Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Easter Event 2013 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Apr 03, 2013 6:21 am

Pont az egyik event fórumon láttam nem olyan rég ezt a spolier-ben szereplő fluff-os képet, érdekes. smile Még az event utolsó, vagy utolsó előtti napján láttam, hogy a szárnymatricától balra lehetett felszedni egy szürke alapon fehér ?-es szárnyas fluff-ot. A tartalék figuráimnál eladtam több 50-60.000 gold-ért nem olyan rég, de itt kivételesen nem. Először nem tudtam, hogy mi ez, mire való és azt hittem egy formula hozzávaló cucc. De nem. Ahogy nézem ennek köze van a fluff lelkekhez. Érdemes kinyitni valamelyik válasszal, vagy inkább nem, mert lesz még fejlemény nyárra?
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 1:03 pm

Obi Aoi

És kiderült, azért nem kaptunk győzelmi cuccot, mert a Bunny még nem fejezte be a küldetését és ez a történetszál a nyári eventben folytatódik.

Szuper.. Szóval várunk..

Pumpkin dad

Feral Hunter

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 2:11 pm

Gabessz
Obi Aoi

És kiderült, azért nem kaptunk győzelmi cuccot, mert a Bunny még nem fejezte be a küldetését és ez a történetszál a nyári eventben folytatódik.

Szuper.. Szóval várunk..

Spúrok.
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 10:25 pm

Gabessz
Obi Aoi

Szuper.. Szóval várunk..

Jah... elvileg az a Soul of Fluff lesz a "belépőnk" az eventre vagy valamire az eventen belül valamilyen értelemben...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Apr 04, 2013 1:39 pm

Gabessz
Obi Aoi

Szuper.. Szóval várunk..

Most azt írták: nem belépő lesz a Soul of Fluff, hanem valami különlegeset ad majd az eventen belül azoknak, akiknek van és csak egy fog kelleni, lehet, a nyári event után valamikor már nem lesz bound.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces