Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:00 am
nieszkodzi, wiecej dla mnie bedzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:00 am
kurcze, zaczynaja mi sie te meskie rozmowy podobac :> a ktos chce pogadac? 1605851 razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:02 am
Airenne kurcze, zaczynaja mi sie te meskie rozmowy podobac :> a ktos chce pogadac? 1605851 razz A nmi gadu gadu nie chce wejsc sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:03 am
ja mam tlena, G-G, i skype
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:08 am
Ozual ja mam tlena, G-G, i skype xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:09 am
alexvandom, wejdzie ^^ pogadamy o pasztetach, jakby co. razz dobra, nie bij ;d baby, a moze by tak na naszych rozmowach zrobic ankiete, co nas w facetach podnieca? ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:11 am
zalozcie podobny topic tylko zamiast meskiego swiata, zrobic babski swiat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:12 am
Airenne alexvandom, wejdzie ^^ pogadamy o pasztetach, jakby co. razz dobra, nie bij ;d baby, a moze by tak na naszych rozmowach zrobic ankiete, co nas w facetach podnieca? ;d Dobry pomysl, a najlepiej by bylo gdyby oni odwzajemnili sie taka sama ankieta ( chodzi mi o zachowania kobiet, bo o czesciach ciala juz sobie pogadali blaugh 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:22 am
no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi.. dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:39 am
Addik YumiTao zakupiłam ostatnio penetretor 2005 biggrin dobrze ci zrobi w szkole xd juz go sprawdziałam xd co on robi question moze powiem tylko tyle ze jest wielo funkcyjny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:06 am
YumiTao Addik YumiTao zakupiłam ostatnio penetretor 2005 biggrin dobrze ci zrobi w szkole xd juz go sprawdziałam xd co on robi question moze powiem tylko tyle ze jest wielo funkcyjny xd Dobrze powiedziane mad D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:09 am
Airenne no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi.. dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba.. wypraszam sobie gadamy tez o majtkach... i..... i....... podwoziu.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:29 am
YumiTao Addik YumiTao zakupiłam ostatnio penetretor 2005 biggrin dobrze ci zrobi w szkole xd juz go sprawdziałam xd co on robi question moze powiem tylko tyle ze jest wielo funkcyjny xd juz się nie moge doczekać heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:31 am
Illune YumiTao Addik YumiTao zakupiłam ostatnio penetretor 2005 biggrin dobrze ci zrobi w szkole xd juz go sprawdziałam xd co on robi question moze powiem tylko tyle ze jest wielo funkcyjny xd juz się nie moge doczekać heart gonk gonk gonk JA WAS NIE ZNAM!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:04 am
Illune YumiTao Addik YumiTao zakupiłam ostatnio penetretor 2005 biggrin dobrze ci zrobi w szkole xd juz go sprawdziałam xd co on robi question moze powiem tylko tyle ze jest wielo funkcyjny xd juz się nie moge doczekać heart Gdzie mieeeeeeeeeeeeeeszkaaaaaaaaaaaaacieeeeeeeeeeee?!?!?!?!?!?!?!? gonk heart heart heart crying heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|