|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 6:07 am
ILikeGreenChickenLegs
ale chyba go0 nie ma w piątce.
Wiesz co w czworce byl ale w piatce nie wiem. W czworce byl taki piekny motyw,ze jak wiedzialo sie co trzeba przycisnac to wyskakiwal ci jako dodatkowa postac zamiast kobitki. Moze w piatce tez, ale glowy nie dam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 6:34 am
A ja bym chciała sobie kupić grę w stylu Syberii.
Tylko nie wiem jaką.
Myślałam nad - Tajne Akta : Tunguska.
Grał ktoś, albo zna jakąś inną grę w stylu Syberii ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 7:52 am
P a t e l n i a A ja bym chciała sobie kupić grę w stylu Syberii. Tylko nie wiem jaką. Myślałam nad - Tajne Akta : Tunguska. Grał ktoś, albo zna jakąś inną grę w stylu Syberii ? not my style
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 8:02 am
Jak można nie lubić Syberii? gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 8:20 am
P a t e l n i a Jak można nie lubić Syberii? gonk .
nie dorósł do tego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 8:39 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Jak można nie lubić Syberii? gonk .
nie dorósł do tego xd
nie lubie takiego typu gier. nic do samej Syberii nie mam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 11:08 am
Mam 2 gry które w tym momencie kocham, ubóstwiam każdą chwilę z nimi spędzoną.
Disciples 2 heart Guild Wars heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 11:25 am
a GW też piękna gra. przeżyłem w niej dobre 1,5 roku biggrin ech moja ukochana gildia jeszcze istnieje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 11:52 am
oj to będzie bardzo długa lista XD
o moim kompie to już chyba każdy slyszał...że szczyt możliwości to Tomb Raider 4 i Quake 3 (ale się tnie XP)
ale sporo grałam u kogoś, także na PS/PS2
z granych:
uwielbiam: - Septerra Core ( heart heart heart ...ale kto to zna :/ ) - Final Fantasy (najbardziej 6) - Planescape: Torment (ta gra WYMIATA) - Tomb Raider (najbardziej 3, 4, 5) - Half-Life - The Longest Journey - Breath of Fire 1, 2 - Chrono Trigger
lubię: - Majesty - HoMM 3 - Fallout - Quake 2 - Devil May Cry 3 - ICO, Shadow of Colossus - Breath of Fire 4 - Chrono Cross - Star Wars: Rogue Squadron - Atlantis - Myst - Metal Gear Solid (wszystkie) - Soul Calibur (głównie 3) - Syberia - Tekken - Aliens vs Predator (stare, 1 i 2) - Silent Hill - Resident Evil - Rule of Rose
CHCĘ: - Assassin's Creed - Bioshock - Wiedźmin - Quake 4 - Gears of War - STALKER - Half-Life 2 - Dreamfall - Fallout 3 - nowy Tomb Raider - jakiegokolwiek KoTORa (Knights of Old Republic) albo coś innego z Jedi biggrin - Guild Wars - FEAR - Pronce of Persia: Two Thrones - Final Fantasy 13 ^^ - MGS5 ^^
a i to wszystko pewnie tylko połowa z tego co pamiętam w tej chwili xd xd xd
ogólnie FPSy z DOBRĄ fabułą i klasyki RPG ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 12:00 pm
Fallout dla mnie jest zajebisty xd przeszedłem dwie części. W dalsze nie przyszło mi jeszcze zagrać. Przypomniałaś mi Silvery o Planescape'ie!! Miałem w to zagrać, ale wypadło mi z głowy mrgreen Podobno zakręcona fabuła. HoMM 3... heh.. te wspomnienia. Grał może ktoś w dwójkę? Majesty też mi się podoba. A teraz sobie specjalnie dla Wiedźmina upgrade'uje kompa. Muszę sobie zwiększyć RAM i będzie dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:10 pm
Assassin's Creed ... To będzie dopiero gra...Y__Y a ja sobie w nią nie pogram Y______________________Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 2:34 pm
@ alchemiczka wink
tak sie sklada ze znam septera core razz mam ja z cda albo clicka teraz nie wiem :/
A chrono trigger to juz wogole klasyk ^^ przeszedlem ze 3 razy i za kazdym razem wszystkie poboczne questy.
A sword of mana znasz? ;> a tales of phantasia? ;>
Aaaaa i jeszcze byla taka gra, co koles otworzyl puszke pandory i wszyscy w jego wiosce zamarzli, i musial chodzic od wiezy do wiezy by sie odmrozili i przy okazji kazda wieza wskszeszala kontynent na powierzchni ( bo zapomnialem dodac ze oni zyli w swiecie pod powierzchnia), jak juz naprawil to co zrobil to starzec z wioski wyslal go na powierzchnie zeby wskrzesil ja kompletnie. I tak najpierw rosliny, potem zwierzeta, ptaki i wkoncu czlowieka. A potem opiekowal sie rozwojem naszej cywilizacji. A od czapteru resurection of a hero, zaliczylem taka zwieche ... taki zwrot akcji, naprawde wspaniala gra!!!
@ ludzie ktorzy nie wiedza kto walczyl capoeira w tekkenie:
opcje sa takie: -orginalnie to byl Eddy Gordo, -byl tez tiger ( taaaak ten szalony disco koles z afrem xD) - no i jest christie montero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 8:10 am
Dialog z "Wiedźmina": -Co tam słychać? -Stare kurwy nie chcą zdychać...
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 5:58 am
Silvery the Alchemist - jakiegokolwiek KoTORa (Knights of Old Republic) albo coś innego z Jedi biggrin
mam dwójkę. pocztą mogę wysłać. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 12:26 pm
ILikeGreenChickenLegs Silvery the Alchemist - jakiegokolwiek KoTORa (Knights of Old Republic) albo coś innego z Jedi biggrin
mam dwójkę. pocztą mogę wysłać. xd
Ja tylko trawie jedi knighta ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |