|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 5:17 am
uwaga uwaga prosze o pomoc
wiem ze to nie ladnie ale ale bieram na gildei RPG niechce robic konkurecji tej gildi ale mam fajny pomysl i potrzebuje kasy kazdy gold jet pomocny
druga sprawa poszukuje 4 osoby jako adminow gildi w rroli MG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:32 pm
nox123 druga sprawa poszukuje 4 osoby jako adminow gildi w rroli MG Moglbym sie zglosic, ale nie mam mozliwosci regularnego bycia na sesjach. Raz moge miec neta, raz nie... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:32 am
Holy Sinner nox123 druga sprawa poszukuje 4 osoby jako adminow gildi w rroli MG Moglbym sie zglosic, ale nie mam mozliwosci regularnego bycia na sesjach. Raz moge miec neta, raz nie... :/ spoko to nibeda takie sesje jak myslisz wiec jak cos zobaczysz i stwierdzisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:18 pm
Dobra chce sprzedac White Olympic Tshirt Kto chce kupic (cena 500g albo mniej)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:14 am
Zapraszm na moj HALLOWEENowy QUESTMam tez do sprzedania 2 white olynic tshirts. Moge wymienic za Mummy mask
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:47 pm
chciałabym prosić o pomoc... dotyczzy mojego questa, prosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 8:22 am
Lookajcie na mój QUEST...
Jest w mojej sygnaturce...
Chciałem przy okazji powiedzieć że Delisa wpłaciła 1400 g's na moje konto... proszę o wpisanie na listę...
Pozdro Del heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:15 am
Zapraszam na moja mala wyprzedarz >TU<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:41 am
Cremmy zień dory! a bieram a rujząb otrzebna est ażda omoc am uż wa ysiące zterysta... OMOCY!!! ( umie otrzebuje (a szystko) onad rzydzieści ysięcy) Tr#261;b-ok.7 000 reszta w sumie-ponad 30 000 podnosi reke +2 tys dla mnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 7:42 am
mala prosba... proshe o pozyczke 2,5 k na sealed evenlope w zastaw dam: Lex's white gloves,grey university skirt i black goth boots BARDZO PROSHE POMOZCIE crying
srki ze to wtym temacie ale nie wiedzialam gdzie zapytac i ten topic wydal mi sie odpowiedni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:43 am
Melania Moon KONKURS NA IDEAŁ SERDECZNOŚCIIdeał serdeczności to osoba, która stara się zawsze: + pomagać innym + pocieszać innych + być uśmiechnięta i miła + i.t.p.REGULAMIN:+ można nominować tylko raz, jedną osobę + zgłaszanie swoich typów prosze wysyłać do mnie pm + nominować można do 14 listopada do godziny 24.00 + od 15 listopada godziny 00.00, do 27 listopada godziny 24.00, będzie trwać głosowanie wytypowanych przez was osób, w tej świątyni + ogłoszenie wyników nastąpi 28 listopada o godzinie 19.00 + JEŚLI KTOŚ NIE JEST ZAREJESTROWANY W GILDII TO NIECH ZGŁASZA SWOJE GŁOSY NA FORUMNAGRODA heart Również jest przewidziana, ale to niespodzianka. to ja nie mam najmniejszej szansy... nie spełniam żadnego... a dokładniej to jestem przeciwieństwem wszystkich podanych kryteriów blaugh i z czego ja się cieszę? eek xp sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:36 pm
O.o ... cio to za konkoors.. cio ja tam robiu eek ...
EDIT: i czemu ja znowu o niczym nie wiem ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 2:43 am
Adres do mojego questa w mojej sygnaturce... biggrin Pomożecie mi, praaawdaaa...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:31 am
Ja nie mogę głosować - nie chcę wybierać między takimi dziewczynami jak Lethiel i Omega - powiem po prostu że obydwie bardzo lubię i tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|