|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:10 am
tak jakbym nie mogła sobie w domu wody zagotować. to już wolałabym napić się mojej ulubionej herbatki z miodem. mniam! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:38 pm
EEE..piłem takie rodzaje Coca~Coli : Coca~Cola Coca~Cola Light Coca~Cola Cherry Coca~Cola ZERO Coca~Cola Vanilla Coca~Cola Orange
Heh na razie tylko tyle..ale spokoo Szwagier jedzie znowu do Szkopów razz to pewnie znowu mi coś nowego przywiezie muhaha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:02 am
NEOZPL EEE..piłem takie rodzaje Coca~Coli : Coca~Cola Coca~Cola Light Coca~Cola Cherry Coca~Cola ZERO Coca~Cola Vanilla Coca~Cola Orange Heh na razie tylko tyle..ale spokoo Szwagier jedzie znowu do Szkopów razz to pewnie znowu mi coś nowego przywiezie muhaha biggrin a ja fanty: mango grejpfrut shokata marakuja winogrono pomarańcza cytryna malina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 2:16 am
NEOZPL EEE..piłem takie rodzaje Coca~Coli : Coca~Cola Coca~Cola Light Coca~Cola Cherry Coca~Cola ZERO Coca~Cola Vanilla Coca~Cola Orange Heh na razie tylko tyle..ale spokoo Szwagier jedzie znowu do Szkopów razz to pewnie znowu mi coś nowego przywiezie muhaha biggrin ja nie piłam tej zero
i czemu piszesz Coca~Cola? przecież ta falka to takie ozdobne połączenie liter dramallama
w polsce też nie ma tych takich fajnych buteleczek... aaa, nie! były, chyba. ale drogie. ta sama Coca Cola tylko w innej butelce i dwa razy droższa. noms.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 6:06 pm
Zauważ ,że na logo Coca~Coli jest taka maluśka kreseczka razz i to jest słowo łączone ^^ a w ogóle ładnie wygląda taki napis razz
W Polsce..BA w Biedronce i tylko tam o dziwo są Coca~Cole w butelkach 1,5 bardzo fajne z reszta buteleczki XD i nie droga taka normalna cena ^^
Fanty grejpfrut i Shokota RULLZZZZZZ razz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 1:15 am
NEOZPL Zauważ ,że na logo Coca~Coli jest taka maluśka kreseczka razz i to jest słowo łączone ^^ a w ogóle ładnie wygląda taki napis razz W Polsce..BA w Biedronce i tylko tam o dziwo są Coca~Cole w butelkach 1,5 bardzo fajne z reszta buteleczki XD i nie droga taka normalna cena ^^ Fanty grejpfrut i Shokota RULLZZZZZZ razz rofl malinka pachniała troche jak cherry coke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 5:14 am
ILikeGreenChickenLegs NEOZPL Zauważ ,że na logo Coca~Coli jest taka maluśka kreseczka razz i to jest słowo łączone ^^ a w ogóle ładnie wygląda taki napis razz W Polsce..BA w Biedronce i tylko tam o dziwo są Coca~Cole w butelkach 1,5 bardzo fajne z reszta buteleczki XD i nie droga taka normalna cena ^^ Fanty grejpfrut i Shokota RULLZZZZZZ razz rofl malinka pachniała troche jak cherry coke.A są jeszcze do kupienia? chyba nie..bo to była chyba taka promocja wakacyjna?? Y__Y..albo w ogóle jej nie było w Polsce? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 5:48 am
NEOZPL ILikeGreenChickenLegs NEOZPL Zauważ ,że na logo Coca~Coli jest taka maluśka kreseczka razz i to jest słowo łączone ^^ a w ogóle ładnie wygląda taki napis razz W Polsce..BA w Biedronce i tylko tam o dziwo są Coca~Cole w butelkach 1,5 bardzo fajne z reszta buteleczki XD i nie droga taka normalna cena ^^ Fanty grejpfrut i Shokota RULLZZZZZZ razz rofl malinka pachniała troche jak cherry coke.A są jeszcze do kupienia? chyba nie..bo to była chyba taka promocja wakacyjna?? Y__Y..albo w ogóle jej nie było w Polsce? XDD nie, na węgrzech. była też o smaku mango *kocha fantę o smaku mango* nawet jak była reklama fanta world to ta ostatnia dziewzyna ją trzymała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 5:53 am
NEOZPL Zauważ ,że na logo Coca~Coli jest taka maluśka kreseczka razz i to jest słowo łączone ^^ a w ogóle ładnie wygląda taki napis razz W Polsce..BA w Biedronce i tylko tam o dziwo są Coca~Cole w butelkach 1,5 bardzo fajne z reszta buteleczki XD i nie droga taka normalna cena ^^ Fanty grejpfrut i Shokota RULLZZZZZZ razz rofl u mnie w stonce nie było ani ni ma domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 6:24 am
wicked que.en NEOZPL Zauważ ,że na logo Coca~Coli jest taka maluśka kreseczka razz i to jest słowo łączone ^^ a w ogóle ładnie wygląda taki napis razz W Polsce..BA w Biedronce i tylko tam o dziwo są Coca~Cole w butelkach 1,5 bardzo fajne z reszta buteleczki XD i nie droga taka normalna cena ^^ Fanty grejpfrut i Shokota RULLZZZZZZ razz rofl u mnie w stonce nie było ani ni ma domokun haha a umnie w rogaczu są 5 litrowe baniaki i 10 ale trzeba podejść do takiego pana za sklepm i powiedzieć "masz towar?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 6:28 am
Bo Warszawskie Biedronki lubią Coca~Cole xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 6:51 am
NEOZPL Bo Warszawskie Biedronki lubią Coca~Cole xDDDD a wareckie polo cocte... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 8:21 am
wicked que.en NEOZPL Bo Warszawskie Biedronki lubią Coca~Cole xDDDD a wareckie polo cocte... ninja a nie przypadkiem piwo beer? albo papierosy Męskie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 8:45 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en NEOZPL Bo Warszawskie Biedronki lubią Coca~Cole xDDDD a wareckie polo cocte... ninja a nie przypadkiem piwo beer? albo papierosy Męskie? nie znam takowych.
a jak już o piwie mowa: mieszkam w warce.
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 1:59 pm
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en NEOZPL Bo Warszawskie Biedronki lubią Coca~Cole xDDDD a wareckie polo cocte... ninja a nie przypadkiem piwo beer? albo papierosy Męskie? nie znam takowych.
a jak już o piwie mowa: mieszkam w warce.
xd XDDD Nie za ciasno Ci tam ?? xDD chociaż powiedz czy puszka czy butelka? XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|