UGABUGA ! |
czy ugabuga |
|
11% |
[ 2 ] |
a moze UGABUGA |
|
61% |
[ 11 ] |
czy też UGAbuga |
|
0% |
[ 0 ] |
lub ugaBUGA |
|
27% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:48 am
Raticiel Baliaur Raticiel zaprawde bowiem prawdziwy mysliciel nie obnosi sie ze swym mysleniem, tak jak klimaciarz z klimaceniem blaugh CHrzanisz, na tej filozofi Ci wode z mozgu robia, alkoholu Ci Asik trzeba oi! alkoholu mrgreen [taka mala sugestja ninja ]tak ja wiem... ninja ide na impre wkrotce, jak mi cos zostanie kaski tio sie pojdziem z marysia urznac na starowke twisted o zesh fak. i bede dwumiastowy pijok.... moj status spoleczny sie podnosi rofl a to moze jeszcze przed sylwem? ja akurat zdychajaca jestem, a jak wszyscy wiemy to najlepiej sie dobic w Twojej wiosce rofl radioaktywnymi odpadami z polic rofl jak kaski nie zostanie to zawsze flaszeczke mozna schowac w kurteczke oi! mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:05 am
Baliaur Raticiel Baliaur Raticiel zaprawde bowiem prawdziwy mysliciel nie obnosi sie ze swym mysleniem, tak jak klimaciarz z klimaceniem blaugh CHrzanisz, na tej filozofi Ci wode z mozgu robia, alkoholu Ci Asik trzeba oi! alkoholu mrgreen [taka mala sugestja ninja ]tak ja wiem... ninja ide na impre wkrotce, jak mi cos zostanie kaski tio sie pojdziem z marysia urznac na starowke twisted o zesh fak. i bede dwumiastowy pijok.... moj status spoleczny sie podnosi rofl a to moze jeszcze przed sylwem? ja akurat zdychajaca jestem, a jak wszyscy wiemy to najlepiej sie dobic w Twojej wiosce rofl radioaktywnymi odpadami z polic rofl jak kaski nie zostanie to zawsze flaszeczke mozna schowac w kurteczke oi! mrgreen pirate jak mowisz tak zrobim ale nie wiem czy jeszcze w tym roku... mam kupe roboty (m.in. musze przygotowywac prezentacje o hipisach... TAK WIEM najlepiej przecwiczyc w praktyce mrgreen ) a co by offtopu nie bylo nazbyt razacego... pytanie brzmi... o czym swiadczy fakt iz snilo mi sie ze mam romans z policjantem ktory miesiac temu wlepil mi mandat??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 8:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:12 am
Stary, gdzie jest moja bryka?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:19 am
Kiray Stary, gdzie jest moja bryka?!?!
widzisz tam takiekiego lysego? widzisz ? ma spodnie w paski i bluze z kapturem...nooo wlasnie ten....jego spytaj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:24 am
revcat Kiray Stary, gdzie jest moja bryka?!?! widzisz tam takiekiego lysego? widzisz ? ma spodnie w paski i bluze z kapturem...nooo wlasnie ten....jego spytaj.... *wyciaga kalacha* lysy...znam skubanca *odbezpiecza i rusza w jego strone* nie bedzie litosci *strzela* SRUTUUTUTUUTU blaugh to za WF palancie mrgreen cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 2:56 am
Kiray revcat Kiray Stary, gdzie jest moja bryka?!?! widzisz tam takiekiego lysego? widzisz ? ma spodnie w paski i bluze z kapturem...nooo wlasnie ten....jego spytaj.... *wyciaga kalacha* lysy...znam skubanca *odbezpiecza i rusza w jego strone* nie bedzie litosci *strzela* SRUTUUTUTUUTU blaugh to za WF palancie mrgreen cool
*podchodzi do martwego scierwa lysego i sie przyglada* a to skurwielu za prosiaczka.... mrgreen
no dress no stress.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 8:52 am
Kiray Stary, gdzie jest moja bryka?!?! strasznie głupi film.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:29 pm
Czy kukus jest jeszcze facetem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 2:49 pm
Ozzwald Czy kukus jest jeszcze facetem? A to bardzo interesująca kwestia, nie znam odpowiedzi, ale można się domyślać iż NIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 8:16 am
Czy jak staniemy na torach tramwajowych a rąsiami złapiemy się trakcji to pojedziemy jak tramwaj ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 9:22 am
BeeWolf Czy jak staniemy na torach tramwajowych a rąsiami złapiemy się trakcji to pojedziemy jak tramwaj ? chyba dlatego wieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 6:41 am
revcat BeeWolf Czy jak staniemy na torach tramwajowych a rąsiami złapiemy się trakcji to pojedziemy jak tramwaj ? chyba dlatego wieje Prawdopodobnie tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|