|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 12:39 am
Az utóbbi 2 dev alertben kiírták hogy mi mindent javítottak ki illetve hogy min dolgoznak. Reméljük most már jó lesz.
Amúgy csínján a "heal me" topikba posztolással meg a bumppal mert megeshet hogy megtalál egy "ellenség" és elkezd támadni téged, velem volt ilyen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 1:00 am
És HA jól sejtem a saját (ember/vérfarkas) fórumon való bumpolás gyógyít és a főfórumos bumpolás tölti az energiát (de nem vagyok teljesen biztos ebben).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 1:10 am
Én azóta már nem vagyok vérfarkas, de nem baj. Egyébként nekem is újraszámolja az öléseket a mászkálós kastély helyen. Minden halál után újraszámolja. És sajnos nem tudni, hogy külön ott, külön a fórumokon, vagy összesen számolja-e az öléseket és hogy mikor mennyit kell elérni a következő szintekhez. Ezt jó lenne tudni, még mindig csak 1-es szintű vagyok, de azért persze ölök tovább, csak fejlődök remélem előbb-utóbb. Egyébként új képességet is választhattam már, de még ezzel se léptem szintet, azt hittem a két dolog együtt jár, hogy szintlépésnél választhatok újabb képességet. Vagy ez is hiba?
Egyébként a mászkálós kastély helyre van egy jó kis trükkös tippem: méghozzá az, hogyha leülsz a POSE-al egy kicsit nagyobb távolságban, akkor ha úgy támadod az ellenfelet jóval kisebb az esélye annak, hogy ő visszatámad, így ülve lehetetlen, hogy közelebb menj hozzá véletlenül! wink Nálam bevált, javaslom mindenkinek, aki öl a kastélyban is! Bár utólag észrevettem, hogy nem mindig válik be, de az esetek nagy részében igen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 1:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 1:39 am
Na azóta végre 2-es szintű lettem és ismét választhattam képességet. Azért szerintem picit bosszantó, hogy a már kiválasztott, megkapott képességek közül csak az utóbb választottat használhatjuk,... Anno a szellemek ölésénél az összes addig szerzett képesség közül választhattunk. Sajnos ez van. Már értem miért nem számolta az öléseket nálam a fórumon: mert még senkit se öltem meg én teljesen. Ám nemrég öltem és felszámolta végre. smile Azt hittem a támadások mennyisége is összeadódik, majd felszámolja a megfelelő mennyiséget egy ölésnek. De úgy látszik nem. Ám vérfarkasként nagyobb esély van embereket ölni, hisz belőlük több van alapból. razz Én úgy láttam, úgy tapasztaltam, hogy a kastélyban az ölések nem számítanak se a fórumon lévőekhez, se külön önmagukba. Annak maximum az ölések általi 50-50% esély csapatváltás az értelme. Úgy összességébe tetszik ez az event, bár nem a legjobb. Az invertory-mban a Games lapfülön belül láttam néhány kapott silver knife-ot és wolfsbane-t. Gondolom ezeket a támadásokért és/vagy az ölésekért lehet kapni. Gondolom ezek formula hozzávalók majd valamihez. Meglátom eladom-e őket a Marketplace-en. Ám az jó lenne, mint anno a macskás event-nél, hogy utólag külön cuccban lehetnének a vérfarkasok is, mint a cat faces. wink Bár ezt nem tudhatjuk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 1:53 am
A fárasztó eventnél már csak az az event rosszabb amit nem értek, mert ezt abszolút nem értem, hiába ölök meg akármennyit, ha meghalok ujra számol és az event lapon is nagy 0 a megölt farkasok száma, ez piszokul idegesítő scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 2:07 am
Sajnos ez van Akai, ott mindenkinek újraszámolja. Mint írtam, annak maximum az az értelme a kastélyban ölni, hogy növeld az esélyedet arra, hogy átkerülj a másik csapatba. Én talán ismét vérfarkasként fogok támadni, hisz az emberi többséget könnyebb, hisz többen vannak. razz Szóval lehet, hogy a kastélyban nem ölök majd újra azért, hogy ismét az ember csapatba kerüljek, leírtam miért. Főleg fórumokon érdemes ölni, próbálkozz ott is! Igaz, ha vérfarkasokat ölünk, akkor több a halott, sajnos ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 3:35 am
Találtam egy IGEN JÓ ötletet a egyik topikban. Ha energiáért bumpolsz a főfórumba (tehát nem emberes/vérfarkasos), ahol bárki megtámadhat, akkor bump után gyorsan töröld a posztodat! Itt van az említett topik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 3:43 am
Akai-Inari A fárasztó eventnél már csak az az event rosszabb amit nem értek, mert ezt abszolút nem értem, hiába ölök meg akármennyit, ha meghalok ujra számol és az event lapon is nagy 0 a megölt farkasok száma, ez piszokul idegesítő scream Talán azért, mert az nem a fő event, az csak egy kis játék. A fő event a fórumon van
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 4:00 am
A flashen öldökölni tudsz és óránként 1x 50% eséllyel oldalt váltani (vérfarkasból ember ill. fordítva).
Most sikerült valakit megölnöm és 2-es szintű lettem végre. Ha energiáért bumpoltok töröljétek ki a posztot utána hogy ne támadhassanak ott rátok wink Viszont kíváncsi vagyok hány szint van összesen, most nemrég valaki 20-as szintű támadással ölt meg eek Az ölések számának rekordja 100 fölött van (lásd Moonrise kezdőlap ha a fejlécen a karomnyomra klikkelsz), de nem hinném hogy annyi szint is van...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 4:06 am
Malreni Köszönet Aoi Obi-nak a fordításért! Szívesen smile A végén a kérdőjelet leveheted, mert már rájöttem, hogy akkor változol át emberré/vérfarkassá 50% eséllyel, ha meghalsz a flash játékban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 4:57 am
Obi Aoi Malreni Köszönet Aoi Obi-nak a fordításért! Szívesen smile A végén a kérdőjelet leveheted, mert már rájöttem, hogy akkor változol át emberré/vérfarkassá 50% eséllyel, ha meghalsz a flash játékban. Igen köszi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 5:02 am
Akai-Inari Obi Aoi Malreni Köszönet Aoi Obi-nak a fordításért! Szívesen smile A végén a kérdőjelet leveheted, mert már rájöttem, hogy akkor változol át emberré/vérfarkassá 50% eséllyel, ha meghalsz a flash játékban. Igen köszi mrgreen Szívesen smile És akkor ha energiáért bumpolsz a főfórumba, akkor bump után töröld a posztot, hogy ne támadjanak meg, gyógyulásért meg az ember/farkas fórumban kell bumpolni valamelyik arra létrehozott topikban. Bár nem könnyű, nemrég valaki jó erős támadással intézett el... Ja és! Aki néha oldalt szeretne váltani, az MINDEN bumpját törölje, miután posztolta, mert a farkas/ember fórumban hagyott bumpjaidon keresztül rád támadhatnak azok, akikkel az átváltozás után már nem egy oldalon vagy. (Remélem érthető sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 6:04 am
Akkor ha jól értelmezem.... Van 3 event itemünk a pre-eventivel együtt? (A Trick or Treat csomagot nem számolom, az alap.)
Asszem ez lesz az első event-em amit elég nagy ívben le fogok szarni. Most még az se érdekel, hogy a mule-ommal is megszerezzem, hogy később el tudjam adni.... Hiiiiidegen hagy. Még azt is meggondolom, hogy ezzel összeszedem-e.....
Pedig olyan jól indult az event.... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 6:42 am
Lehet cuccokat szerezni? Nem is tudtam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|