|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:17 pm
Kasmizar Baranina wilkus nie znam Cie od tej strony, ale skoro Kazmi tak mowi xd niet on tak sobie tylko zartuje xp Prawda 3nodding Baraninka jest malutka przesłodka dziewczynka, zadne sprosnosci jej nie w głowie. e...em..reputacje mi psujesz tym stwierdzeniem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:21 pm
No wiec: *ehem ehem* Baraninka jest .... Nie bede sie wypowiadał xp Raz ze bezpieczniej, dwa ze to słodka tajemnica.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:26 pm
Kasmizar No wiec: *ehem ehem* Baraninka jest .... Nie bede sie wypowiadał xp Raz ze bezpieczniej, dwa ze to słodka tajemnica. i niech tak zostanie beybe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:30 pm
oz, to ja co najmneij nie wnikam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:37 pm
wilkus oz, to ja co najmneij nie wnikam xd no wiesz... ja tam nie mam nic przeciw bys "wniknela" redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:45 pm
ale ja chce uratowac resztki mojej psychiki xd i moze jakis zalazek muuuuuskuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:48 pm
wilkus ale ja chce uratowac resztki mojej psychiki xd i moze jakis zalazek muuuuuskuuuuu alez ja nie atakuje twej psychiki, bardziej moralnosc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:50 pm
a ja mneimam jednakowoz, z obydwie te rzeczy, jezeli juz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:54 pm
wilkus a ja mneimam jednakowoz, z obydwie te rzeczy, jezeli juz xd to jednak sie zgadzasz na ten 3kacik? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:57 pm
widzialam Was dzisiaj na gronie...urocza parka mrgreen muahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:00 pm
Baranina to jednak sie zgadzasz na ten 3kacik? 4laugh nie bede wam spsuwac zycia. z reszta... czekam na Mistrza, az wroci... a pozniej sie pomysli co dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:00 pm
_b_u_r_a_k_ widzialam Was dzisiaj na gronie...urocza parka mrgreen muahahaha ze w sensie ja i wilkus? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:01 pm
wilkus Baranina to jednak sie zgadzasz na ten 3kacik? 4laugh nie bede wam spsuwac zycia. z reszta... czekam na Mistrza, az wroci... a pozniej sie pomysli co dalej... alez my wcale sie nie pogniewamy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:07 pm
Baranina _b_u_r_a_k_ widzialam Was dzisiaj na gronie...urocza parka mrgreen muahahaha ze w sensie ja i wilkus? mrgreen Ty i Twoj Slawus...chyba dobze przeczytalam...? Wilkusa widuje czesto na zywo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:12 pm
jasne, jasne. jakos nei podoba mi sie wizja spania z facetem, jak po 2giej stronie lezy inna kobieta. w tym momencie zwalilismy Banana z lozka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|