|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 2:02 pm
Baranina bo sa pojebani i wpietruszaja sie w me zycie Niefajnie confused Widziałem ostatnio Bogusię w rozmowach w toku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 2:04 pm
ichabot Baranina bo sa pojebani i wpietruszaja sie w me zycie Niefajnie confused Widziałem ostatnio Bogusię w rozmowach w toku xd ja musze ja codzien widziec... xd ehh.... sweatdrop przed h spiewala ze a ladna... no ten... to co miedzy nogami rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 1:40 am
Baranina bo sa pojebani i wpietruszaja sie w me zycie na drzewo, niech banany prostują...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 4:37 am
ZebraDeath Baranina bo sa pojebani i wpietruszaja sie w me zycie na drzewo, niech banany prostują... chiba powinni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 4:34 am
a juz liczylam na to, ze zostaniecie przyjaciolkami na smierc i zycie, a potem zaczniecie co jakis czas pojawiac sie na Pudelku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 6:10 am
buee a myslalam ze beda zdjecia tych zniszczonych rzeczy <- sadystka XP aha, co do suszenia rzeczy.....nie mozecie po prostu wziac dwoch gwozdzikow i kawalka sznurka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 1:49 am
Nie kazdy umie wbijac gwozdzie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 1:53 am
Jukatan a juz liczylam na to, ze zostaniecie przyjaciolkami na smierc i zycie, a potem zaczniecie co jakis czas pojawiac sie na Pudelku xd Mamy inne definicje przyjaźni… Ona za przyjaciela uważa hmm.. 85% społeczeństwa? rolleyes Po tygodniu znajomości z kimś potrafi określić go: najlepszym przyjacielem.. A ja nie potrafię powiedzieć tak o osobie która znam od 3lat, mimo że ona mnie za kogoś takiego uważa. sweatdrop Tak samo jeżeli chodzi o kontakty interpersonalne między osobami odmiennej płci. Ona by wszystko załatwiła w przeciągu 3 dni a po miesiącu oczekiwała pierścionka zaręczynowego, ja nie potrafię zrozumieć takowego zachowania i strzelam teksty w stylu: „panienka w Twoim wieku nie powinna się zachowywać w ten sposób” Wówczas słyszę: „zapomniał wół jak cielęciem był?” tylko ze.. wół nigdy takowym cielęciem nie był… emo ale to już inna sprawa. I wiele jeszcze takich dziwacznych różnic które tworzą 2 obrazy: 1) zbuntowanej nastolatki która chce się życiem nachapać 2) zdewociałei opiekunki która nie jest w stanie tego zrozumieć i zabrania wizyt kolegów po 20 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 1:55 am
Silvery the Alchemist buee a myslalam ze beda zdjecia tych zniszczonych rzeczy <- sadystka XP aha, co do suszenia rzeczy.....nie mozecie po prostu wziac dwoch gwozdzikow i kawalka sznurka razz Pani z administracji zabroniła dewastować ścian.. nawet planu zajęć nie można przylepić bo nie daj Boże przy odrywaniu farba ze ściany odejdzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:25 am
to co z tymi zdjeciami ? rolleyes xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:35 am
wilkus to co z tymi zdjeciami ? rolleyes xp no przeca dalam no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:41 am
gdzie? *idzie przkopac temat*
po dluzszym czasie... OZ o.O
po jeszcze dluzszym czasie.. naprawde zaczynam sie pozadnie zastanawiac, czy zgodzic sie na takie mieszkanie z tym gosciem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:52 am
wilkus gdzie? *idzie przkopac temat* po dluzszym czasie... OZ o.O po jeszcze dluzszym czasie.. naprawde zaczynam sie pozadnie zastanawiac, czy zgodzic sie na takie mieszkanie z tym gosciem... moze w waszym przypadku to suszarke kupicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:53 am
Baranina Mamy inne definicje przyjaźni… Ona za przyjaciela uważa hmm.. 85% społeczeństwa? rolleyes Po tygodniu znajomości z kimś potrafi określić go: najlepszym przyjacielem.. A ja nie potrafię powiedzieć tak o osobie która znam od 3lat, mimo że ona mnie za kogoś takiego uważa. sweatdrop Tak samo jeżeli chodzi o kontakty interpersonalne między osobami odmiennej płci. Ona by wszystko załatwiła w przeciągu 3 dni a po miesiącu oczekiwała pierścionka zaręczynowego, ja nie potrafię zrozumieć takowego zachowania i strzelam teksty w stylu: „panienka w Twoim wieku nie powinna się zachowywać w ten sposób” Wówczas słyszę: „zapomniał wół jak cielęciem był?” tylko ze.. wół nigdy takowym cielęciem nie był… emo ale to już inna sprawa. I wiele jeszcze takich dziwacznych różnic które tworzą 2 obrazy: 1) zbuntowanej nastolatki która chce się życiem nachapać 2) zdewociałei opiekunki która nie jest w stanie tego zrozumieć i zabrania wizyt kolegów po 20 xd przykro mi to mówić, ale na 90% jej zachowanie wynika przecież z faktu, że jest śmiertelnie chora. chce sie nachapać, póki nie umrze. też bym zabraniała wizyt kolegów po 20, to nie jest pora na wizyty :c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:54 am
Baranina moze w waszym przypadku to suszarke kupicie... miejmy nadzieje, ze nie bedzie to tak wygladalo, jak w waszym przypadku. [sek w tym, ze z nas skapce sa xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|