|
|
|
|
Posted: Wed Oct 05, 2011 11:42 am
Érdekes, hogy a többség a naplementét fotózza. >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 05, 2011 11:55 am
Himemiya Chika Érdekes, hogy a többség a naplementét fotózza. >w< Mert az olyan szép emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 05, 2011 11:59 am
napsugar Himemiya Chika Érdekes, hogy a többség a naplementét fotózza. >w< Mert az olyan szép emotion_kirakira Ott a pont. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 4:47 am
oksi akkor most ebből ki kéne maradnom... egyrészről nincs meg a beteg felhős képem amit fel akartam tölteni, másrészről szegény Yang tegnap délután követte a kutyusunkat a túlvilágra, meg más hasonlóan nem kellemes dolgok miatt jelenleg a kedvem a sokásosnál is rosszabb. De talán majd a jövőheti témához adok be valamit smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 7:18 am
Napsi, a tiéd is nagyon szép smile Nem lesz könnyű kiválasztani a győztest.
Nekem van olyan napos felhős is, ami napot takaró felhő, azaz nem naplementés (Chika). Csak nem azzal neveztem, kettővel meg úgyse lehet, nem lenne fair.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2011 6:39 am
Figyelem! Figyelem!
Az e heti nyertesek:
1. helyezett: napsugar 2. helyezett: Himemiya Chika 3. helyezett: Döntetlen Hime_Yura és Obi Aoi 2500-2500 gold a nyereményük
Indoklás: 1. helyezett: Gyönyörű a rózsaszínes égbolt és a tükröződése a vízen heart 2. helyezett: Nagyon tetszik a lámpa és a Nap együtt 3nodding 3. helyezett: Nem tudtam választani sweatdrop redface
A rám ruházott hatalmamnál fogva kérdezném: napsugar, a következő hétre szeretnéd átvenni az irányítást a nyerésre való tekintettel? amennyiben nem, az irányítás visszaszáll Himemiya Chika-ra
Köszönöm a részvételt! És mindenkinek Gratulálok! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2011 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2011 11:45 am
Köszönöm a harmadik helyet és gratulálok mindenkinek smile Kíváncsian várom a következő témát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2011 1:26 pm
ÓÓÓ, köszönöm smile gratulálok a többieknek és és hát vállalom a vezetést, holnap kirakom a témát (bár lehet későn kerül csak ki, mert este fél9ig órán vagyok burning_eyes )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 7:26 am
már alig várom az új témát cat_4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2011 7:32 am
Yuki Naoto már alig várom az új témát cat_4laugh Én is~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:17 am
Jajj ne haragudjatok :S tegnap kicsit ki voltam ütve (sikerült megfáznom) de itt vagyok sweatdrop
A téma pedig a a PIROS Legyen a fotó fő szín összetevője a piros (lehetőleg ne módosítás által)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:21 am
napsugar Jajj ne haragudjatok :S tegnap kicsit ki voltam ütve (sikerült megfáznom) de itt vagyok sweatdrop A téma pedig a a PIROS Legyen a fotó fő szín összetevője a piros (lehetőleg ne módosítás által) Köszönjük az infót! Rakom is ki az első oldalra! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:28 am
Én nevezek is egy fotómmal!
Nem a fotó a lényeg, hanem amik rajta vannak. Nero, mint kedvenc előadóm, a jó kis 800 oldalas angol magyarázós szótár, a fülesem és a matek lecke. Ez egy életérzés. biggrin

U.i.: Az eredeti színe is piros a Nero feliratnak. >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:35 am
Ezzel nevezhetek? (Sötétben csináltam egy pirosan világító hello kitty bigyóval egy szívet és mivel lassú a zársebesség a telómon, így sikerült megörökíteni ezt.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|