|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:32 am
nooogi mnie bola. ale ogolnie dobrze. :XP: i nie chce mi sie ogloszenia pisac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 11:01 am
Mroovecka happy_goth_buf Mroovecka jestem,tak jak ładnie to zostalo ujęte, niemozebnie wkur*****... bo klub w ktorym mialam robic impreze zrobil mnie w konia... :/ w sensie ze impreza nie wypali? w sensie ze nie wypali dnia, ktory mielismyy u nich zarezerwowany, oplacony i zaproszenia podrukowane i rozdane...ktos sypnal wieksza iloscia kasy i powiedzieli ze albo may spier***** albo wziac inny termin...i jak to powiedzieli "już nam nie każa placic za ten nastepny dzien" :/ to was rzeczywiscie wyhustali... confused korupcja... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 11:04 am
a ja mam dzis znowu super humor smile Walkathon udany (a wszytsko mnie boooooli! blaugh ) , pewna rozmowa przeprowadzona, wyczytalam w planie z uczelni, ze mam 5h prosektorium tygodniowo ( 4laugh ), nawet ta chemia w srodku nocy mi go nie popsuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 1:29 pm
bola mnie nogi i mam katar crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 12:23 am
chcę zabić własnego ojca. teraz. naprawdę.
czyli, że co? jaki jest mój 'mood', bo nie wiem?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:34 am
happy_goth_buf a ja mam dzis znowu super humor smile Walkathon udany (a wszytsko mnie boooooli! blaugh ) , pewna rozmowa przeprowadzona, wyczytalam w planie z uczelni, ze mam 5h prosektorium tygodniowo ( 4laugh ), nawet ta chemia w srodku nocy mi go nie popsuje xd a Chemia jest piekna zawsze i wszedzie xd ahaha, juz jutro powiem Kusmierowi!!! łiiiiihiiii 4laugh za to zagrozenie na semestr rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:35 am
wicked que.en chcę zabić własnego ojca. teraz. naprawdę.
czyli, że co? jaki jest mój 'mood', bo nie wiem?... morderczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:39 am
całkiem niezle, tym bardziej, ze w perspektywie kroi mi sie dzis wyjscie wieczorem na shishe... 4laugh a juz nie wspominajac, ze jutro poniedzialek! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:41 am
happy_goth_buf całkiem niezle, tym bardziej, ze w perspektywie kroi mi sie dzis wyjscie wieczorem na shishe... 4laugh a juz nie wspominajac, ze jutro poniedzialek! mrgreen jezeli chodzi o shoshe, to musze na tym doswiadczenie przeprowadzic ninja hehehe i jeszcze jutro spotkanie z Kuba [i chyba Januszem wczesniej] hmmm.. no tak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:57 am
wilkus happy_goth_buf całkiem niezle, tym bardziej, ze w perspektywie kroi mi sie dzis wyjscie wieczorem na shishe... 4laugh a juz nie wspominajac, ze jutro poniedzialek! mrgreen jezeli chodzi o shoshe, to musze na tym doswiadczenie przeprowadzic ninja hehehe i jeszcze jutro spotkanie z Kuba [i chyba Januszem wczesniej] hmmm.. no tak sweatdrop i to ja jestem nimfomanka tak?!? xd shisha shiiiishaaaa heart to wciaga mrgreen chcesz isc z nami? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:16 am
ja eszcze po wczoraj nie dzialam xd jaka nimfomanka? Kuby nie widzialam w zyciu na oczy a Janusza musze skopac, bo zaczyna zamulac >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:24 am
wilkus ja eszcze po wczoraj nie dzialam xd jaka nimfomanka? Kuby nie widzialam w zyciu na oczy a Janusza musze skopac, bo zaczyna zamulac >.< no tak, na zmulanie kopniak najlepszy wink ei jest kilka fajnych wykladow w ramach XI festwialu nauki i nocy badaczy... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:27 am
hehehe, ano., ja tez chce kopa xd hmm, a co dokladnie?
pfffff.... na chemie z UW trzeba miec zaproszenia >.< [nie wiem czemu, ale widze Kusmiera je rozdajacego ninja ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:36 am
wilkus hehehe, ano., ja tez chce kopa xd hmm, a co dokladnie? pfffff.... na chemie z UW trzeba miec zaproszenia >.< [nie wiem czemu, ale widze Kusmiera je rozdajacego ninja ] odbierzemy w poniedzialek... sila twisted z medycznych np. 'Dlaczego tak trudno schudnac?' (cos dla mnie xp ), 'Zapalne choroby jelitowe dziś i jutro' ( sweatdrop ), 'Operacje na odleglosc: telemyedycyna', 'Jim Morrison i Dionizos' (cos dla Zaborniaka! xd ), 'Czym nam grozi picie wody z kranu?', 'Czy optymisci zyja dluzej, czyli o psychologii szczescia', 'Chemotaksja plemnikow, czyli jak plemnik wyczuwa komorke jajowa' ( xd ), 'Prawda i mity o parowkach' rofl (sggw a jakze! xd ) kurde i mnoooooostwo jeszcze medycznych, chemicznych, fizycznych, biologicznych... trza usiasc razem i cos wybrac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|