|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 2:00 pm
Co dziewczyna ma na myśli mówiac do chłopaka Misiu :> ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 9:30 am
BeeWolf Co dziewczyna ma na myśli mówiac do chłopaka Misiu :> .... whee whee whee to jest świetne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 10:18 am
Christoff_Gangrell BeeWolf Co dziewczyna ma na myśli mówiac do chłopaka Misiu :> .... whee whee whee to jest świetne.... ... a nawet za mało powiedziane ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 10:28 am
BeeWolf Co dziewczyna ma na myśli mówiac do chłopaka Misiu :> .... super biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:15 pm
BeeWolf Co dziewczyna ma na myśli mówiac do chłopaka Misiu :> .... hahahahaha lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 4:10 am
Night_Queen BeeWolf Co dziewczyna ma na myśli mówiac do chłopaka Misiu :> .... hahahahaha lol Jak zobaczyłem to zdięcie to mi tak do głowy sam pomysł wpadł biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:12 am
No to kolej na mnie: Rusek, Niemiec i Polak lecieli sobie w samolocie. Musieli zrzucić niepotrzebny balast: Niemiec zrzucił sztabke złota: -Mamy ich dużo Rusek zrzucił komputer: -Mamy ich dużo Polak zrzucił bombe: -Mamy ich dużo Troche później na ziemi... Policjabt podchodzi do płaczącego dziecka: -Dlaczego płaczesz? -Bo spadła sztabka złota i zabiła mi mame. Podszedł do drugiego płaczącego dziecka: -Dlaczego płaczesz? -Bo spadł komputer i zabił mi tate. Podchodzi do śmiejącego się chłopca: -Dlaczego się śmiejesz? -Bo piernełem i blok się rozwalił! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 7:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 3:03 am
Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do zięcia i córki. Drzwi otwiera zięć: - O, mamusia! A mamusia na długo? - Na tak długo synku, aż wam się znudzę. - To mamusia nawet nie wejdzie?
Dlaczego kobiety po pięćdziesiątce nie mają dzieci? - Ponieważ mogłyby zapomnieć, gdzie je zostawiły.
Jedną z niewyjaśnionych tajemnic tego świata jest to w jaki sposób 6 czekoladek może zmienić się w 6 kilogramów nadwagi u kobiety.
Dlaczego tak mało kobiet gra w piłkę nożną? - Bo nie tak łatwo znaleźć jedenaście kobiet, które chciałyby wystąpić w takich samych kostiumach.
- Dlaczego kobieta ma mniejsze stopy od mężczyzn? - Zeby stała bliżej zlewu.
Spotyka się dwóch kolegów jeden jest wyraźnie smutny drugi pyta go: - Czego jesteś smutny? - No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu. - Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz? - Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 6:47 am
Kobiety są najlepszymi matematyczkami bo: -dodają sobie urody -odejmują sobie lat -dzielą łoże -mnożą dzieci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 12:30 pm
Night_Queen wiec na początek ja tak...
to jest niezły dowcip...  blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 12:32 pm
BeeWolf Co dziewczyna ma na myśli mówiac do chłopaka Misiu :> .... eek whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:35 pm
Idzie turysta na spacer w góry i widzi, że siedzi baca przed chatą, przed nim wielka balia, a w niej tara do prania... patrzy dokładniej, a baca coś szoruje o tę tarę... zagaduje więc: - Baco, co robicie? na co baca nie przerywając prania: - kota piere turysta przerażony: - ale, baco, kotów się nie pierze baca odpiera: - piere, piere turysta wiedząc, że bacy nie przetłumaczy kłania się i odchodzi w dalszą drogę... po kilku godzinach wraca tą samą droga i widzi, że siedzi baca, a u jego stóp leży pozwijane ciało martwego kota - i co, baco? mówiłem przecież, że kota się nie pierze na co baca spoglada na niego i mówi: - piere, piere... - spogląda na kociego trupa - ... ino nie wyzyma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|