Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
pomozcie wybrac odpowiedni nekrolog- miejsce zmiany tematow Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ktoren wybrac??
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  dawaj oblep caly akademik roznymi :)
View Results

dziki_wieprz

PostPosted: Sat Nov 10, 2007 8:33 am

Baranina
ichabot
Baranina
wyglupy mozna robic sobie ze wszystkiego 3nodding zycie jest takie szare i nudne, po co go sobie jeszcze zasmucac ubolewaniem nad chorobami czy smiercia, lepiej poprostu robic sobie z tego jaja.

Nudzi ci sie? Pograj w Warcrafta TFT. Ja przez niego nie moge znalezc wolnego czasu mrgreen
Pomimo wszystko powinnaś już odpuścić z tą akcją. Jak nie chcesz z nią za często gadać, to po prostu podziel się z nią obowiązkami i omijaj ją szerokim łukiem. Słucha głośno muzyki i nie chce ściszyć? Sama ściszaj, do skutku, aż przestanie jej się chcieć podgłaśniać. To jest chyba lepsza metoda. whee
musialabym jej ukamienowac laptopa rolleyes

Kamieniuj!
na niego, na niego!
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 12:02 pm

Baranina
czemu mam sie martwic tym co moze sie stac??
Sory kaju, naprawde nie mam zamiaru sie wyprowadzac, czemu ja mam to robic skoro zwyczajnie moge ją przegonic whee
nie martwic, a s jaj nie robic. sa rzeczy, ktorych robic po prostu nie wypada. [i nie, rebele pt a mi jest fajnie mnie nie bawia]
hmmm, moze dlatego, ze jakies zasady moralne jednak by sie przydaly?

wilkus
Crew

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 12:24 pm

wilkus
Baranina
czemu mam sie martwic tym co moze sie stac??
Sory kaju, naprawde nie mam zamiaru sie wyprowadzac, czemu ja mam to robic skoro zwyczajnie moge ją przegonic whee
nie martwic, a s jaj nie robic. sa rzeczy, ktorych robic po prostu nie wypada. [i nie, rebele pt a mi jest fajnie mnie nie bawia]
hmmm, moze dlatego, ze jakies zasady moralne jednak by sie przydaly?
na cale szczescie kazdy posiada inne zasady moralne.
mi zasady moralne w zyciu jeszcze nigdy nie pomogly, a wrecz przeciwnie. wiec wiekszosci sie wyzbylam cool
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 12:36 pm

Baranina
mi zasady moralne w zyciu jeszcze nigdy nie pomogly, a wrecz przeciwnie. wiec wiekszosci sie wyzbylam cool
taaa... tylko nie wiem, czy masz sie z czego cieszyc. czlowiek bez zasad moralnych... nie wydaje mi sie. nie wygladasz mi na scierwo, a chyba dosc dlugo sie znamy, zebym mogla to stwirdzic xd wole zalatwic wszystko honoowo bez przekretow. czas pokaze, ktora na tym lepiej wyjdzie 3nodding

wilkus
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 12:39 pm

Posiadanie zasad moralnych i dochowywanie im wiernosci niestety (a moze stety) nie ulatwia zycia. Trzeba sie troche wysilic, a satysfakcja jest dopiero na szarym koncu.
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 12:41 pm

tym się własnie różnimy od szwierząt, że posiadamy zasady moralne - a nie robimy wszystko instynktownie.

powiedz, jak czemu wybrałaśKasmizara? bo go kochasz? czy dlatego, że jest najlepszym potencjalnym samcem, który zapewni dobre geny Twoim dzieciom? a może dlatego, że akurat był w pobliżu, gdy ty miałaś cieczkę?

Jukatan

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 12:42 pm

wilkus
Baranina
taaa... tylko nie wiem, czy masz sie z czego cieszyc. czlowiek bez zasad moralnych... nie wydaje mi sie. nie wygladasz mi na scierwo, a chyba dosc dlugo sie znamy, zebym mogla to stwirdzic xd wole zalatwic wszystko honoowo bez przekretow. czas pokaze, ktora na tym lepiej wyjdzie 3nodding
narazie ja nie moge nazekac whee mam porownanie:
1) zalatwialam wszystko na drodze morlnej i sprawiedliwosci nic z tego nie mialm
2) teraz jestem zla nie dobra i ble i calkiem spoko mi sie zyje
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 12:47 pm

Baranina
wilkus
Baranina
1) zalatwialam wszystko na drodze morlnej i sprawiedliwosci nic z tego nie mialm
Bóg Cię ukarze, zobaczysz, będziesz się smażyła w piekle.

Jukatan

Yajo

PostPosted: Sat Nov 10, 2007 1:55 pm

Jukatan
tym się własnie różnimy od szwierząt, że posiadamy zasady moralne - a nie robimy wszystko instynktownie.

powiedz, jak czemu wybrałaśKasmizara? bo go kochasz? czy dlatego, że jest najlepszym potencjalnym samcem, który zapewni dobre geny Twoim dzieciom? a może dlatego, że akurat był w pobliżu, gdy ty miałaś cieczkę?
Wg naukowców wszystkiego po trochu, ale i tak głownie chodzi o podświadome pragnienie tego, co wymieniłas jako drugie.
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:49 am

Baranina

a nie uwazasz, ze przez takie zalatwianie wlasnie ludzim prawym jest ciezko i jest ich malo? jezeli wszyscy zaczna tak robic, to i tak nic z tego nie bedzie.
swoja droga... w takim razie mi powiedz, czemu ja bez takich akcji nie mam problemow jako takich?

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 2:08 am

Yajo
Jukatan

Wg naukowców wszystkiego po trochu, ale i tak głownie chodzi o podświadome pragnienie tego, co wymieniłas jako drugie.
niestety masz rację ;c ale Kasmizar jest chudy i w zasadzie niski - a samiec rozrodowy wielki być powinien, aby i młode były wielkie. Tak samo jak kobieta najbardziej ponętna to ta, która ma dużą różnicą objętości pomiędzy taliąa biodrami - łatwiej jej będzie rodzić mrgreen
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 2:37 am

Jukatan
Baranina
wilkus
Baranina

AWE SZATAN 123!

dziki_wieprz

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 4:22 am

ILikeGreenChickenLegs
Jukatan

AWE SZATAN 123!
ciekawa argumentacja xd
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 4:33 am

wilkus
ILikeGreenChickenLegs
Jukatan

AWE SZATAN 123!
ciekawa argumentacja xd
wszystkich spotka kara po śmierci, zobaczycie P:

Jukatan

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 4:39 am

Jukatan
wilkus
ILikeGreenChickenLegs
Jukatan

AWE SZATAN 123!
ciekawa argumentacja xd
wszystkich spotka kara po śmierci, zobaczycie P:
trzeba umrzec szybko, coby kara mniejsza byla.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces