|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 10:11 am
Carbon Heart És éljen a ceruzás, papírra alkotott rajz. Sokkal értékesebbnek tartom őket, mint a géppel rajzoltakat. :3 Jók a rajzaid, kíváncsi vagyok, milyenek lesznek, ha elkészülnek. 3nodding Én vektorgrafikákat készítek gépen, de szinte minden rajzomat először papíron készítem el, s utána rajzolom meg digitálisan is. A gépen rajzolt és a papírra vetett rajzokat is egyformán értékesnek tartom - úgy "romantikus" értelemben mindenképpen. Eladni a digitális formában készült műveket lehet, de nyilván nem gazdasági szempontból értetted az értékeset. Nekem viszont ez is szempont, mert félig-meddig ebből is élek. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 11:51 am
Carbon Heart Alakuló avi art Momonak~:  És éljen a ceruzás, papírra alkotott rajz. Sokkal értékesebbnek tartom őket, mint a géppel rajzoltakat. :3 Köszönöm cicc emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 1:15 pm
Hime_Yura Carbon Heart Alakuló avi art Momonak~:  És éljen a ceruzás, papírra alkotott rajz. Sokkal értékesebbnek tartom őket, mint a géppel rajzoltakat. :3 Köszönöm cicc emotion_bigheart Még kezdetleges, de hét végére meglesz. Holnapra nem merem ígérni, mert meccsem lesz és K.O. leszek. o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 6:56 pm
Végre elkészültem az avatarommal, viszont kevesebb, mint 3 órám maradt aludni, úgyhogy holnap minden bizonnyal elhullok. rofl No, de a lényeg:  [ dA link]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 1:21 am
wildgica Végre elkészültem az avatarommal, viszont kevesebb, mint 3 órám maradt aludni, úgyhogy holnap minden bizonnyal elhullok. rofl No, de a lényeg:  [ dA link] Wow nagyon jó lett biggrin Olyan, mintha az avid egy árnyékoltabb és nagyobb verziója lenne biggrin Szerintem amikor majd belejössz és lesz elég időd, akkor esetleg csinálhatnál ilyen aviartokat, de ez csak ötlet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 3:39 am
wildgica Végre elkészültem az avatarommal, viszont kevesebb, mint 3 órám maradt aludni, úgyhogy holnap minden bizonnyal elhullok. rofl No, de a lényeg:  [ dA link] Hát ez nagyon édes lett whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 4:24 am
Hime_Yura wildgica Végre elkészültem az avatarommal, viszont kevesebb, mint 3 órám maradt aludni, úgyhogy holnap minden bizonnyal elhullok. rofl No, de a lényeg:  [ dA link] Hát ez nagyon édes lett whee Osztom a véleményt! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 4:49 am
Obi Aoi Wow nagyon jó lett biggrin Olyan, mintha az avid egy árnyékoltabb és nagyobb verziója lenne biggrin Szerintem amikor majd belejössz és lesz elég időd, akkor esetleg csinálhatnál ilyen aviartokat, de ez csak ötlet. Hát, egy halom hibát hagytam benne, de már nem volt erőm javítgatni, mert a végén már utáltam csinálni... sweatdrop Szerintem arra, hogy több avi artot csináljak, nem nagyon lesz időm, mert inkább munka kapcsán kell mostanában rajzolnom sokat. No, de ki tudja, mi lesz még... 3nodding Hime_Yura Hát ez nagyon édes lett whee köszi smile köszi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 4:51 am
Befejeztem Momo avi art-ját, de nem tetszik... :/ Szerintem elrontottam, de mocskosul...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 4:52 am
wildgica Obi Aoi Wow nagyon jó lett biggrin Olyan, mintha az avid egy árnyékoltabb és nagyobb verziója lenne biggrin Szerintem amikor majd belejössz és lesz elég időd, akkor esetleg csinálhatnál ilyen aviartokat, de ez csak ötlet. Hát, egy halom hibát hagytam benne, de már nem volt erőm javítgatni, mert a végén már utáltam csinálni... sweatdrop Szerintem arra, hogy több avi artot csináljak, nem nagyon lesz időm, mert inkább munka kapcsán kell mostanában rajzolnom sokat. No, de ki tudja, mi lesz még... 3nodding Én nem nagyon látok így ránézésre hibát, de persze biztos van, meg sokan a saját rajzolásukkal szemben a legkritikusabbak/a sajátjukban szúrják ki a hibákat a leginkább Értem, semmi gond smile Természetesen csak ötlet volt, és megértem (azt is, hogy sok időt vesz el...) Hajrá a munkával is persze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 5:32 am
Obi Aoi Én nem nagyon látok így ránézésre hibát, de persze biztos van, meg sokan a saját rajzolásukkal szemben a legkritikusabbak/a sajátjukban szúrják ki a hibákat a leginkább Értem, semmi gond smile Természetesen csak ötlet volt, és megértem (azt is, hogy sok időt vesz el...) Hajrá a munkával is persze wink Hát, muszáj kritikusnak lennem magammal szemben, különben nem fejlődök, pedig jócskán van még hová... xp Köszi, azért remélem, hogy ilyesmire is lesz időm,mert egyébként nagyon szívesen rajzolgatok ehhez hasonlókat (csak 2 nap után kapok undort... xd ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 5:46 am
wildgica Obi Aoi Én nem nagyon látok így ránézésre hibát, de persze biztos van, meg sokan a saját rajzolásukkal szemben a legkritikusabbak/a sajátjukban szúrják ki a hibákat a leginkább Értem, semmi gond smile Természetesen csak ötlet volt, és megértem (azt is, hogy sok időt vesz el...) Hajrá a munkával is persze wink Hát, muszáj kritikusnak lennem magammal szemben, különben nem fejlődök, pedig jócskán van még hová... xp Köszi, azért remélem, hogy ilyesmire is lesz időm,mert egyébként nagyon szívesen rajzolgatok ehhez hasonlókat (csak 2 nap után kapok undort... xd ). Persze, ez így van helyén smile Értem. Reméljük lesz valamikor smile (Ahogy neked jó)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 6:20 am
Carbon Heart Befejeztem Momo avi art-ját, de nem tetszik... :/ Szerintem elrontottam, de mocskosul... Szerintem meg akkor is jó lett stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 2:53 am
Carbon Heart Befejeztem Momo avi art-ját, de nem tetszik... :/ Szerintem elrontottam, de mocskosul... szerintem tök aranyos lett, nem értem, mi vele a gondod :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 2:59 am
feltöltöttem art arenaba az avimról készített rajzomat, de eddig tök lehúzták, jelenleg 7 szavazattal 3.00-nál tart. nem is gond ez, a problémám annyi, hogy nem ír senki kommentet, hogy mi nem tetszik neki benne, stb. abból tanulhatnék pedig, szóval a kritika hasznos lenne... sweatdrop nna, rinyálás OFF xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|