|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 3:24 pm
stranger12 Rájöttem, hogy már nemvagyok édes....és emiatt rémálmaim vannak... mit tegyek? Kend be magad Mézzel. Ha szószerint vesszük. De Légy vidámabb.Ha a környezeted vidám akkor nem leszel savanyú, avagy keserű. Az "édessé" válás egyik titka a nevetés. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 3:28 pm
vrobi ne aludj xd ...csak vicceltem...mért ne lennél édes???...az avid is ojan cukkancs^^ *cupp* Már a mire gondosz rovatban is kifejtettem nagyrabecsülésem irányában uram....... Köszönöm elismerő szavait, az ön avija is meglehetősen jólszituált...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 3:28 pm
Medvelaszlo stranger12 Rájöttem, hogy már nemvagyok édes....és emiatt rémálmaim vannak... mit tegyek? Kend be magad Mézzel. Ha szószerint vesszük. De Légy vidámabb.Ha a környezeted vidám akkor nem leszel savanyú, avagy keserű. Az "édessé" válás egyik titka a nevetés. wink Ha bekenem magam mézzel, nem édes leszek, hanem ragacsos....és felfalnak a medvék rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 3:37 pm
stranger12 Medvelaszlo stranger12 Rájöttem, hogy már nemvagyok édes....és emiatt rémálmaim vannak... mit tegyek? Kend be magad Mézzel. Ha szószerint vesszük. De Légy vidámabb.Ha a környezeted vidám akkor nem leszel savanyú, avagy keserű. Az "édessé" válás egyik titka a nevetés. wink Ha bekenem magam mézzel, nem édes leszek, hanem ragacsos....és felfalnak a medvék rofl rofl rofl Ragaszkodó nem ragacsos. És a többit meg fogadod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 4:21 pm
majd lenne még egy gondom...de azt inkább pm be írnám meg ha lehetséges doktorúr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 4:25 pm
ezt elrontottam...talán most jó :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 10:59 pm
Medvelaszlo stranger12 Medvelaszlo stranger12 Rájöttem, hogy már nemvagyok édes....és emiatt rémálmaim vannak... mit tegyek? Kend be magad Mézzel. Ha szószerint vesszük. De Légy vidámabb.Ha a környezeted vidám akkor nem leszel savanyú, avagy keserű. Az "édessé" válás egyik titka a nevetés. wink Ha bekenem magam mézzel, nem édes leszek, hanem ragacsos....és felfalnak a medvék rofl rofl rofl Ragaszkodó nem ragacsos. És a többit meg fogadod? Hát persze.... ezért ragaszkodom hozzátok...köztetek nem lehet nem vidámnak lenni..... rofl *vihogva kiszökdell napsugár irodájába és marékszámra szórja goldjait dr. Medve jó tanácsáért*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 4:10 am
Ahh egy újjabb elégedett pánciens. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 5:59 am
de én semmit sem csináltam... tiszta titkárnő feelingem van inkább xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 6:55 am
napsugar de én semmit sem csináltam... tiszta titkárnő feelingem van inkább xd Te legalább kapsz is valamit.... Amúgy csak szólok mindenkinek, hogy az aszisztens azt jelenti hogy Napsugár ugyan úgy segít.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 6:57 am
Medvelaszlo napsugar de én semmit sem csináltam... tiszta titkárnő feelingem van inkább xd Te legalább kapsz is valamit.... Amúgy csak szólok mindenkinek, hogy az aszisztens azt jelenti hogy Napsugár ugyan úgy segít. te, én ezt önszidásnak szántam xd am mit kapok?? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 7:29 am
napsugar Medvelaszlo napsugar de én semmit sem csináltam... tiszta titkárnő feelingem van inkább xd Te legalább kapsz is valamit.... Amúgy csak szólok mindenkinek, hogy az aszisztens azt jelenti hogy Napsugár ugyan úgy segít. te, én ezt önszidásnak szántam xd am mit kapok?? 4laugh Amivel tartozok neked 4 kívánság ahogy ígértem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 7:30 am
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar de én semmit sem csináltam... tiszta titkárnő feelingem van inkább xd Te legalább kapsz is valamit.... Amúgy csak szólok mindenkinek, hogy az aszisztens azt jelenti hogy Napsugár ugyan úgy segít. te, én ezt önszidásnak szántam xd am mit kapok?? 4laugh Amivel tartozok neked 4 kívánság ahogy ígértem. jaaaaah tényleg twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 7:34 am
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar de én semmit sem csináltam... tiszta titkárnő feelingem van inkább xd Te legalább kapsz is valamit.... Amúgy csak szólok mindenkinek, hogy az aszisztens azt jelenti hogy Napsugár ugyan úgy segít. te, én ezt önszidásnak szántam xd am mit kapok?? 4laugh Amivel tartozok neked 4 kívánság ahogy ígértem. jaaaaah tényleg twisted Ajjaj... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 7:39 am
4laugh nyem kell félni nem harapok (nagyot twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|