|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 10:22 am
OJ NIE !KATOWICE GÓRA NIE ZGODZE SIE Z PANIA biggrin KTO JEST JESZCZE Z KATOWIC ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 10:45 am
Taa !! Paul ! Katowice górą ! A w szczególności TAUZEN !!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:32 am
YEAH biggrin WYMIATAMY IZA !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 10:32 am
Mam 15 lat, na imię mam Anna. Ja tam w żadnym dużym mieście nie mieszkam (nawet w małym nie mieszkam xd ) tylko w małej miejscowości na południu PL.. Interesuję się informatyką, horrorami (The Blair Witch Project jest najlepsze), uwielbiam czytać książki (no i oczywście mangi, bez nich się żyć nie da), słuchać muzyki, itd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 1:36 pm
ja mam 14 lat [starość aż trzeszczy] jestem z tej samej miejscowości co Kyoko. Mam na imie Dorota, interesuje się informatyką, lubie dobre filmy i nie moge żyć bez muzyki^^ hm.. co jeszcze? Nie wiem.. nie mam weny razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:39 am
Kyoko Suomi Mam 15 lat, na imię mam Anna. Ja tam w żadnym dużym mieście nie mieszkam (nawet w małym nie mieszkam xd ) tylko w małej miejscowości na południu PL.. Interesuję się informatyką, horrorami (The Blair Witch Project jest najlepsze), uwielbiam czytać książki, słuchać muzyki, itd... ciesze sie ze znalałzłam kogos w podobnym wieku i podobnych zainteresowaniach smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:39 am
Kyoko Suomi Mam 15 lat, na imię mam Anna. Ja tam w żadnym dużym mieście nie mieszkam (nawet w małym nie mieszkam xd ) tylko w małej miejscowości na południu PL.. Interesuję się informatyką, horrorami (The Blair Witch Project jest najlepsze), uwielbiam czytać książki, słuchać muzyki, itd... dziwne zainteresowania jak na diwczyne?? piatka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:50 am
Night_Queen ciesze sie ze znalałzłam kogos w podobnym wieku i podobnych zainteresowaniach smile Awww! Jak miło biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:57 am
Baliaur Kyoko Suomi Mam 15 lat, na imię mam Anna. Ja tam w żadnym dużym mieście nie mieszkam (nawet w małym nie mieszkam xd ) tylko w małej miejscowości na południu PL.. Interesuję się informatyką, horrorami (The Blair Witch Project jest najlepsze), uwielbiam czytać książki, słuchać muzyki, itd... dziwne zainteresowania jak na diwczyne?? piatka biggrin To jest stwierdzenie, czy pytanie xp mam nadzieję, że to pierwsze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 6:48 am
Cóż, ja pochodze z Szczecina (no dobra z małej miejscowosci pod Szczecinem ale co to za różnica jak wiekszosc zycia spedzam własnie w Szczecinie? xd ). 22/08/2004 stuknęła mi 16-stka. Cóż uczęszczam do dość ciekawej szkółki ( w moim mniemaniu) czyli Szczecin International School (w skrócie SIS), jest do szkoła dla dzieci oficerów NATO. Nie, nie mój tata nie jest oficerem NATO. Za odpowiednia zapłata moga tam tez uczęszczać "normalne" dzieci. Lubie poznawac ludzi na całym świecie (moja szkoła mi to umożliwia), kocham mange& anime, Książli Hamilton'a oraz szeroko pojętą fantastyke. Co jescze? whee Dodatkowo lubie szermierke (ciekawy sport moim zdaniem), motory (dzięki jednemu mam piękna blizne na kolanie...). No to chyba bedzie na tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 7:17 am
Kyoko Suomi Baliaur Kyoko Suomi Mam 15 lat, na imię mam Anna. Ja tam w żadnym dużym mieście nie mieszkam (nawet w małym nie mieszkam xd ) tylko w małej miejscowości na południu PL.. Interesuję się informatyką, horrorami (The Blair Witch Project jest najlepsze), uwielbiam czytać książki, słuchać muzyki, itd... dziwne zainteresowania jak na diwczyne?? piatka biggrin To jest stwierdzenie, czy pytanie xp mam nadzieję, że to pierwsze blaugh stwierdzenie.. ja mam podobne zainteresowania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 9:05 am
Ja tesh ce !! Ja tesh ce coś o sobie powiedzieć!!! hehe eee... no tak... wena poszła sprawdzić co jest w barku, ale luziiik. No więc jestem sobie na tym świecie od jakichś 16 latek z górką delikatną, i od tego też czasu mieszkam w takiej wiosce co sie Lublinem zowie... ekhem... co by tu... a właśnie! Właściwie to Aśka jestem, ale że imie pospolite dosyć to Irinn 3nodding no i ten tego... nowa tu jestem, znaczy na gai to juz nie bardzo, bo to mój drugi ten no... postać druga, o! ale w gildii to nowa i nie bałdzo wiem na czym to wszytsko polega, ale luzik... Czym sie interesuje? eee... głównie jeździectwem, m&a, no i wogóle japonią... echh... no i w tym roku poszłam do mojego liceum koffanego hehe biggrin i to chyba na tyle by było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 12:09 am
No to ja się przedstawie... Mam 12 lat, lubie rysować (chociaż najleprzy w tym nie jestem sweatdrop ), pochodze z mista Zamość (może ktoś wie gdzie to jest? xd ), od niedawana interesuje się mangą i anime (jakieś dwa miechy xp )... emm... no i chyba tyl miałem do powiedzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 2:53 am
Przedstawny topic! Yaaay, tego mi bylo trzeba! whee *ekhem* Po pierwsze - jestem tu nowa, gola i wesola, do wesolej polskiej Gaiowej spolecznosci naleze dopiero od niedawna (precyzujac - od wczoraj). Secundo - wydalam na to moje ostatnie pieniadze, wywnioskujcie se z tego ze jestem biedna i jedziemy dalej... Posiadam 15 wiosen, blond wlosy, wzglednie wysoki wzrost. Jestem rowniez Jedna Wielka Chodzaca Sprzeczoscia - wrazliwa krzykaczka, ktora lubi horrory, ale nie moze ich ogladac, bo szcza w gacie ze strachu sweatdrop Ubostwiam tez fantasy, s-f (ojciec nie odruznia jednego od drugiego i zamiast fantasy poprzynosil mi pare sajencow fikszonow, musialam sie jakos przystosowac...), lekkie komedie i, jak napisalam w gildyjnym requescie - jestem dusza artystyczna! Znaczy sie pisze opowiadania, ktorych nikt nie czyta i rysuje rysy, ktorych nikt nie oglada... Mym miejscem ukochanym i ojczystym jest zapyziale nadmorskie miasteczko zwane gDynia, w ktorym nie ma nic ciekawego... Noo, moze oprocz wielkiego kina z kilkoma salami, sklepow z modnymi ciuhami, Geantow i Tesco jak mrowkow, nudnych jak bebechy z olejem plywajacych muzeow, knajpek ze smacznym zarciem i MUSZELEK! ^0^ heart Eee... Tego no, ystym tez czlowiekem (a co, nie wstydze sie swojego pochodzenia!) zainteresowanym Japonia i jej kultura, a wiec takze M&A i j - popem. Aczkolwiek do nalogowych otaku sie nie zaliczam i jakos wcale nie jest mi z tego powodu przykro... Dobra, worry not, zamykam sie juz, bo i tak mi esej wyszedl ;3 Tylko jeszcze sie powitom, bom nowa przecie! ELLOU WSZYSTKIM! ^w^ Nyo...
BTW: AdgaMa, ja cie znam! (o, a to cos nowego...) Z widzenia - zlookalam cie przelotnie na Magresie! Nawet pare twoich fickow czytalam, niestety nie pamietam juz o czym byly ^^; Ah, stare dzieje... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 9:29 am
Konnichi wa!! Miło mi was poznać 3nodding Ja mam na imię Lucyna i z Krakowa jestem. Przezylam juz 15 lat. Poza tym interesuję się mangą&anime, muzyką (oczywiście mroczne brzmienia). Kocham zwierzatka (zwłaszcza kotki), gotować, czytać (zarówno ksiazki jak i mangi), rysować ,klocic sie z siostra, wyc (bo tego spiewem nazwac nie mozna), pakowac sie w tarapaty, wpisywac sie w pele-mele, niszczyc wszystko co mi w rece wpadnie, gapic sie godzinami w pieknych bishonenow 3nodding . Moje ulubione kolory to czarny i pomaranczowy xd (wiec jezeli ktoz zoczy metala z pomaranczowymi sznurowkami w glanach oraz z jakimis innymi pomaranczowymi dodatkami to jest to duze prawdopodobienstwo, ze to ja). Taa... to chyba bylo by na tyle wywodow na moj temat. Sayonara!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|