|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:13 pm
heart Jezeli chodzi o dziewczyny (^_^)... To ja mam swoja jednyna... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 6:15 am
endo21 heart Jezeli chodzi o dziewczyny (^_^)... To ja mam swoja jednyna... heart Patrzcie uwarznie Partyzanci. Ten człowiek niezna sie nakobietach. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 5:54 am
BeeWolf_san endo21 heart Jezeli chodzi o dziewczyny (^_^)... To ja mam swoja jednyna... heart Patrzcie uwarznie Partyzanci. Ten człowiek niezna sie nakobietach. blaugh wszystko przed nim... baby sa naprawde ohydne... przynajmniej ja... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:24 am
Raticiel wszystko przed nim... baby sa naprawde ohydne... przynajmniej ja... cool chociaz jedna sie przyznala... i za to ze dobrze mowisz masz wypij *polewa bibmerek do szklanki i podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 8:37 am
Kiray Raticiel wszystko przed nim... baby sa naprawde ohydne... przynajmniej ja... cool chociaz jedna sie przyznala... i za to ze dobrze mowisz masz wypij *polewa bibmerek do szklanki i podaje* xd dobra kobieta niech nam da teraz swoje majtki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:11 am
Kiray Raticiel wszystko przed nim... baby sa naprawde ohydne... przynajmniej ja... cool chociaz jedna sie przyznala... i za to ze dobrze mowisz masz wypij *polewa bibmerek do szklanki i podaje* *wypija duszkiem* *oblizuje sie* *idzie spac* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:12 am
BeeWolf_san Kiray Raticiel wszystko przed nim... baby sa naprawde ohydne... przynajmniej ja... cool chociaz jedna sie przyznala... i za to ze dobrze mowisz masz wypij *polewa bibmerek do szklanki i podaje* xd dobra kobieta niech nam da teraz swoje majtki. a ktora to ta dobra kobieta? na pewno nie ja, juz powiedzialam ze ohydna ze mnie baba... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:38 pm
Raticiel BeeWolf_san Kiray Raticiel wszystko przed nim... baby sa naprawde ohydne... przynajmniej ja... cool chociaz jedna sie przyznala... i za to ze dobrze mowisz masz wypij *polewa bibmerek do szklanki i podaje* xd dobra kobieta niech nam da teraz swoje majtki. a ktora to ta dobra kobieta? na pewno nie ja, juz powiedzialam ze ohydna ze mnie baba... cool Widziałem na kiblu czytała gazete Widziałem na ulicy całowała sie z facetem ... Jezy skonstruował sztuczna kobiete.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:00 pm
Co do kobiet to ja sie i tak mam najlepiej! smile bo ze swoją Panią sie ślinimy na inne ładne panie (badz facetow ale to w iinym topicu chyba razz ) (z tym ze zadna jeszcze mnie nie zachwyciła tak jak Rynn <3 ;*) o! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 3:18 pm
Mr. Smokey Co do kobiet to ja sie i tak mam najlepiej! smile bo ze swoją Panią sie ślinimy na inne ładne panie (badz facetow ale to w iinym topicu chyba razz ) (z tym ze zadna jeszcze mnie nie zachwyciła tak jak Rynn <3 ;*) o! mrgreen fajnie panu panie smoky, a pokarzesz nam na co sie tak slinicz i czym sie zachwycasz w pelni ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|