|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 8:30 am
Daedhel z szacunkiem dla wszystkich, którzy poczynili tutaj wyznania, to jeden z dziwniejszych topiców, jakie miałam okazję zaszczycić. sweatdrop dzięki, miło to słyszeć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 10:19 am
pani psychol Daedhel pani psychol ooooj biduuuulka
jak mój brat słucha led zeppelin albo ac/dc to automatycznie rozkazuję mu to wyciszyć...
sweatdrop masz wspaniałego brata! Naucz się go doceniać! 3nodding doceniam go, ale nie w aspekcie muzycznym sweatdrop
ale lepiej, że słucha tego, a nie techno czy innego świństwa -,-przecież od razu rzuca się w oczy, że ma fenomenalny smak pod tym względem! mrgreen a jakiej Ty muzyki słuchasz, skoro nie rocka i nie techno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 10:20 am
Mroovecka Daedhel z szacunkiem dla wszystkich, którzy poczynili tutaj wyznania, to jeden z dziwniejszych topiców, jakie miałam okazję zaszczycić. sweatdrop dzięki, miło to słyszeć xp nie ma sprawy, na mnie zawsze można liczyć. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 11:47 am
Daedhel pani psychol Daedhel pani psychol ooooj biduuuulka
jak mój brat słucha led zeppelin albo ac/dc to automatycznie rozkazuję mu to wyciszyć...
sweatdrop masz wspaniałego brata! Naucz się go doceniać! 3nodding doceniam go, ale nie w aspekcie muzycznym sweatdrop
ale lepiej, że słucha tego, a nie techno czy innego świństwa -,-przecież od razu rzuca się w oczy, że ma fenomenalny smak pod tym względem! mrgreen a jakiej Ty muzyki słuchasz, skoro nie rocka i nie techno? tzn. jak już rock to indie rock albo alternative/garage mam dziwny gust muzyczny. jeszcze electro, electro clash trudno sprecyzować ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 2:37 pm
wilkus ehehe, za pozno! nie ma xd crying crying gonk gonk nie kochasz mnie juz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 4:20 am
pani psychol Daedhel pani psychol Daedhel pani psychol ooooj biduuuulka
ale lepiej, że słucha tego, a nie techno czy innego świństwa -,-przecież od razu rzuca się w oczy, że ma fenomenalny smak pod tym względem! mrgreen a jakiej Ty muzyki słuchasz, skoro nie rocka i nie techno? tzn. jak już rock to indie rock albo alternative/garage mam dziwny gust muzyczny. jeszcze electro, electro clash trudno sprecyzować ;dłosz, zarzuciłaś nazwami, które ledwo kumam! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 4:35 am
Daedhel pani psychol Daedhel pani psychol Daedhel pani psychol ooooj biduuuulka
ale lepiej, że słucha tego, a nie techno czy innego świństwa -,-przecież od razu rzuca się w oczy, że ma fenomenalny smak pod tym względem! mrgreen a jakiej Ty muzyki słuchasz, skoro nie rocka i nie techno? tzn. jak już rock to indie rock albo alternative/garage mam dziwny gust muzyczny. jeszcze electro, electro clash trudno sprecyzować ;dłosz, zarzuciłaś nazwami, które ledwo kumam! xp tak. i jej kolecy mówią że to techno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 4:40 am
ILikeGreenChickenLegs tak. i jej kolecy mówią że to techno. nie znam brzmienia tych gatunków, więc trudno by mi było ocenić, czy są podobne do techno, czy nie. Indie rock chyba słyszałam, jest bardzo zbliżony do popu, ale o pozostałych nic nie wiem. Bo alternative to bardzo szeroki gatunek, do którego zalicza się wszystko, co jest niepodobne do czegokolwiek w muzyce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 6:26 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs tak. i jej kolecy mówią że to techno. nie znam brzmienia tych gatunków, więc trudno by mi było ocenić, czy są podobne do techno, czy nie. Indie rock chyba słyszałam, jest bardzo zbliżony do popu, ale o pozostałych nic nie wiem. Bo alternative to bardzo szeroki gatunek, do którego zalicza się wszystko, co jest niepodobne do czegokolwiek w muzyce. ja też nie znam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 7:38 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs tak. i jej kolecy mówią że to techno. nie znam brzmienia tych gatunków, więc trudno by mi było ocenić, czy są podobne do techno, czy nie. Indie rock chyba słyszałam, jest bardzo zbliżony do popu, ale o pozostałych nic nie wiem. Bo alternative to bardzo szeroki gatunek, do którego zalicza się wszystko, co jest niepodobne do czegokolwiek w muzyce. i jak ktoś tak mówi to zwykle wykrzykuję: JAKIE TECHNO???!?!?!???? jakie TECHONO!?!!???? scream to żadne techno nie jest ;d
poza tym indie jest baaaardzo szerokim określeniem. praktycznie rzecz biorąc to ono nic nie znaczy. wystarczy, że porównacie sobie dwa dowolne zespoły grające indie... a nie znajdziecie żadnego podobieństwa mrgreen takie śmieszne to jest, temat rzeka. długo by o tym można rozmawiać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 7:45 am
Owiec wilkus ehehe, za pozno! nie ma xd crying crying gonk gonk nie kochasz mnie juz o.O nie, po prostu na tyle czesto choruje, ze ni ma xd ale kawalek dla Ciebie sie zawsze znajdzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 8:33 am
pani psychol Daedhel ILikeGreenChickenLegs tak. i jej kolecy mówią że to techno. nie znam brzmienia tych gatunków, więc trudno by mi było ocenić, czy są podobne do techno, czy nie. Indie rock chyba słyszałam, jest bardzo zbliżony do popu, ale o pozostałych nic nie wiem. Bo alternative to bardzo szeroki gatunek, do którego zalicza się wszystko, co jest niepodobne do czegokolwiek w muzyce. i jak ktoś tak mówi to zwykle wykrzykuję: JAKIE TECHNO???!?!?!???? jakie TECHONO!?!!???? scream to żadne techno nie jest ;d
poza tym indie jest baaaardzo szerokim określeniem. praktycznie rzecz biorąc to ono nic nie znaczy. wystarczy, że porównacie sobie dwa dowolne zespoły grające indie... a nie znajdziecie żadnego podobieństwa mrgreen takie śmieszne to jest, temat rzeka. długo by o tym można rozmawiać.
M.I.A. Jeee!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 8:44 am
mhmmmm, cziKEN m.i.a to jest dziwny typ muzyczny, jak dla mnie nieokreślony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 8:58 am
pani psychol mhmmmm, cziKEN m.i.a to jest dziwny typ muzyczny, jak dla mnie nieokreślony xp
Dancehall. Nie takie trudne. z interii: Raperka M.I.A. z albumem "Kala" wygrała w plebiscycie magazynu "Rolling Stone" na najlepszą płytę 2007 roku.
"Kala" - drugi album w dorobku wokalistki pochodzącej z egzotycznej Sri Lanki - w pokonanym polu zostawił "Magic" Bruce'a Springsteena i "American Gangster" rapera Jay'a-Z.
Mathangi Arulpragasam, bo tak naprawdę nazywa się M.I.A., tworzy egzotyczną mieszankę electro, hip hopu i dancehallu. Już jej debiut "Arular" mocno namieszał w zestawieniach podsumowujących 2005 rok. M.I.A. zdobyła wówczas nominację do prestiżowej Mercury Music Prize.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 9:04 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol mhmmmm, cziKEN m.i.a to jest dziwny typ muzyczny, jak dla mnie nieokreślony xp
Dancehall. Nie takie trudne. z interii: Raperka M.I.A. z albumem "Kala" wygrała w plebiscycie magazynu "Rolling Stone" na najlepszą płytę 2007 roku.
"Kala" - drugi album w dorobku wokalistki pochodzącej z egzotycznej Sri Lanki - w pokonanym polu zostawił "Magic" Bruce'a Springsteena i "American Gangster" rapera Jay'a-Z.
Mathangi Arulpragasam, bo tak naprawdę nazywa się M.I.A., tworzy egzotyczną mieszankę electro, hip hopu i dancehallu. Już jej debiut "Arular" mocno namieszał w zestawieniach podsumowujących 2005 rok. M.I.A. zdobyła wówczas nominację do prestiżowej Mercury Music Prize. ja tam czuję nutkę takiego rapu jakby tak też zalatuje trochę bakcylem electronicznym ale tak, dancehall pasuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|