|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 8:33 am
Baranina ichabot Baranina wyglupy mozna robic sobie ze wszystkiego 3nodding zycie jest takie szare i nudne, po co go sobie jeszcze zasmucac ubolewaniem nad chorobami czy smiercia, lepiej poprostu robic sobie z tego jaja. Nudzi ci sie? Pograj w Warcrafta TFT. Ja przez niego nie moge znalezc wolnego czasu mrgreen Pomimo wszystko powinnaś już odpuścić z tą akcją. Jak nie chcesz z nią za często gadać, to po prostu podziel się z nią obowiązkami i omijaj ją szerokim łukiem. Słucha głośno muzyki i nie chce ściszyć? Sama ściszaj, do skutku, aż przestanie jej się chcieć podgłaśniać. To jest chyba lepsza metoda. whee musialabym jej ukamienowac laptopa rolleyes Kamieniuj! na niego, na niego!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:02 pm
Baranina czemu mam sie martwic tym co moze sie stac?? Sory kaju, naprawde nie mam zamiaru sie wyprowadzac, czemu ja mam to robic skoro zwyczajnie moge ją przegonic whee nie martwic, a s jaj nie robic. sa rzeczy, ktorych robic po prostu nie wypada. [i nie, rebele pt a mi jest fajnie mnie nie bawia] hmmm, moze dlatego, ze jakies zasady moralne jednak by sie przydaly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:24 pm
wilkus Baranina czemu mam sie martwic tym co moze sie stac?? Sory kaju, naprawde nie mam zamiaru sie wyprowadzac, czemu ja mam to robic skoro zwyczajnie moge ją przegonic whee nie martwic, a s jaj nie robic. sa rzeczy, ktorych robic po prostu nie wypada. [i nie, rebele pt a mi jest fajnie mnie nie bawia] hmmm, moze dlatego, ze jakies zasady moralne jednak by sie przydaly? na cale szczescie kazdy posiada inne zasady moralne. mi zasady moralne w zyciu jeszcze nigdy nie pomogly, a wrecz przeciwnie. wiec wiekszosci sie wyzbylam cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:36 pm
Baranina na cale szczescie kazdy posiada inne zasady moralne. mi zasady moralne w zyciu jeszcze nigdy nie pomogly, a wrecz przeciwnie. wiec wiekszosci sie wyzbylam cool taaa... tylko nie wiem, czy masz sie z czego cieszyc. czlowiek bez zasad moralnych... nie wydaje mi sie. nie wygladasz mi na scierwo, a chyba dosc dlugo sie znamy, zebym mogla to stwirdzic xd wole zalatwic wszystko honoowo bez przekretow. czas pokaze, ktora na tym lepiej wyjdzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:39 pm
Posiadanie zasad moralnych i dochowywanie im wiernosci niestety (a moze stety) nie ulatwia zycia. Trzeba sie troche wysilic, a satysfakcja jest dopiero na szarym koncu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:41 pm
tym się własnie różnimy od szwierząt, że posiadamy zasady moralne - a nie robimy wszystko instynktownie.
powiedz, jak czemu wybrałaśKasmizara? bo go kochasz? czy dlatego, że jest najlepszym potencjalnym samcem, który zapewni dobre geny Twoim dzieciom? a może dlatego, że akurat był w pobliżu, gdy ty miałaś cieczkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:42 pm
wilkus Baranina na cale szczescie kazdy posiada inne zasady moralne. mi zasady moralne w zyciu jeszcze nigdy nie pomogly, a wrecz przeciwnie. wiec wiekszosci sie wyzbylam cool taaa... tylko nie wiem, czy masz sie z czego cieszyc. czlowiek bez zasad moralnych... nie wydaje mi sie. nie wygladasz mi na scierwo, a chyba dosc dlugo sie znamy, zebym mogla to stwirdzic xd wole zalatwic wszystko honoowo bez przekretow. czas pokaze, ktora na tym lepiej wyjdzie 3nodding narazie ja nie moge nazekac whee mam porownanie: 1) zalatwialam wszystko na drodze morlnej i sprawiedliwosci nic z tego nie mialm 2) teraz jestem zla nie dobra i ble i calkiem spoko mi sie zyje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:47 pm
Baranina wilkus Baranina na cale szczescie kazdy posiada inne zasady moralne. mi zasady moralne w zyciu jeszcze nigdy nie pomogly, a wrecz przeciwnie. wiec wiekszosci sie wyzbylam cool taaa... tylko nie wiem, czy masz sie z czego cieszyc. czlowiek bez zasad moralnych... nie wydaje mi sie. nie wygladasz mi na scierwo, a chyba dosc dlugo sie znamy, zebym mogla to stwirdzic xd wole zalatwic wszystko honoowo bez przekretow. czas pokaze, ktora na tym lepiej wyjdzie 3nodding narazie ja nie moge nazekac whee mam porownanie: 1) zalatwialam wszystko na drodze morlnej i sprawiedliwosci nic z tego nie mialm 2) teraz jestem zla nie dobra i ble i calkiem spoko mi sie zyje Bóg Cię ukarze, zobaczysz, będziesz się smażyła w piekle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:55 pm
Jukatan tym się własnie różnimy od szwierząt, że posiadamy zasady moralne - a nie robimy wszystko instynktownie. powiedz, jak czemu wybrałaśKasmizara? bo go kochasz? czy dlatego, że jest najlepszym potencjalnym samcem, który zapewni dobre geny Twoim dzieciom? a może dlatego, że akurat był w pobliżu, gdy ty miałaś cieczkę? Wg naukowców wszystkiego po trochu, ale i tak głownie chodzi o podświadome pragnienie tego, co wymieniłas jako drugie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:49 am
Baranina narazie ja nie moge nazekac whee mam porownanie: 1) zalatwialam wszystko na drodze morlnej i sprawiedliwosci nic z tego nie mialm 2) teraz jestem zla nie dobra i ble i calkiem spoko mi sie zyje a nie uwazasz, ze przez takie zalatwianie wlasnie ludzim prawym jest ciezko i jest ich malo? jezeli wszyscy zaczna tak robic, to i tak nic z tego nie bedzie. swoja droga... w takim razie mi powiedz, czemu ja bez takich akcji nie mam problemow jako takich?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 2:08 am
Yajo Jukatan tym się własnie różnimy od szwierząt, że posiadamy zasady moralne - a nie robimy wszystko instynktownie. powiedz, jak czemu wybrałaśKasmizara? bo go kochasz? czy dlatego, że jest najlepszym potencjalnym samcem, który zapewni dobre geny Twoim dzieciom? a może dlatego, że akurat był w pobliżu, gdy ty miałaś cieczkę? Wg naukowców wszystkiego po trochu, ale i tak głownie chodzi o podświadome pragnienie tego, co wymieniłas jako drugie. niestety masz rację ;c ale Kasmizar jest chudy i w zasadzie niski - a samiec rozrodowy wielki być powinien, aby i młode były wielkie. Tak samo jak kobieta najbardziej ponętna to ta, która ma dużą różnicą objętości pomiędzy taliąa biodrami - łatwiej jej będzie rodzić mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 2:37 am
Jukatan Baranina wilkus Baranina na cale szczescie kazdy posiada inne zasady moralne. mi zasady moralne w zyciu jeszcze nigdy nie pomogly, a wrecz przeciwnie. wiec wiekszosci sie wyzbylam cool taaa... tylko nie wiem, czy masz sie z czego cieszyc. czlowiek bez zasad moralnych... nie wydaje mi sie. nie wygladasz mi na scierwo, a chyba dosc dlugo sie znamy, zebym mogla to stwirdzic xd wole zalatwic wszystko honoowo bez przekretow. czas pokaze, ktora na tym lepiej wyjdzie 3nodding narazie ja nie moge nazekac whee mam porownanie: 1) zalatwialam wszystko na drodze morlnej i sprawiedliwosci nic z tego nie mialm 2) teraz jestem zla nie dobra i ble i calkiem spoko mi sie zyje Bóg Cię ukarze, zobaczysz, będziesz się smażyła w piekle. AWE SZATAN 123!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 4:22 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan Bóg Cię ukarze, zobaczysz, będziesz się smażyła w piekle. AWE SZATAN 123! ciekawa argumentacja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 4:33 am
wilkus ILikeGreenChickenLegs Jukatan Bóg Cię ukarze, zobaczysz, będziesz się smażyła w piekle. AWE SZATAN 123! ciekawa argumentacja xd wszystkich spotka kara po śmierci, zobaczycie P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 4:39 am
Jukatan wilkus ILikeGreenChickenLegs Jukatan Bóg Cię ukarze, zobaczysz, będziesz się smażyła w piekle. AWE SZATAN 123! ciekawa argumentacja xd wszystkich spotka kara po śmierci, zobaczycie P: trzeba umrzec szybko, coby kara mniejsza byla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|