Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Kreatív kuckó
Irka-firka - a rajz, mint művészet Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500
PostPosted: Sun Nov 20, 2011 10:11 am

Carbon Heart
És éljen a ceruzás, papírra alkotott rajz. Sokkal értékesebbnek tartom őket, mint a géppel rajzoltakat. :3

Jók a rajzaid, kíváncsi vagyok, milyenek lesznek, ha elkészülnek. 3nodding

Én vektorgrafikákat készítek gépen, de szinte minden rajzomat először papíron készítem el, s utána rajzolom meg digitálisan is. A gépen rajzolt és a papírra vetett rajzokat is egyformán értékesnek tartom - úgy "romantikus" értelemben mindenképpen. Eladni a digitális formában készült műveket lehet, de nyilván nem gazdasági szempontból értetted az értékeset. Nekem viszont ez is szempont, mert félig-meddig ebből is élek. wink
PostPosted: Sun Nov 20, 2011 11:51 am

Carbon Heart
Alakuló avi art Momonak~:
User Image

És éljen a ceruzás, papírra alkotott rajz. Sokkal értékesebbnek tartom őket, mint a géppel rajzoltakat. :3

Köszönöm cicc emotion_bigheart

Hime_Yura

Mage

Carbon Heart

PostPosted: Sun Nov 20, 2011 1:15 pm

Hime_Yura
Carbon Heart
Alakuló avi art Momonak~:
User Image

Köszönöm cicc emotion_bigheart

Még kezdetleges, de hét végére meglesz. Holnapra nem merem ígérni, mert meccsem lesz és K.O. leszek. o.o
PostPosted: Sun Nov 20, 2011 6:56 pm

Végre elkészültem az avatarommal, viszont kevesebb, mint 3 órám maradt aludni, úgyhogy holnap minden bizonnyal elhullok. rofl
No, de a lényeg:

User Image

[dA link]

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Nov 21, 2011 1:21 am

wildgica
Végre elkészültem az avatarommal, viszont kevesebb, mint 3 órám maradt aludni, úgyhogy holnap minden bizonnyal elhullok. rofl
No, de a lényeg:

User Image

[dA link]

Wow nagyon jó lett biggrin Olyan, mintha az avid egy árnyékoltabb és nagyobb verziója lenne biggrin
Szerintem amikor majd belejössz és lesz elég időd, akkor esetleg csinálhatnál ilyen aviartokat, de ez csak ötlet.
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 3:39 am

wildgica
No, de a lényeg:

User Image

[dA link]

Hát ez nagyon édes lett whee

Hime_Yura

Mage

Carbon Heart

PostPosted: Mon Nov 21, 2011 4:24 am

Hime_Yura
wildgica
No, de a lényeg:

User Image

[dA link]

Osztom a véleményt! :3
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 4:49 am

Obi Aoi
Wow nagyon jó lett biggrin Olyan, mintha az avid egy árnyékoltabb és nagyobb verziója lenne biggrin
Szerintem amikor majd belejössz és lesz elég időd, akkor esetleg csinálhatnál ilyen aviartokat, de ez csak ötlet.

Hát, egy halom hibát hagytam benne, de már nem volt erőm javítgatni, mert a végén már utáltam csinálni... sweatdrop
Szerintem arra, hogy több avi artot csináljak, nem nagyon lesz időm, mert inkább munka kapcsán kell mostanában rajzolnom sokat. No, de ki tudja, mi lesz még... 3nodding

Hime_Yura

köszi smile

Carbon Heart
Osztom a véleményt! :3

köszi smile

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

Carbon Heart

PostPosted: Mon Nov 21, 2011 4:51 am

Befejeztem Momo avi art-ját, de nem tetszik... :/ Szerintem elrontottam, de mocskosul...

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 4:52 am

wildgica
Obi Aoi

Hát, egy halom hibát hagytam benne, de már nem volt erőm javítgatni, mert a végén már utáltam csinálni... sweatdrop
Szerintem arra, hogy több avi artot csináljak, nem nagyon lesz időm, mert inkább munka kapcsán kell mostanában rajzolnom sokat. No, de ki tudja, mi lesz még... 3nodding

Én nem nagyon látok így ránézésre hibát, de persze biztos van, meg sokan a saját rajzolásukkal szemben a legkritikusabbak/a sajátjukban szúrják ki a hibákat a leginkább
Értem, semmi gond smile Természetesen csak ötlet volt, és megértem (azt is, hogy sok időt vesz el...)
Hajrá a munkával is persze wink

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 5:32 am

Obi Aoi
Én nem nagyon látok így ránézésre hibát, de persze biztos van, meg sokan a saját rajzolásukkal szemben a legkritikusabbak/a sajátjukban szúrják ki a hibákat a leginkább
Értem, semmi gond smile Természetesen csak ötlet volt, és megértem (azt is, hogy sok időt vesz el...)

Hát, muszáj kritikusnak lennem magammal szemben, különben nem fejlődök, pedig jócskán van még hová... xp
Köszi, azért remélem, hogy ilyesmire is lesz időm,mert egyébként nagyon szívesen rajzolgatok ehhez hasonlókat (csak 2 nap után kapok undort... xd ).
PostPosted: Mon Nov 21, 2011 5:46 am

wildgica
Obi Aoi

Hát, muszáj kritikusnak lennem magammal szemben, különben nem fejlődök, pedig jócskán van még hová... xp
Köszi, azért remélem, hogy ilyesmire is lesz időm,mert egyébként nagyon szívesen rajzolgatok ehhez hasonlókat (csak 2 nap után kapok undort... xd ).

Persze, ez így van helyén smile
Értem. Reméljük lesz valamikor smile (Ahogy neked jó)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Mon Nov 21, 2011 6:20 am

Carbon Heart
Befejeztem Momo avi art-ját, de nem tetszik... :/ Szerintem elrontottam, de mocskosul...

Szerintem meg akkor is jó lett stare
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 2:53 am

Carbon Heart

szerintem tök aranyos lett, nem értem, mi vele a gondod :O

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 2:59 am

feltöltöttem art arenaba az avimról készített rajzomat, de eddig tök lehúzták, jelenleg 7 szavazattal 3.00-nál tart. nem is gond ez, a problémám annyi, hogy nem ír senki kommentet, hogy mi nem tetszik neki benne, stb. abból tanulhatnék pedig, szóval a kritika hasznos lenne... sweatdrop
nna, rinyálás OFF xd
Reply
Kreatív kuckó

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas