|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:22 pm
Ibris Klimat to mial Nightwish, do wydania Once ;_;
No i Opeth.. Opeth *_* Katatonia, Whahh... <3 z Nightwishem przestalam byc na biezaco wlasnie do wydania Once ^^' a Katatonia..troche za smutne teksty..jestem z tych, co biora teksty gleboko do siebie..wpadlabym w depresje, gdybym ich troche dluzej posluchala..ale muzyka..swietna :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:23 pm
Wait... byl taki zespiol, oni nagrali piosenke "Over and Done"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:27 pm
FeaRan Ibris Klimat to mial Nightwish, do wydania Once ;_;
No i Opeth.. Opeth *_* Katatonia, Whahh... <3 z Nightwishem przestalam byc na biezaco wlasnie do wydania Once ^^' a Katatonia..troche za smutne teksty..jestem z tych, co biora teksty gleboko do siebie..wpadlabym w depresje, gdybym ich troche dluzej posluchala..ale muzyka..swietna :3 Doom Metal nie moze byc inny. Ale fakt, Katatonia moze powodowac silne zmiany nastroju X3 *opanowana sztuka nie-wpadania w dola przy K.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:54 pm
Ibris FeaRan Ibris Klimat to mial Nightwish, do wydania Once ;_;
No i Opeth.. Opeth *_* Katatonia, Whahh... <3 z Nightwishem przestalam byc na biezaco wlasnie do wydania Once ^^' a Katatonia..troche za smutne teksty..jestem z tych, co biora teksty gleboko do siebie..wpadlabym w depresje, gdybym ich troche dluzej posluchala..ale muzyka..swietna :3 Doom Metal nie moze byc inny. Ale fakt, Katatonia moze powodowac silne zmiany nastroju X3 *opanowana sztuka nie-wpadania w dola przy K.*taa..i nie ma to jak odpowiednie towarzystwo, przy ludziach ktorzy umieja robic jaja z niczego, nawet Katatonia nie straszna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 8:38 am
nie wiem moze sie bedce zbytnio chwalic ale wczoraj napisalem recenzje z koncertu Huntera xd ...ale jestem z siebie dumny *jest z siebie dumny bo jest to jedna z prac odrobionych ktore mozna policzyc na palcach u rak pirate * chociaz temat mi odpowiadal blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:39 pm
www.mikule.pl/gramofomanka.mp3
"Gramofomanka" W pokoju panny Janki, są szyby i firanki Tam stale, tam stale gramofon gra. Albowiem panna Janka jest gramofonomanka, Od ranka do ranka wciąż gra. Syreny, płyty wciąż kupuje panna Janka, Pieniądze wszystkie w to pakuje i tak śpiewa wciąż:
A ja sobie gram na gramofonie Tralilalalala tralilalala Zimą w domu, latem na balkonie Tralilalalala gramofon gra. I nic mnie nie przejmuje - syreny płyty mam, Gdy coś mnie zdenerwuje - na gramofonie gram Bo ja kiedy gram na gramofonie To w gramofonie mam cały ten kram.
Sąsiedzi panny Janki, ich żony i kochanki, orzekli, nie mogąc po nocach spać: Dość mamy panny Janki, tej gramofonomanki, więc trzeba policji dać znać." Lecz kiedy władza przyszła, rzecze panna Janka: C�ż zrobić, lecz zrozum ja się boję sama spać,
A więc sobie gram na gramofonie Tralilalala tralilalala Zimą w domu, latem na balkonie Tralilalala gramofon gra I nic mnie nie przejmuje - syreny płyty mam, Gdy coś mnie zdenerwuje - na gramofonie gram Bo ja kiedy gram na gramofonie To w gramofonie mam cały ten kram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:23 am
A ma ktos z was nowy album Systemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 9:49 am
Pysiol A ma ktos z was nowy album Systemu? tak... == i jest do dupy moze poza 2-3 utworami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 1:39 am
za Vykk nie wiem moze sie bedce zbytnio chwalic ale wczoraj napisalem recenzje z koncertu Huntera xd ...ale jestem z siebie dumny *jest z siebie dumny bo jest to jedna z prac odrobionych ktore mozna policzyc na palcach u rak pirate * chociaz temat mi odpowiadal blaugh uch... chlajterek... przepraszam, hunterek... dopiero co byl na mej wsi a ja nie poszlam cry za jakie grzechy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 1:39 am
Vykk Pysiol A ma ktos z was nowy album Systemu? tak... == i jest do dupy moze poza 2-3 utworami wcale ze nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 8:52 am
Raticiel Vykk Pysiol A ma ktos z was nowy album Systemu? tak... == i jest do dupy moze poza 2-3 utworami wcale ze nie blaugh jakos mnie nie przekonuje i wg mnie jest o wiele gorszy od Mesmerize'a ale pomysl z intrem do soldiera byl calkiem fajny...ale znam lepsze plyty od Hipnotyze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 8:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 6:26 am
a czy nikomu sie nie podoba Gramofomanka? ;P to moglby byc hit tej zimy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 3:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:08 am
Jednak nie ma co... SOAD tio jeden z moich ulubionych zespolow. Moze i nie wszystkim przypadly do gustu 2 ostatnie plyty zespolu ale coz, oni sa swietni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|