|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 10:06 am
Hejo ^^ Mam taki maly problem z ubraniami. Nagle obroza z dzwonkiem pojawila mi sie pod kamizelka, a powinna byc widoczna na niej, jak do tej pory bylo. Nie wiem co kliknelam, ze tak sie dzieje, ale dzis zdjelam wszystko z avatara i znow nalozylam, wogole nie zwrocilam uwagi na to cos no i teraz mam ==" Widac to teraz, takie male zolto-czerwone w dekolacie to wlasnie ta obroza (wyglada prawie jak krawat ~.~). Probowalam od nowa na rozne sposoby jakos normalnie to nalozyc, ale sie nie da. Czy ktos wie o co z tym chodzi i jak dac sobie z tym rade? Aha, czy tylko mi wyskakuje logowanie do miast po kilka razy, a i tak nie dziala? ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 11:42 am
Yajo Hejo ^^ Mam taki maly problem z ubraniami. Nagle obroza z dzwonkiem pojawila mi sie pod kamizelka, a powinna byc widoczna na niej, jak do tej pory bylo. Nie wiem co kliknelam, ze tak sie dzieje, ale dzis zdjelam wszystko z avatara i znow nalozylam, wogole nie zwrocilam uwagi na to cos no i teraz mam ==" Widac to teraz, takie male zolto-czerwone w dekolacie to wlasnie ta obroza (wyglada prawie jak krawat ~.~). Probowalam od nowa na rozne sposoby jakos normalnie to nalozyc, ale sie nie da. Czy ktos wie o co z tym chodzi i jak dac sobie z tym rade? Aha, czy tylko mi wyskakuje logowanie do miast po kilka razy, a i tak nie dziala? ;/ ostatnio nastapily zmiany w sposobie noszenia niektorych ubranek (glownie masek i czapek), moze ta zmiana dotknela takze Twoja obrozke, wiec chyba pozostaje Ci sie tylko z tym pogodzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 1:13 pm
Jesli tak, to troche glupio im to wyszlo, skoro zmiany uniemozliwiaja uzywanie coponiektorych itemow. Ale poczekam jeszcze troche, moze sie jakos "naprawi" x3 EDIT Zeby drugiego posta nie strzelac xD Chcialam sie jeszcze zapytac, czy wogole jest, a jak tak, to gdzie, przebielarnia, gdzie mozna zobaczyc kilka itemow naraz na avatarku. Gdzies widzialam link do tego, ale nie dzialal (chyba nawet tutaj x3), a widze wszedzie "my dream avi, chce tak wygladac, ble ble ble". Gdzie mozna cos takiego zrobic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:35 am
Yajo Jesli tak, to troche glupio im to wyszlo, skoro zmiany uniemozliwiaja uzywanie coponiektorych itemow. Ale poczekam jeszcze troche, moze sie jakos "naprawi" x3 EDIT Zeby drugiego posta nie strzelac xD Chcialam sie jeszcze zapytac, czy wogole jest, a jak tak, to gdzie, przebielarnia, gdzie mozna zobaczyc kilka itemow naraz na avatarku. Gdzies widzialam link do tego, ale nie dzialal (chyba nawet tutaj x3), a widze wszedzie "my dream avi, chce tak wygladac, ble ble ble". Gdzie mozna cos takiego zrobic? www.tektek.org
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 8:14 am
mam do sprzedania pudełeczko z niespodzianką w środku. na ktorym forum mogę zrealizowac miniaukcję?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 8:36 am
Ryuukei oshii Yajo Jesli tak, to troche glupio im to wyszlo, skoro zmiany uniemozliwiaja uzywanie coponiektorych itemow. Ale poczekam jeszcze troche, moze sie jakos "naprawi" x3 EDIT Zeby drugiego posta nie strzelac xD Chcialam sie jeszcze zapytac, czy wogole jest, a jak tak, to gdzie, przebielarnia, gdzie mozna zobaczyc kilka itemow naraz na avatarku. Gdzies widzialam link do tego, ale nie dzialal (chyba nawet tutaj x3), a widze wszedzie "my dream avi, chce tak wygladac, ble ble ble". Gdzie mozna cos takiego zrobic? www.tektek.org Dzieki wielkie *^^* Qrcze, Omega_Sun podala ten sam adres na poprzedniej stronie, ale ze tam sa szablony do profili... Wogole bym nie skojarzyla, ze tam jest to wszystko, a na szablonach juz bylam, ale ja ciemna jestem >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 11:59 am
Night_Lady mam do sprzedania pudełeczko z niespodzianką w środku. na ktorym forum mogę zrealizowac miniaukcję? jezeli pytasz o polski topik to: "centrum handlowe" a jezeli o gaiowe forum, to: "exchange"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 8:34 am
Omega Sun Night_Lady mam do sprzedania pudełeczko z niespodzianką w środku. na ktorym forum mogę zrealizowac miniaukcję? jezeli pytasz o polski topik to: "centrum handlowe" a jezeli o gaiowe forum, to: "exchange" źle to określiłam. chodzi mi o pudełeczko - prezent, które sama wykonałam. tzn mam jakiś przedmiot pakuję go i chcę wystawić na aukcji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 4:52 am
a ja mam takie pytanie:
czy jest możliwość wstawiania do profilu clipów z you tube? jeżeli tak, to jak to zrobić?
EDIT: już do tego doszedłem ;p
kopiujemy sobie w odpowiednie miejsce to:
http://www.youtube.com/v/********&autoplay=1
a w miejsce czerwonych gwiazdek trzeba wstawić "kod" z adresu url filmiku, który znajduje się po znaku " = ".
pewnie da się te filmiki jakoś łatwiej wstawić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 8:34 am
No tak jak zawsze nie tak jak mialo byc Chodzi o daily chance w ktorym moznaby cos fajnego zdobyc jednak dorzucili tu robaki , atramenty , kwiaty czy kiedys wyrzuca je ? Moze ktos z was zdobyl z tego czegos cos fajnego?? znaczy sie cos w stylu fairy wings? z gory dzieki za okazana pomoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 17, 2006 3:35 pm
Shui_Inamoto No tak jak zawsze nie tak jak mialo byc Chodzi o daily chance w ktorym moznaby cos fajnego zdobyc jednak dorzucili tu robaki , atramenty , kwiaty czy kiedys wyrzuca je ? Moze ktos z was zdobyl z tego czegos cos fajnego?? znaczy sie cos w stylu fairy wings? z gory dzieki za okazana pomoc Skoro loteria jest za darmo, to nie liczylabym na to, ze kazdy bedzie dostawal cos fajnego. Raczej jestesmys skazani na robale, smiecie itd Ja jeszcze nie dostalam nic wartosciowego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 7:28 am
Omega Sun Shui_Inamoto No tak jak zawsze nie tak jak mialo byc Chodzi o daily chance w ktorym moznaby cos fajnego zdobyc jednak dorzucili tu robaki , atramenty , kwiaty czy kiedys wyrzuca je ? Moze ktos z was zdobyl z tego czegos cos fajnego?? znaczy sie cos w stylu fairy wings? z gory dzieki za okazana pomoc Skoro loteria jest za darmo, to nie liczylabym na to, ze kazdy bedzie dostawal cos fajnego. Raczej jestesmys skazani na robale, smiecie itd Ja jeszcze nie dostalam nic wartosciowego no ciekawe czy mozna rare fish wylosowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 3:35 pm
ja wylosowalam kilka 'wartosciowych' rzeczy m.in rybki, tapetki do domku, spodenki (za 150g), lampke... i tu sie pojawia moje pytanie bo mam od cholery tuszy kolorowych sie Ink nazywaja i nie wiem co moge z nimi zrobic... rolleyes
i jeszcze chcialam zapytac: gdzie moge wymienic karty wygrane w word bump??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 11:51 am
Tayria ja wylosowalam kilka 'wartosciowych' rzeczy m.in rybki, tapetki do domku, spodenki (za 150g), lampke... i tu sie pojawia moje pytanie bo mam od cholery tuszy kolorowych sie Ink nazywaja i nie wiem co moge z nimi zrobic... rolleyes i jeszcze chcialam zapytac: gdzie moge wymienic karty wygrane w word bump?? tuszami farbuje sie wstazeczki i/lub papier robiac bukiet w kwiaciarni kart jeszcze nie mozna wymienic, ta opcja bedzie dostepna wkrotce (najprawdopodobniej w sklepie Edmunda) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|