|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:35 pm
Kagenoyami taa.. nie ma to jak byc np. slimakiem mrgreen wole jednak Polakiem xd wkoncu Polki sa podobno najpiekniejsze na swiecie heart twisted whee 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:08 pm
Vykk Kagenoyami taa.. nie ma to jak byc np. slimakiem mrgreen wole jednak Polakiem xd wkoncu Polki sa podobno najpiekniejsze na swiecie heart twisted whee 4laugh rofl Podobno? Popatrz sobie na Joanne Krupe surprised heart Przez 4 powazne hamerykanskie magazyny dla panow, zostala okrzyknieta najsexowniejsza kobieta swiata 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 7:52 am
Kagenoyami Vykk Kagenoyami taa.. nie ma to jak byc np. slimakiem mrgreen wole jednak Polakiem xd wkoncu Polki sa podobno najpiekniejsze na swiecie heart twisted whee 4laugh rofl Podobno? Popatrz sobie na Joanne Krupe surprised heart Przez 4 powazne hamerykanskie magazyny dla panow, zostala okrzyknieta najsexowniejsza kobieta swiata 3nodding heart Tya... Ty sobie popatrz na mnie a nie na jakies Joanny, phi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 8:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 8:25 am
Ann_Miho smieszne porownanie bo takim sposobem mamy pudziana i wszyscy powinismy byc silni a jednak chodza do mojej szkoły takie ktosie ze nie moge kilograma uniesc. Ja bym jednak wolała mieszkac gdzie indziej bo Polska kojarzy sie dla mnie z ciemnotą i zabobonami ludnosc w naszym kraju ma intelekt bakterii i pojdzie tak jak im kaza dlatego wolalabym sie przyznawac do innego kraju niz nasz sweatdrop a mi sie Polska kojarzy z narzekajacymi durniami...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 9:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 9:37 am
Ann_Miho Kagenoyami Vykk Kagenoyami taa.. nie ma to jak byc np. slimakiem mrgreen wole jednak Polakiem xd wkoncu Polki sa podobno najpiekniejsze na swiecie heart twisted whee 4laugh rofl Podobno? Popatrz sobie na Joanne Krupe surprised heart Przez 4 powazne hamerykanskie magazyny dla panow, zostala okrzyknieta najsexowniejsza kobieta swiata 3nodding heart smieszne porownanie bo takim sposobem mamy pudziana i wszyscy powinismy byc silni a jednak chodza do mojej szkoły takie ktosie ze nie moge kilograma uniesc. Ja bym jednak wolała mieszkac gdzie indziej bo Polska kojarzy sie dla mnie z ciemnotą i zabobonami ludnosc w naszym kraju ma intelekt bakterii i pojdzie tak jak im kaza dlatego wolalabym sie przyznawac do innego kraju niz nasz sweatdrop Rozumiem, ze to zdanie wypracowalas sobie dzieki swojej rodzinie i swemu otoczeniu? Bo ja wokol siebie nie zauwazylam polakow o intelekcie bakterii, moze w jakiejs innej Polsce mieszkasz...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 9:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 9:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:20 am
Ibris Kagenoyami Vykk Kagenoyami taa.. nie ma to jak byc np. slimakiem mrgreen wole jednak Polakiem xd wkoncu Polki sa podobno najpiekniejsze na swiecie heart twisted whee 4laugh rofl Podobno? Popatrz sobie na Joanne Krupe surprised heart Przez 4 powazne hamerykanskie magazyny dla panow, zostala okrzyknieta najsexowniejsza kobieta swiata 3nodding heart Tya... Ty sobie popatrz na mnie a nie na jakies Joanny, phi XDja tam sie na joannach nie znam razz P wole cos mi blizszego razz P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|