|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:48 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus z mjego punktu widzenia wszystko ma swoj desen ninja a deseń czy ma ddeseń?
wilkus desen jest deseniem z defonicji, wiec ma desen nim jednoczesnie bedac. xp Kurczaku, humanistę może byś takimi pytaniami zagiął, ale żeby próbować tak z chemikiem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 10:32 am
ehehe, czuje sie doceniona redface xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 12:44 pm
wilkus ehehe, czuje sie doceniona redface xp Tylko nie spoczywaj na laurach. Pamiętaj, co "w twoim wieku wieku jest najważniejsze" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 12:06 am
baby-kid pani psychol ILikeGreenChickenLegs wilkus popieram Ichabota. ...chyba rano nie jestem w stanie stwierdzic, jaka pasta myje [ale wiem, ze do zebow xd ] ogolnie aquafresh albo inne cos w ten desen pasta ma swój deseń? mówimy o tubce czy masie w niej zawartej?
jak już o paście mowa, to ja mogę napisać, że jak miałam sześć lat zjadłam całą tubkę. sama, taka wiśniowa była, czy coś.
dziękuję, end of transmission.czytałam kiedyś w gazecie, ze w jednej paście do zębów jest tyle fluoru że dziecko po zjedzeniu całej tubki może umrzeć żartujesz!!??!??!!???? eek jezusie kochany, na szczęście mnie tylko brzuch okropnie po nim bolał i nie mogłam zjeść serka danio. tak tak, pamiętam. jeszcze mama mi mówiła: "a, widzisz? mówiłam ci żebyś nie jadła tej pasty!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 1:54 am
ichabot wilkus ehehe, czuje sie doceniona redface xp Tylko nie spoczywaj na laurach. Pamiętaj, co "w twoim wieku wieku jest najważniejsze" blaugh z tym akurat nie bedzie problemow 3nodding akurat nauka chemii to czysta przyjemnosc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 5:05 am
wilkus ichabot wilkus ehehe, czuje sie doceniona redface xp Tylko nie spoczywaj na laurach. Pamiętaj, co "w twoim wieku wieku jest najważniejsze" blaugh z tym akurat nie bedzie problemow 3nodding akurat nauka chemii to czysta przyjemnosc 3nodding Mi czasami już nie chcę się uczyć chemii, albo po prostu nie mam czasu, ze względu na jakieś inne przedmioty. Z drugiej strony żadnego przedmiotu (oprócz biologii xd ) dorównującego ciekawością chemii nie znam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 12:29 am
ja na szczesci nie mam juz z biologia nic wspolnego. przedmiot bylby ogolnie duzo bardziej ciekawy, gdby nie trzeba bylo sie naumiewac tylu chorych nazw o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 4:48 am
wilkus ja na szczesci nie mam juz z biologia nic wspolnego. przedmiot bylby ogolnie duzo bardziej ciekawy, gdby nie trzeba bylo sie naumiewac tylu chorych nazw o.O Ja chyba z biologią zwiąże swoją przyszłość. Fakt niektóre nazwy są porypane, ale za to fajnie jest wiedzieć co w trawie piszczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 5:39 am
wilkus desen jest deseniem z defonicji, wiec ma desen nim jednoczesnie bedac. xp czyli deseń pasty do zębów jest deseniem desenia pasty do zębów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 5:44 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus desen jest deseniem z defonicji, wiec ma desen nim jednoczesnie bedac. xp czyli deseń pasty do zębów jest deseniem desenia pasty do zębów?
Tak cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 7:27 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs wilkus desen jest deseniem z defonicji, wiec ma desen nim jednoczesnie bedac. xp czyli deseń pasty do zębów jest deseniem desenia pasty do zębów?
Tak cool czyli deseniem desenia desenia desenia desenia desenia pasty do zębów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 10:31 am
a nie? mad D ogolnie mam pokretne wizje swiata ale akurat ta wydaje sie byc logiczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 7:58 am
a ja k poketną? coś mi się stało z backspace.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 8:00 am
ILikeGreenChickenLegs a ja k poketną? coś mi się stało z backspace.
que quoi? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 8:04 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs a ja k poketną? coś mi się stało z backspace.
que quoi? sweatdrop
klawiatura jest mądrzejsza ode mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |