Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bromek

PostPosted: Mon Oct 04, 2004 2:24 am

Ha tylko tak przechodziłem sobie obok i ...
K...#$@$...RWA !!! pozostawie to bez komentarza. confused
PostPosted: Mon Oct 04, 2004 2:55 pm

Muezzin

ale co

Uriell Angel of Death

Kagenobaka

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 12:00 am

SERAFIN-VAMPIRE
Muezzin

ale co

Staryy.. nie wiesz jak to jest? Koles sie obudzil, wstal zaspany z lozka i szedl do lazienki pobawic sie w strazaka ze swoja gumowa kaczuszka, a tu nagle po drodze zobaczyl ogromne lustro... no i stad ta reakcja stare
PostPosted: Tue Oct 05, 2004 7:17 am

Kagenoyami
SERAFIN-VAMPIRE
Muezzin

ale co

Staryy.. nie wiesz jak to jest? Koles sie obudzil, wstal zaspany z lozka i szedl do lazienki pobawic sie w strazaka ze swoja gumowa kaczuszka, a tu nagle po drodze zobaczyl ogromne lustro... no i stad ta reakcja stare

chba masz racje

Uriell Angel of Death

Nathaniel Flame

PostPosted: Fri Oct 15, 2004 3:43 am

A ja z kolei slucham Kinga Diamonda, Mercyful Fate i takich tam podobnych szarpidrutow a z polskich kapelek to najbardziej lubie/ubostwiam/kocham/niepotrzebneskreslic/ zespol Hunter biggrin za to ze sa i ze graja taka sama muza mimo ze na poczatku im sienie wiodlo.

Co do tego jak powienien wygladac metal, to IMO nie powinno sie tworzyc jakiegos stereotypu, to sie bardziej czuje. Stereotyp to dlugie haary, ramoneska/parka od biedy/ bojowki/ czarne jeansy/ bluzy z nazwami zespolu, ale to kazdy pozer moze miec. to co moim zdaniem odroznia metali od pozerow to pasja w sluchaniu swojej ulubionej kapeli, wiedza (ale tez bez przegiec), uczciwosc w stosunku do wykonawcy (czytaj kupowanie oryginalnych plyt i kaset/licencjonowanych koszulek/ etc. itp. itd.) -> slowem to sie bardziej czuje np w rozmowie niz widzi.
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 8:43 am

Moje najukochańsze zespoły to: Moonsepll, Therion, Opeth, Borknagar, Ensiferum, Iced Earth, Theatre of Tragedy, Samael, Penumbra, Ageless i KOD ^-^ Co prawda kilka zespolik󷠧ra gothic a nie metal, ale co tam ^-^
Quote:
Co do tego jak powienien wygladac metal, to IMO nie powinno sie tworzyc jakiegos stereotypu, to sie bardziej czuje. Stereotyp to dlugie haary, ramoneska/parka od biedy/ bojowki/ czarne jeansy/ bluzy z nazwami zespolu, ale to kazdy pozer moze miec. to co moim zdaniem odroznia metali od pozerow to pasja w sluchaniu swojej ulubionej kapeli, wiedza (ale tez bez przegiec), uczciwosc w stosunku do wykonawcy (czytaj kupowanie oryginalnych plyt i kaset/licencjonowanych koszulek/ etc. itp. itd.) -> slowem to sie bardziej czuje np w rozmowie niz widzi.

Całkowicie się zgadzam ^-^

Fanica

Nathaniel Flame

PostPosted: Wed Oct 20, 2004 4:03 am

Fanica
Moje najukochańsze zespoły to: Moonsepll, Therion, Opeth, Borknagar, Ensiferum, Iced Earth, Theatre of Tragedy, Samael, Penumbra, Ageless i KOD ^-^ Co prawda kilka zespolik󷠧ra gothic a nie metal, ale co tam ^-^

Hej, trzeba byc chyba tolerancyjnym, nie. Samael jest IMo calkiem OK, choc jak juz wspomnialem wole ciezsze klimaty (MayheM rzadzi)
PostPosted: Wed Oct 20, 2004 8:10 am

Tak... tolerancyjnym trzeba być ^-^ Więc moje rozumowanie to: niech sobie każdy robi co chce, byle by nie krzywdził kogoś kogo lubię/kocham. Jeżeli ktoś się nie dostosuje zabije ^-^ albo przynajmniej krzywde zrobię biggrin

Fanica

Uial

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 3:11 pm

Ja Ci zaraz krzywde zrobie, chcesz? biggrin Twoje rozumowanie nie ma nic wspolnego z tym co było pisane o tolerancji... mowie Ci to owtarcie... jak siostra siostrze wink
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:11 am

Fanica
Tak... tolerancyjnym trzeba być ^-^ Więc moje rozumowanie to: niech sobie każdy robi co chce, byle by nie krzywdził kogoś kogo lubię/kocham. Jeżeli ktoś się nie dostosuje zabije ^-^ albo przynajmniej krzywde zrobię biggrin

Troszke egocentryczna definicja tolerancji, nie ma co. Anyway wydaje mi sie, ze ten temat juz byl mocno walkowany na HQ wiec po co sie rozpisywac, bo jak mowia starzy gorale prawda jest jak d*** kazdy ma swoja biggrin Proponuje powrocic do starego tematu a mianowicie co ak naprawde definiuje fana fetalu (tego prawdziwego). Co Wy na to ??

Nathaniel Flame

Cornelia Erhashi

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:22 am

A ja mam takowe pytanko - jaka jest roznica miedzy metalem a rockiem? A moze to jest jedno i to samo, a dwie rozne nazwy sa tylko dla picu? xd
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:53 am

Cornelia Erefashi
A ja mam takowe pytanko - jaka jest roznica miedzy metalem a rockiem? A moze to jest jedno i to samo, a dwie rozne nazwy sa tylko dla picu? xd

To ewolucja Cornelio.
Na poczatku byl rock. A potem ludzie stwierdzili, ze to za malo. Zaczeli grac mocniej, wiecej wyciskac z instrumentow i wlasych gardel n o i tak powoli pracowali na d szybkosciua, glosnoscia i tekstami az powstal metal i jego mutacje i inne takie. To oczywiscie dosc skrotowa historyjka i tak naprawde nie ma w niej zadnych dat. A roznica jest taka ze ciezka jest stwiedzic, kiedy zaczyna sie metal a konczy rock. To raczej kwestia umowy.

Nathaniel Flame

Kukus

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 4:39 am

Eurina Vam
Vykk
COma nieznana???Chyba gdybys to powiedzial z rok temu to bym jeszcze sie zgodzil ale nie teraz

Coma istnieje bodajze od 5- 4 latach. Nie pamietam za dobrze. Ostatnia plyta jest slaba sad ... Nie przemawia do mnie.
dwa słowa...
Coma istnieje od 1998 roku... a "Pierwsze Wyjście z Mroku" to ich debiutancka płyta... wcześniejsze kawałki nie doczekały się jeszcze oficjalnej publikacji...

wyszło mi trochę więcej niż dwa słowa xp
PostPosted: Sun Nov 07, 2004 10:44 am

Kukus
Eurina Vam
Vykk
COma nieznana???Chyba gdybys to powiedzial z rok temu to bym jeszcze sie zgodzil ale nie teraz

Coma istnieje bodajze od 5- 4 latach. Nie pamietam za dobrze. Ostatnia plyta jest slaba sad ... Nie przemawia do mnie.
dwa słowa...
Coma istnieje od 1998 roku... a "Pierwsze Wyjście z Mroku" to ich debiutancka płyta... wcześniejsze kawałki nie doczekały się jeszcze oficjalnej publikacji...

wyszło mi trochę więcej niż dwa słowa xp

Vykk

Eurina Vam

PostPosted: Mon Nov 08, 2004 6:42 am

Zainspirowana rubryka "Twarze na sprzedaż" postanowiłam zapytać Was jakie są zespoły, które Waszym zdaniem graja najsztuczniej, z wykrowanym przerysowanym wizerunkiem, ich muzyka odbija się w Was bez najmniejszego zianteresowania?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces