|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 3:23 am
Sprzedam abominable scarf za 5k mrgreen edit: sprzedane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 6:35 am
nie chcialby kto moze 787 ticketow? [1650gg]? edit//sprzedane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:39 pm
Wiecie może czy będą problemy ze sprzedaniem ponad 10k ticketów za 30k goldów na markecie w jednej aukcji? Bo nie wiem czy opłaca się dalej zbierać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:28 am
wydaje mi sie, ze owszem...u mnie przynajmniej tak bylo, ze czas potrzebny do sprzedania ticketow byl wprost proporcjonalny do ich ilosci. ale moge po prostu nie miec farta. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:32 am
wilkus wydaje mi sie, ze owszem...u mnie przynajmniej tak bylo, ze czas potrzebny do sprzedania ticketow byl wprost proporcjonalny do ich ilosci. ale moge po prostu nie miec farta. 3nodding Chyba odwrotnie proporcjonalny. Im więcej ticketów tym mniej czasu czekałaś tak? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:34 am
nie-e xd ale zawsze mozesz podzielic przeciez to na kilka po ilestam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:35 am
a ja mam lisciki z tego miesiaca smile jak ktos zapomnial to dzisiaj otwieraja ^^
sztuk 4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:36 am
harab serapel a ja mam lisciki z tego miesiaca smile jak ktos zapomnial to dzisiaj otwieraja ^^ sztuk 4 e, stwierdzilam, ze to sie nie oplaca - chybaze ma sie takiego farta do kasy, jak Ty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:58 am
wilkus harab serapel a ja mam lisciki z tego miesiaca smile jak ktos zapomnial to dzisiaj otwieraja ^^ sztuk 4 e, stwierdzilam, ze to sie nie oplaca - chybaze ma sie takiego farta do kasy, jak Ty xp co sie nie oplaca? a ze farta mam to fakt ;] powiedzmy jak dla was to po 17500
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 3:21 am
harab serapel powiedzmy jak dla was to po 17500 Ja wolę trochę poczekać i kupić za 13 k xd wilkus nie-e xd ale zawsze mozesz podzielic przeciez to na kilka po ilestam.... No to w takim razie zcraftuję jakiegoś itema z ticketów i go sprzedam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 11:38 am
ichabot Ja wolę trochę poczekać i kupić za 13 k xd zgadzam sie w 100% ichabot No to w takim razie zcraftuję jakiegoś itema z ticketów i go sprzedam whee jezeli sie oplaca, to spoko. na tym sie nie znam. ale to jakis chyba drozszy byc powinien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 11:19 pm
Ja sprzedam cloud. cela do ustalenia, lub taka jaką mam na mym sklepie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 2:46 am
wilkus jezeli sie oplaca, to spoko. na tym sie nie znam. ale to jakis chyba drozszy byc powinien? Ja kupuję ten niebieski uniform z gold mountain. Na markecie chodzi po 32k. W sklepie można kupić za 15k ticketów. Opłaca się nawet po utracie kilku tysięcy ticketów podczas gry w karty. Tym bardziej, że część moich ticketów (ok 3k) pochodzi z Daily Chance xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|