszywal i narobil brzydkich rzeczy...nowy to 7669420... 3nodding

revcat

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:43 pm

revcat

...to stary numer moj...nie uzywam go bo ktos sie podemnie podszywal i narobil brzydkich rzeczy...nowy to 7669420... 3nodding

"...mi zalezy aby byl lad i pozadek..."mi dokładnie o to samo chodzi smile a nowy numer juz mam smile
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:54 pm

Driadaa
revcat

"...mi zalezy aby byl lad i pozadek..."mi dokładnie o to samo chodzi smile a nowy numer juz mam smile

...czyli jedziemy na tym samym wozku... xd

revcat

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 3:26 pm

Powiem wam jedno modowanie tego Forum to syf straszny.
1) zasady i tak wszyscy mają w dupie, a jak już się jakoś onych trzymają to trafi się ktoś kto wywraca wszystko do góry nogami.
2) to robota dla 1-2 osób bo mało nas tu a gdzie kucharek 6 to w zupie więcej flegmy.
3) mrgreen
4) Kiray xD mrgreen na moda smile
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 3:40 pm

ou, zostałem uznany za rozsądną propozycję surprised

odnośnie tego, minusy:
- nie siedzę tu 24/7 ani nawet 12/7, ledwie kilka(naście) godzin tygodniowo, a to pewnie mało.
- dłuższe przerwy w okresie nauki (ferie, wakacje) wiążą się u mnie z mniejszą dostępnością do netu. z tego co się orientuję to właśnie w tych okresach panuje tu największy ruch a ja nie zawsze byłbym dostępny.

a jakieś plusy?
+ raczej nie miałbym problemu z egzekwowaniem regulaminu, warningowaniem, częstowaniem bananami, etc. mrgreen

Mirabell

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 12:00 am

Mirabell
ou, zostałem uznany za rozsądną propozycję surprised

odnośnie tego, minusy:
- nie siedzę tu 24/7 ani nawet 12/7, ledwie kilka(naście) godzin tygodniowo, a to pewnie mało.
- dłuższe przerwy w okresie nauki (ferie, wakacje) wiążą się u mnie z mniejszą dostępnością do netu. z tego co się orientuję to właśnie w tych okresach panuje tu największy ruch a ja nie zawsze byłbym dostępny.

a jakieś plusy?
+ raczej nie miałbym problemu z egzekwowaniem regulaminu, warningowaniem, częstowaniem bananami, etc. mrgreen

moderatorzy bedą mieli trudny orzech do zgryzienia zeby kogos wybrac xd
Reply
smietnik / archiwum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 13 14 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas