|
|
Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 11:05 am
Swego czasu czytałam jakieś yaoi, ale niemieckie i cieżko mi było xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 7:06 am
No coz.... Ja nie mam nic przeciwko zarowno yuri jak i yaoi, ale nie fascynuje mnie to. Jeszcze niedawno na mysl o calujacych sie facetach robilo mi sie niedobrze. A potem jak grom z jasnego nieba spadala na mnie infromacja, ze facet w ktorym sie zakochalam jest biseksem... W kazdym razie mi to nie przeszkadza. Moze napisalam troche nie na temat, sorki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:47 am
Isi, ma bjacz... wróć do mnie, noooo... przysięgam, nie będę cię już bił... no chyba że zasłużysz blaugh
tęsknię za tobą, bejb crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:41 am
Calujacy sie faceci... eek bleeee, jak o tym mysle to prawie ze mnie zemdli. Jakby sie tak zastanowic glebiej nad tym to jak to moze byc mozliwe zeby tak facet z facetem, bo przeciez wychodzi na to ze jeden musi miec charakter kobiety xd lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:39 am
dawno, dawno temu, kiedy bylam jeszcze mloda i niewinna, na wiele rzeczy, o ktorych dowiadywalam sie od kolezanek/kolegow reagowalam w tym stylu. 'o matko, ludzie to naprawde ze soba robia?! jak oni moga?! ewwww....' blaugh z wiekiem poglady mi sie zmienily... czesto biegunowo... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:44 am
MissTao dawno, dawno temu, kiedy bylam jeszcze mloda i niewinna, na wiele rzeczy, o ktorych dowiadywalam sie od kolezanek/kolegow reagowalam w tym stylu. 'o matko, ludzie to naprawde ze soba robia?! jak oni moga?! ewwww....' blaugh z wiekiem poglady mi sie zmienily... czesto biegunowo... ninja you dirtyyy dirtyyy girl blaugh spank me, spank me hard... i was a naughty boy wink a mnie wychował pewien niecałkiem heretyczny pan, który z resztą jest założycielem tego topicu, więc jakoś mnie nie rusza widok tego jak się chcłopcy miłują [byle jakiś nie próbował mnie umiłować, bo wtedy mi drastycznie spada tolerancja i potrafię użyć tłuczka do mięsa, Isi był świadkiem nawet takiej akcji któregoś dnia]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:13 pm
Do yaoi przekonal mnie pewien Bardzo Mroczny Pan, ktory w przyplywie glupawki potrafil zalozyc ciuchy w oczojebnych kolorach i isc ze mna na impreze gotycka ;3 xD Lubie yaoi, ale jednak rysowane wylacznie przez plec piekna wink Widzialam kiedys dzielka meskich autorow.. Nyu coz, widok meskich (owlosionych) facetow, przepakowanych testosteronem napietnowal mi umysl X_x Autorki maja niesamowita, delikatna i zwiewna kreske (Kizuna *_*) Yaoi rzadko jest 100% glupawka, a nawet jezeli ma sporo elementow komediowych, to potrafi zawrzec nieco glebszych tresci... A z tych nieco przyziemnych plusow yaoi - Miaa... Kocurek uwielbia slicznych (najlepiej dlugowlosych xD) panow *_*
Co do yuri... W sumie w pelni z zadna 100% pozycja z tego nurtu sie nie spotkalam.. Jedyne zalazki yuri, z jakimi mialam narawde do czynienia to prace pan z CLAMPa (ktore idealnie przemycaja rowniez sporo yaoiowych smaczkow dla tworczosci fanowskiej wink )
Nyu i oczywiscie Kocur wyznaje zasade "Zeby zycie mialo smaczek.." :3 Yuri dobre, yaoi jeszcze lepsze, ale boze bron, zeby nie bylo w nich ZBYT duzo scen lozkowych (sceny moga byc. bardzo prosze, ale niech sie akcja wokol nich nie kreci >.<) Od scenek to mamy doujiny, albo hentaie...
Hentai - dobry hentai nie jest zly :3 Czyli: Musi miec dobra kreske, musi byc dobrej jakosci (dobrze nagrany na plyte/dobry skan;3), mile widziane watki nie obracajace sie (zbytnio - w koncu to hentai xD) wokol sexu :3 Hmm..Bible Black .. duzo scenek, ale kreska ma niezla *_* Dobre nad ranem, po nocy horrorow, kiedy towarzystwo boi sie zasnac, a do ogladanie nic oprocz dreszczowcow i BB :3
Do homoseksualizmu nic nie mam. Zbyt duzo moich przyjaciol ma orientacje, ktora wyklucza jakis blizszy kontakt ze mna, zebym miala cos do zarzucenia (nyu chyba tylko to, ze kazdy nowopoznany przeze mnie chlop jest zajety -.-') Dziewczyny,...kto odmowi slicznej, niewinnej buzce?:3 Hieh.. Heteryczka z lekkim skrzywieniem w strone bi, ktore poglebia sie z wiekiem ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:40 pm
Mam byc szczera? Kiedys weszlam na strone z hentajami i z poczatku sie zszokowalam smile Ale potem bylo spoko... Ja tam do tego gatunku nic nie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:32 am
oo, widze ze nam przybywa na gildii dewiantow xd
@Kukus: wlasnie, gdzie sie podziewa Isobelle? porzucil nas, biedakow... i to na pewno twoja wina! xd spankowanie ci sie nalezy jak najbardziej blaugh kup mu "Wild Rock" jako lapowke (kyaa, nie moge sie doczekac mojego egzemplarza. gdzie ten 31 marca?!)
a co do yuri: kto mi poda jakies tytuly z tego nurtu? bo na yaoi to ja juz zeby zjadlam (wsyskie tsy), a na yuri sie nie znam... trzeba to nadrobic ^^
(a btw. przydaloby sie chyba dopisac w temacie topika "od lat 18" - jakby co, to bedziemy kryci xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:46 pm
No pieknie, jakie je brzydkie strony ogladam smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:56 pm
MissTao oo, widze ze nam przybywa na gildii dewiantow xd @Kukus: wlasnie, gdzie sie podziewa Isobelle? porzucil nas, biedakow... i to na pewno twoja wina! xd spankowanie ci sie nalezy jak najbardziej blaugh kup mu "Wild Rock" jako lapowke (kyaa, nie moge sie doczekac mojego egzemplarza. gdzie ten 31 marca?!) a co do yuri: kto mi poda jakies tytuly z tego nurtu? bo na yaoi to ja juz zeby zjadlam (wsyskie tsy), a na yuri sie nie znam... trzeba to nadrobic ^^ (a btw. przydaloby sie chyba dopisac w temacie topika "od lat 18" - jakby co, to bedziemy kryci xp )że się tak wyrażę Isi w domu ze swoim facetem [zawsze się dziwnie czuję mówiąc tak] obrasta mchem i się pedałuje... a nie ma tam komputera, więc jest odcięty od świata i ogólnie mu poziom socializacji spada, tylko giercuje w PSXa i żre... żeby go zobaczyć nie na zdjęćiu to aż muszę się ruszyć do niego [czasy kiedy to po prostu on do mnie przyłaził w najbardziej niespodziewanych i nierzadko niestosownych momentach chwilowo się skończyły... mam nadzie, że nie na długo] zaraz dopiszę do topicu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:18 pm
oł maj gad... dodales do topika ankiete... i ona dziala... Mistrzu! nauczaj! blaugh
dlaczego jak ja to robie, to te cholerne polle zawsze sa skaszanione? crying
btw. co sadzicie o umieszczaniu tu jakichs milusich obrazkow zwiazanych z tematem kacika, hm? dawaloby sie tylko linki, kto nie chce, niech nie klika xp i oczywiscie nic explicitnego - PG-13 rule 3nodding
i Kuksio: pozdrow Isiego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:23 pm
MissTao oł maj gad... dodales do topika ankiete... i ona dziala... Mistrzu! nauczaj! blaugh dlaczego jak ja to robie, to te cholerne polle zawsze sa skaszanione? crying btw. co sadzicie o umieszczaniu tu jakichs milusich obrazkow zwiazanych z tematem kacika, hm? dawaloby sie tylko linki, kto nie chce, niech nie klika xp i oczywiscie nic explicitnego - PG-13 rule 3nodding i Kuksio: pozdrow Isiego biggrin ty się nas, Misiu, pytasz... Isobelle lubi ładne rysunki więc się nie obrazi, ja jestem otwarty na propozycje, a jak sama powiedziałaś jak ktoś nie chce to nie musi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|