|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:54 am
I am worth: 3,263,013 Gold
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:21 am
Jukatan NEOZPL Jak by mi sie nie wkradli na konto to pewnie tez bym mial tyle co Wy...a ze musze od nowa..echh prawie 2lata poszly na marne razz Jukatan..wiesz ,że Cię bardzo lubię ^^"" nie kopsniesz mi troszkę golda razz mogę dać coś wzamian xDD nie. każdy na to, co ma na gai zbieral sam, nierzadko cieżką pracą. Echh..wszyscy to jednak samoluby..ja jak bym mial tyle i ktos by mnie poprosil to bym dał a zwłaszcza RODAKOWI!! >_< A z resztą pewnie i tak wiekszość ściemnia >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:34 am
NEOZPL Jukatan NEOZPL Jak by mi sie nie wkradli na konto to pewnie tez bym mial tyle co Wy...a ze musze od nowa..echh prawie 2lata poszly na marne razz Jukatan..wiesz ,że Cię bardzo lubię ^^"" nie kopsniesz mi troszkę golda razz mogę dać coś wzamian xDD nie. każdy na to, co ma na gai zbieral sam, nierzadko cieżką pracą. Echh..wszyscy to jednak samoluby..ja jak bym mial tyle i ktos by mnie poprosil to bym dał a zwłaszcza RODAKOWI!! >_< nie próbuj mnie brać na litość i powinnowactwo narodowe! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 9:58 am
Jukatan NEOZPL Jukatan NEOZPL Jak by mi sie nie wkradli na konto to pewnie tez bym mial tyle co Wy...a ze musze od nowa..echh prawie 2lata poszly na marne razz Jukatan..wiesz ,że Cię bardzo lubię ^^"" nie kopsniesz mi troszkę golda razz mogę dać coś wzamian xDD nie. każdy na to, co ma na gai zbieral sam, nierzadko cieżką pracą. Echh..wszyscy to jednak samoluby..ja jak bym mial tyle i ktos by mnie poprosil to bym dał a zwłaszcza RODAKOWI!! >_< nie próbuj mnie brać na litość i powinnowactwo narodowe! XD Stwierdzam tylko fakty.. >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 10:03 am
I am worth: 470,585 Gold Ale mam dużo itemów w schowku ( storage ), więc byłoby trochę więcej cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 1:21 pm
I am worth: 40,127 Gold
stare
I co? Mam się teraz powiesić? talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:07 pm
LolaPi I am worth: 40,127 Gold stare I co? Mam się teraz powiesić? talk2hand tak, najlepiej na wlasnym pasku.
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 3:08 pm
Phi tam tylko 69,144 Gold Ale najważniejsze, że nareszcie mam mojego tygryska raaaaarrr twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 3:12 pm
łooooo racja ja niby bylem wart 960k ale ja mam zapchany schowek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:01 am
a ja mam jeszcze wiecej... mowie wam, dobrze jest inwestowac w katany mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 6:27 am
You say: I am worth: 60,328 Gold
Ale przykre ;x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:27 am
Insane Lady-sama a ja mam jeszcze wiecej... mowie wam, dobrze jest inwestowac w katany mrgreen taaaa. *popiera* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:14 am
wilkus Insane Lady-sama a ja mam jeszcze wiecej... mowie wam, dobrze jest inwestowac w katany mrgreen taaaa. *popiera* 3nodding czy ja wiem... teraz nie wiem, kiedy sprzedac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:16 am
Jukatan wilkus Insane Lady-sama a ja mam jeszcze wiecej... mowie wam, dobrze jest inwestowac w katany mrgreen taaaa. *popiera* 3nodding czy ja wiem... teraz nie wiem, kiedy sprzedac XD ja na razie ich nie ruszam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|