Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 46 47 48 49 50 51 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pysiol

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 11:25 am

Dla mnie tez system rzadzi, chociaz wiele osob uwaza, ze ich nowe plyty nie sa dobre. Prawda jest taka, ze duzo ludzi lubilo ich tylko za toxycity, ktore przyznam jest dobrym albumem, ale jednoczesnie najbardziej komercyjnym. hypnotize dostane na gwazdke wiec zobacze czy faktycznie jest tak zle...
PostPosted: Tue Dec 20, 2005 12:00 am

Pysiol
Dla mnie tez system rzadzi, chociaz wiele osob uwaza, ze ich nowe plyty nie sa dobre. Prawda jest taka, ze duzo ludzi lubilo ich tylko za toxycity, ktore przyznam jest dobrym albumem, ale jednoczesnie najbardziej komercyjnym. hypnotize dostane na gwazdke wiec zobacze czy faktycznie jest tak zle...
ja tam nie patrze na muzyke przez pryzmat jej komercyjnosci czy alternatywnosci (ktora tez sie komercjalizuje) ale przez to jak mi wpada w ucho i czy porusza pewne trybiki w mym zmeczonym mozgu (zaraz, jakim mozgu?) smile

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Tue Dec 20, 2005 12:01 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Dec 20, 2005 9:18 am

Vykk

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Thu Dec 22, 2005 3:49 am

PostPosted: Thu Dec 22, 2005 4:19 am

Vykk

opcy

PostPosted: Thu Dec 22, 2005 6:18 am

Manitoba
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 6:33 am

Nom wiec jestem juz po przesluchaniu nowej plytki SOAD. Jak dla mnie b.dobra. Podoba mi sie nieco bardziej od pierwszej czesci albumu, poza tym mam wersje z plyta DVD. Film "Making of" nie mowi praktycznie o niczym konkretnym i jest strasznie chaotyczny, przynajmniej obejzalam teledysk ktorego wczesniej nie widzialam. Troche tylko denerwuje mnie wokal Malakiana, jest go za duzo...

Pysiol

Arleen Dunne

PostPosted: Thu Dec 29, 2005 4:51 pm

Mialo byc o metalu ale ja tak cos rzuce od siebie razz Przede wszystkim nie przezyje dnia jesli nie poslucham troche Nirvany, troche Foo Figters,
3 Doors Down, Sex Pistols cool no i teraz uwaga: zaczyna sie, hihihi. Kocham, poprostu kocham jrock, tzn: przede wszystkim hide , X- Japan, Gackt, Dir en grey i moje najnowsze odkrycie- Shiina Ringo razz Alez ona ma glos!!! heart
PostPosted: Sat Dec 31, 2005 3:21 am

Moze i glos ma fajny, ale japonczycy nie potrafia bawi sie na koncertach.
Stoja w rowno poustawiani rzadkachi jedynie co robia to ciesza paszcze i machaja rekami, nie ruszajac sie z miejsca. xp
I to zarowno na koncertach rodakow jak i zagranicznych zespolow.
Dobilo mnie jedno.... ze na koncercie Metallicy stali jak ciecie przy chaldzie zwiru, i czekali do konca piosenki dopiero potem bili brawo.
Zespol stwierdzil ze to byl ich najgorszy koncert xp i wcale sie im nie dziwie. talk2hand
BTW. Ladne porownanie naze Polskie zachowanie na koncercie a japonskie. xd Wolele Polskie Pogo twisted rofl

Ayah_TheMetalMania

Pysiol

PostPosted: Sat Dec 31, 2005 4:20 am

PostPosted: Wed Jan 04, 2006 8:32 am

Ohh lubi tu ktos Linkin Parka ?? Bo ja jestem fanem tego zespolu. Slucham tez troche techno, ale tylko troche. I tak LP rzadzi !! xd

yarpen

Mr. Smokey

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 11:27 am

Ja jestem na etapie maniakalnego sluchania Zack's Wylde Black Label Society :>
Ulubionego zespołu nie mam. Co pewien czas zmienia mi sie "gust muzyczny" a wraz z nim sluchane kapele (tak non stop sluchane).

Aha i w przerwach między Zackiem leci Psychoza lub Psychodela K44.
PostPosted: Sat Jan 07, 2006 12:43 am

Gaabs

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 46 47 48 49 50 51 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games